Liga Mistrzów 2016/17
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Również chciałem o tym napisać, tak więc podpisuję się pod tym.Sila Spokoju pisze: Do Adminów:
Kilka tematów m.in. Liga Mistrzów 16/17 i bodajże Sezon 16/17 nie pojawia się w menu ,,Ostatnio na forum", tuż nad newsami. Da się coś z tym zrobić ?
Co do losowania, obowiązek to 1 miejsce, szkoda tylko że nie Legia i szkoda że Dynamo Zagrzeb bo nie wiadomo czego spodziewać się na Bałkanach.
- panlider
- Juventino
Ta grupa musi zostać przez nas wygrana, każde inne zakończenie fazy grupowej w naszym wykonaniu to będzie blamaż. Inna sprawa, że z drugiego miejsca w jakiejś grupie wyjdzie takie Atletico albo Bayern, także powtórka sprzed roku niewykluczona
City Guardioli też może być groźne, ale może za bardzo wybiegam w przyszłość.
Osobiście nie cieszy mnie łatwa grupa Napoli, bo spokojnie mogą ją wygrać, a przy korzystnym losowaniu dojść nawet do 1/4. Mniej kasy dla nas

City Guardioli też może być groźne, ale może za bardzo wybiegam w przyszłość.
Osobiście nie cieszy mnie łatwa grupa Napoli, bo spokojnie mogą ją wygrać, a przy korzystnym losowaniu dojść nawet do 1/4. Mniej kasy dla nas

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
http://www.forum.juvepoland.com/viewtop ... start=1365Hed pisze:Również chciałem o tym napisać, tak więc podpisuję się pod tym.Sila Spokoju pisze: Do Adminów:
Kilka tematów m.in. Liga Mistrzów 16/17 i bodajże Sezon 16/17 nie pojawia się w menu ,,Ostatnio na forum", tuż nad newsami. Da się coś z tym zrobić ?
Siewier pisze:Założenie jest takie, żeby promować głównie posty z działu o Juventusie, dlatego posty z innych działów/pokojów nie wyświetlają się na głównej.

Lacazette vs Juve. Zacieram ręce

Najbardziej wyrównane grupy w mojej opinii to oczywiście te 'plackowe': B, E i G. Jeśli już zdecyduje się na oglądanie, to raczej będą to skróty. PSG, Arsenal, Barca, City, Bayern, Atletico, Real, Borussia, na 99% z awansem. Z dwójki Lyon-Sevilla życzę awansu Francuzom.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- chuck29
- Juventino
On się raczej cieszy, bo z Zagrzebiem pożegnał się w wielkim stylu (wydatnie pomagając w rewanżu z Macedończykami tuż przed transferem), a kibice pożegnali jego (gromkie brawa i skandowanie nazwiska). Także jeśli na Maksimira tylko pojawi się na boisku to z pewnością przywitają go brawa.Crunny pisze:Fajne i ciekawe te grupy. Szkoda Pajci, bo po jego aktywności w mediach społecznościowych widać, że nadal jest cholernie związany emocjonalnie z Dinamem.
Btw co Wy tak z tym "Dynamem"?

- panlider
- Juventino
Po pierwsze to moim zdaniem Napoli ma spore szansę na wygranie swojej grupy, jak tego nie skasztanią.Sorek21 pisze:Wychodzimy na pierwszym miejscu z grupy i dalej mamy do wyboru taki zestaw rywali:
Arsenal
Napoli ( ten sam kraj więc odpada)
Man City
Atletico
Leverkusen
BVB
Leicester
Lyon ( odpada bo ta sama grupa)
Po drugie, to nie jestem pewien, że Bayern wygra grupę z Atletico. Rywalizacja zapewne rozstrzygnie się w dwumeczu między tymi drużynami, więc może być bardzo różnie.
Po trzecie drugie miejsce Leverkusen to też kompletne wróżbiarstwo, bo ta grupa jest niezwykle wyrównana.
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- wagner
- Juventino
Słabą mamy grupę jak nigdy. Sevilla na trzecim - pewne info, Lacazette ukłuje? Może wtedy przekona nieprzekonanych. 
Legia marketingowo lepiej niż Real i Borussię wylosować nie mogła (biorą pod uwagę fakt, że Bayern wykluczałby Dortmund)

Legia marketingowo lepiej niż Real i Borussię wylosować nie mogła (biorą pod uwagę fakt, że Bayern wykluczałby Dortmund)
- panlider
- Juventino
Myślę, że Sevilli znudziło się wygrywanie LEwagner pisze:Słabą mamy grupę jak nigdy. Sevilla na trzecim - pewne info, Lacazette ukłuje? Może wtedy przekona nieprzekonanych.

