Liga Europy 2016/2017
- mzm
- Dortmundczyk
Roma jest głównym faworytem i powinna spokojnie to wygrać. Oczywiście Lyon to nie najłatwiejszy przeciwnik, również jeden z pretendentów do zdobycia trofeum, ale Włosi są najmocniejsi w stawce i myślę, że sobie z nimi poradzą.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Dla Lyonu to będzie absolutny priorytet, jedyna droga do LM, dla Romy zło konieczne. Chciałbym się mylić i zobaczyć pełne zaangażowanie ligowego rywala. Nadzieja w Spallettim, który przynajmniej z pozoru sprawia wrażenie, że nie ma w zwyczaju odpuszczać.
calma calma
- pumex
- Juventino
TruePluto pisze:Dla Lyonu to będzie absolutny priorytet, jedyna droga do LM, dla Romy zło konieczne.

- pablo1503
- Juventino
Może to ja jestem głupi i nie potrafię czytać ze zrozumieniem, albo na forum jest spora część niedoinformowanych ludzi, ale czy to przypadkiem nie od najbliższego sezonu miała wejść w życia nowa ustawa w LM i, co za tym idzie, zagwarantować czterem zespołom bezpośrednią grę w Lidze Mistrzów? No chyba, że to były tylko plany, bo w sumie dość cicho o tym w ostatnim czasie.pumex pisze:Przyjdzie decydująca faza sezonu, Roma będzie bić się z Napoli o 2-gie miejsce czyli o bezpośrednią kwalifikację do LM a(...)

- Cabrini_idol
- Juventino
Nie od przyszłego Pablo, ale za 2 lata czyli od sezonu 2018/19.
Proszę :
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 98899.html
Poza tym wydaje mi się, że od sezonu 2021/22 już powstanie Superliga i Romy czy Napoli nie będzie w niej
.
Te zmiany które wprowadza UEFA, są tylko po to aby uciszyć tych najbogatszych i dać im jeszcze więcej zarobić, ale to tylko przesuwanie w czasie nieuchronnie zbliżającej się Superligi i to nie pod egidą UEFA
Proszę :
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 98899.html
Poza tym wydaje mi się, że od sezonu 2021/22 już powstanie Superliga i Romy czy Napoli nie będzie w niej

Te zmiany które wprowadza UEFA, są tylko po to aby uciszyć tych najbogatszych i dać im jeszcze więcej zarobić, ale to tylko przesuwanie w czasie nieuchronnie zbliżającej się Superligi i to nie pod egidą UEFA

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2017, 17:34 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- pumex
- Juventino
Wszędzie w tabelach Serie A są podświetlone 3 pierwsze drużyny mające awans do przyszłorocznej edycji LM. Nie wiem, być może się mylę błędnie sugerując się tymi tabelami, ale wydaje mi się, że to od nowego sezonu ekipy będą walczyć o 4 pierwsze miejsca dające pucharową kwalifikację na sezon 18/19 
Poza tym miała wejść w życie zmiana liczby drużyn w Serie A z 20 do 18, ale kiedy to nie mam bladego pojęcia. Już się pogubiłem :doh:

Poza tym miała wejść w życie zmiana liczby drużyn w Serie A z 20 do 18, ale kiedy to nie mam bladego pojęcia. Już się pogubiłem :doh:

- pablo1503
- Juventino
Super, dzięki. Faktycznie, często przewijał się rok 2018, ale nie wiedzieć czemu mój głupi łeb sobie ubzdurał, że to będzie sezon 2017/18.Cabrini_idol pisze:Nie od przyszłego Pablo, ale za 2 lata czyli od sezonu 2018/19.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie zgodzę się. Każdy z nas, kto regularnie obserwuje Romę czy innych ligowych rywali wie doskonale, że brakuje im odpowiedniego nastawienia. Nie widzę powodu, dla którego nagle miałoby się to zmienić. We Włoszech wygląda to tak - zespoły odpuszczają walkę w LE, by walczyć w lidze o miejsca premiujące grą w tych rozgrywkach, ewentualnie w LM.mzm pisze:Roma jest głównym faworytem i powinna spokojnie to wygrać. Oczywiście Lyon to nie najłatwiejszy przeciwnik, również jeden z pretendentów do zdobycia trofeum, ale Włosi są najmocniejsi w stawce i myślę, że sobie z nimi poradzą.

Co nie zmienia faktu, że pozostała w LE stawka jest tak słaba, że wszystko się może wydarzyć.
- Cabrini_idol
- Juventino
Zacieram ręcę na dzisiejszy mecz Lyon - Roma.
No i mogę uważniej przyglądnąć się znowu Tolisso, którego uważam już klepnęliśmy.
No i mogę uważniej przyglądnąć się znowu Tolisso, którego uważam już klepnęliśmy.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Oj słabiutkie to United.
Jeśli Lyon zagra z nimi tak jak z nami to wygrają tę rywalizację. Jak dla mnie Francuzi są teraz głównym faworytem rozgrywek, poważnie.
Jeśli Lyon zagra z nimi tak jak z nami to wygrają tę rywalizację. Jak dla mnie Francuzi są teraz głównym faworytem rozgrywek, poważnie.
- Cabrini_idol
- Juventino
Tolisso dzisiaj ewidentnie gra za plecami Lacazette. On gra często na trequ ?

- Cabrini_idol
- Juventino
Eurosport.
Lyon fatalny dzisiaj. Tolisso bardzo słabo, nie pokazuje się do gry.
Lyon fatalny dzisiaj. Tolisso bardzo słabo, nie pokazuje się do gry.