Koszulka 17/18
- Shadow Marshall
- Juventino
Co za gówno...ja pierdziele. Guziki jak z lat 90-tych, a dodatkowo za dużo tych pasów. Kojarzy mi się z tą felerną koszulką z ostatniego sezonu Lippiego 2003/2004.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zdjecia pochodza ze sklepu Adidasa w Indonezji.
Tyl bardzo ladny, ale te guziki.
Ciekawe gdzie teraz umieszcza Scudo, nie mowiac o tarczy za klubowe mistrzostwo swiata.
Chociaz samo Scudetto pewnie powedruje nad logo Adidasa, jak to kiedys postapil Inter, umieszczajac je nad Nike.
Tyl bardzo ladny, ale te guziki.

- mnowo
- Qualità Juventino
My też, swego czasuCavAllano pisze:Chociaz samo Scudetto pewnie powedruje nad logo Adidasa, jak to kiedys postapil Inter, umieszczajac je nad Nike.

http://www.dailyslow.it/wp-content/uplo ... U13002.jpg
- wojczech7
- Juventino
Wiecie co mi się najbardziej podoba w tej koszulce?
To, że pokrywa się z przeciekiem, który ktoś wrzucił kilka stron wcześniej, bo to oznacza, iż taka będzie wyjazdówka:

To, że pokrywa się z przeciekiem, który ktoś wrzucił kilka stron wcześniej, bo to oznacza, iż taka będzie wyjazdówka:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Rzeczywiście, te guziki lepiej chyba wyglądały na projektach, ale i tak bardzo mi się podobają. Na selfie tego ziomka strasznie się to rzuca w oczy, choć na fotce Cuadrado tych dwóch odcieni bieli nawet nie widać.
O niebo lepsze niż te w obecnym sezonie, ale to chyba dlatego że nie jestem fanem grubych pasów, tym bardziej kiedy są podzielone jakimiś dziwnymi białymi kreskami. Generalnie i tak muszę przyznać, że o wiele bardziej podoba mi się to, co od momentu podpisania kontraktu robi z nami Adidas niż ostatnie projekty od Nike.
W każdym razie na Juanie ta koszulka prezentuje się wyśmienicie. :hellyes:

W każdym razie na Juanie ta koszulka prezentuje się wyśmienicie. :hellyes:
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Baja, chociaż nie potrzbnie jest pogrubiony materiał na guzikach. Nie mogę się doczekać kolekcji z nowym logo. Tył niezbyt.mnowo pisze:Tak trochę wygodniej
Teraz pytanie: gdzie tu zmieścić tarczę?
- Shadow Marshall
- Juventino
Nie no to to ja rozumiem. Koszulki w pytę, ale te domowe to podejrzewam, że Paździoch na bazarze lepsze sprzedaje.Poprostu pisze: Oby tak wygladały wyjazdówki![]()