Powalczą o drugie miejsce z Lyonem.
Co do Lacazette, to wydaj mi się, że przy naszej obronie to może się co najwyżej ukłuć w oko :lol:
- joy
- Katalończyk
No grupy nawet nawet, będzie kilka ciekawych starć. Najciekawiej chyba zapowiada się grupa G i E ale to ze względu na przeciętność ekip z 1 i 2 koszyka. Kolejna konfrontacje Luisa Enrique z Pepem Guardiolą, ale i solidna Borussia w tej grupie która może zamieszać. Dla Juve w takiej grupie wyjście z 1 miejsca to obowiązek. Może Sevilla znowu zajmie 3 miejsce i powalczy o LE
Najmocniejsza dwójka zetrze się w grupie D, chociaż myślę że nawet jeżeli Atleti uda się uzyskać korzystny bilans w bezpośrednich starciach z Baya to pogubią punkty w pozostałych i ostatecznie wyjdą z drugiego miejsca. Z mojej perspektywy byłoby to korzystne, w kontekście ewentualnej 1/8. No i perełka na koniec czyli Legia. Bardzo mocni rywale. Być może najmocniejsza trójka drużyn w grupie. Tutaj może paść jakiś niechlubny rekord. Tym bardziej, że Real jest taką drużyną, że jak dorwie leszcza to łoi od 1 do 93 minuty i nie zdziwię się, jak król strzelców będzie niemal rozstrzygnięty po fazie grupowej
Nie mogę się doczekać spotkań.
EDIT: do drugiego zdania dorzucam oczywiście jeszcze grupę B

EDIT: do drugiego zdania dorzucam oczywiście jeszcze grupę B
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
https://scontent-sea1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=585A0BBE
Także tego.
Dobre losowanie, Sevilla wydaje się słabsza niż rok temu, a tak po prawdzie, to Juventus w obu zeszłorocznych meczach był znacznie lepszy. Lyon na podobnym poziomie. Bliskie wyjazdy, co również ma znaczenie. Brak pierwszego miejsca będzie kompromitacją. Oby Napoli też powalczyło o tą samą lokatę.
Także tego.
Dobre losowanie, Sevilla wydaje się słabsza niż rok temu, a tak po prawdzie, to Juventus w obu zeszłorocznych meczach był znacznie lepszy. Lyon na podobnym poziomie. Bliskie wyjazdy, co również ma znaczenie. Brak pierwszego miejsca będzie kompromitacją. Oby Napoli też powalczyło o tą samą lokatę.
- krystiank
- Juventino
Grupa z pozoru trudna nie jest. Ale rok temu niby nie mieli szans z Manchesterem City a oba mecze wygrali tylko ze najważniejszy zawalili z Sevillą. Teraz znowu Seville mamy wiec trzeba się zrehabilitować i 2x ich skopać okrutnie na boisku
Lyon to troszke niezbyt wygodny przeciwnik ale to już nie ta sama klasa co dawniej. Najbardziej nie wygodnie się będzie grało z Dinamo.

Lyon to troszke niezbyt wygodny przeciwnik ale to już nie ta sama klasa co dawniej. Najbardziej nie wygodnie się będzie grało z Dinamo.
- panlider
- Juventino
Moim zdaniem Sevilla bez Emery'ego. Krychy i Gameiro to nie będzie ta sama drużyna co w poprzednich sezonach. Co do Lyonu, to jedyna groźna formacja tej drużyny to atak, ale szczerze wątpię, że Lacazette czy Fekir sobie pograją przy Bonucu czy Kielonie.krystiank pisze:Grupa z pozoru trudna nie jest. Ale rok temu niby nie mieli szans z Manchesterem City a oba mecze wygrali tylko ze najważniejszy zawalili z Sevillą. Teraz znowu Seville mamy wiec trzeba się zrehabilitować i 2x ich skopać okrutnie na boisku![]()
Nie mam zielonego pojęcia co prezentuje Dinamo, więc nie będę się wypowiadał.