Kto ma najlepszych kibiców w polsce
- Juve The Best
 - Juventino

Ja też zapewne :-DKSG pisze:ejj JUve the best te zdjecia na poczatku bylem na tym meczu!!!!!!! 8) oczywicie GORNIK

- Juve The Best
 - Juventino

Czy chodzi ci o to jak uciekali z ZABRZA??? :twisted:KSG pisze:JUVEJAH90 napisał:
Chodze na Legię i atmosfera na Łazienkowskiej jest Super.Myślę że Legiunia ma najlepszych fanów w Polsce.
A wy jak myślicie??
Widac bylo po ostatnim wybryku waszej Huliganerii 8)

- beavis
 - Juventino

Na polskich stadionach pilkarskich malo jest prawdziwych kibicow.U nas na stadionach sie szuka tylko zadym i to ci ktorzy nazywaja sie kibicami najwierniejszymi. Za to bardzo podoba mi sie atmosfera na zuzlu i siatkowce dlatego uwazam ze najlepsi fani sa na Włókniarzu i AZS Czestochowa

- Lypsky
 - Juventino

Nie ma na swiecie lepszych kibicow niz na Legi.Lech sie chowa nigdy nie bedzie tam takiej atmosfery jak na Legii

Ostatnio zmieniony 20 marca 2004, 22:19 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
						- Fighterinho
 - Juventino

Ruch Radionków! jak mieszkałem jeszcze w Polsce to regularnie jeździłem  na Wisłę i na wiśle jest 1 trybuna która mieści 300 osób to przyjechał ruch radzionków ich kibice to dziadki 60 70 letnie i słychać tylko ruch ruch ruch to było  słychać jak ptaszek głośniej ćwirkał a tu nagle całe trybuny Wisły WIIIIIIIIIIIIIIIISŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D 
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
						---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Sarsik
 - Juventino

Najlepszych kibiców ma Pogoń Szczecin. Pomimo że gra w drugiej lidze na jej mecze przychodzi od 8 do 20 tys. kibiców. Atmosfera takiego spotkania jest powszechnie znana. Burza serpentyn to widok powszechny na szczecińskim obiekcie. Kibice rep. Polski pamiętają też pewnie mecz z Belgią w 2002 roku. Był komplet widzów i wspaniały doping.

I need a girl that I can train.
						- Alexa Del Piero
 - Juventino

Mówcie co chcecie ale najlepsza oprawa meczy zawsze była, jest i będzie na Kolejorzu :!: 
Wszystkie inne kluby mogą się schować. Na mecze (nawet gdy byliśmy w II lidze) przychodzi po kilkanaście tysięcy kibiców a na ostatnim meczu z Amicą było nas 22 000! Jaki Polski klub może pochwalić się taką frekfencją
 Bo napewno nie legia :twisted:

Wszystkie inne kluby mogą się schować. Na mecze (nawet gdy byliśmy w II lidze) przychodzi po kilkanaście tysięcy kibiców a na ostatnim meczu z Amicą było nas 22 000! Jaki Polski klub może pochwalić się taką frekfencją
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta 
FORZA JUVE !
						FORZA JUVE !
- Lypsky
 - Juventino

Po pierwsze Legia pisze sie wielka litera!!! :evil: Na jednym meczu Lecha bylo tylu kibow to nie zminia faktu ze Lech nigdy nie mial i nie bedzie mial takiej oprawy meczow jak Legia!!!A to ze do was przyszlo tylu kibicow to zasluga stadionu!!!My nie mamy tylu miejsc u siebie ale po przebudowie stadionu powinno sie to zmienic!!! :twisted: Jestem pewien ze gdyby na Legie przyjechali kibice klubu z czolowki Europy zachwyceni byliby oprawa meczu!!!Nikt takiej oprawy nie ma!!!Lech nie moze z nami rownac sie w oprawie meczu a to sie liczy najbardziej!!! :twisted: Mozecie sie tylko pochwalic frekwenja :evil: Z Legia nikt sie nie moze rownac a napewno nie Lech :twisted:Alexa Del Piero pisze:Mówcie co chcecie ale najlepsza oprawa meczy zawsze była, jest i będzie na Kolejorzu :!:
Wszystkie inne kluby mogą się schować. Na mecze (nawet gdy byliśmy w II lidze) przychodzi po kilkanaście tysięcy kibiców a na ostatnim meczu z Amicą było nas 22 000! Jaki Polski klub może pochwalić się taką frekfencjąBo napewno nie legia :twisted:
						- Alexa Del Piero
 - Juventino

Przyjedź na mecz do Poznania to pogadamy.DjJuve pisze:Po pierwsze Legia pisze sie wielka litera!!! :evil: Na jednym meczu Lecha bylo tylu kibow to nie zminia faktu ze Lech nigdy nie mial i nie bedzie mial takiej oprawy meczow jak Legia!!!A to ze do was przyszlo tylu kibicow to zasluga stadionu!!!My nie mamy tylu miejsc u siebie ale po przebudowie stadionu powinno sie to zmienic!!! :twisted: Jestem pewien ze gdyby na Legie przyjechali kibice klubu z czolowki Europy zachwyceni byliby oprawa meczu!!!Nikt takiej oprawy nie ma!!!Lech nie moze z nami rownac sie w oprawie meczu a to sie liczy najbardziej!!! :twisted: Mozecie sie tylko pochwalic frekwenja :evil: Z Legia nikt sie nie moze rownac a napewno nie Lech :twisted:Alexa Del Piero pisze:Mówcie co chcecie ale najlepsza oprawa meczy zawsze była, jest i będzie na Kolejorzu :!:
Wszystkie inne kluby mogą się schować. Na mecze (nawet gdy byliśmy w II lidze) przychodzi po kilkanaście tysięcy kibiców a na ostatnim meczu z Amicą było nas 22 000! Jaki Polski klub może pochwalić się taką frekfencjąBo napewno nie legia :twisted:
Nie mówie, że Legia ma złą oprawe i złych kibiców, jesteście dobrzy ale nie tacy jak Lechici.
A tak przy okazji średnia frekfencja na Kolejorzu w ubiegłym sezonie wynosiła 12 000 kibiców
A kto kazał Legii ustawiać mecz z WisłąDjJuve pisze:Nie mowie, ze Lecz (ktory ukradld w 1993r. Legii mistrzostwo ale to juz tak na marginesie)
					Ostatnio zmieniony 20 marca 2004, 23:30 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 3 razy.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta 
FORZA JUVE !
						FORZA JUVE !
- Lypsky
 - Juventino

Przyjedz na mecz do Warszawy to pogadamy.Alexa Del Piero pisze:Przyjedź na mecz do Poznania to pogadamy.DjJuve pisze:Po pierwsze Legia pisze sie wielka litera!!! :evil: Na jednym meczu Lecha bylo tylu kibow to nie zminia faktu ze Lech nigdy nie mial i nie bedzie mial takiej oprawy meczow jak Legia!!!A to ze do was przyszlo tylu kibicow to zasluga stadionu!!!My nie mamy tylu miejsc u siebie ale po przebudowie stadionu powinno sie to zmienic!!! :twisted: Jestem pewien ze gdyby na Legie przyjechali kibice klubu z czolowki Europy zachwyceni byliby oprawa meczu!!!Nikt takiej oprawy nie ma!!!Lech nie moze z nami rownac sie w oprawie meczu a to sie liczy najbardziej!!! :twisted: Mozecie sie tylko pochwalic frekwenja :evil: Z Legia nikt sie nie moze rownac a napewno nie Lech :twisted:Alexa Del Piero pisze:Mówcie co chcecie ale najlepsza oprawa meczy zawsze była, jest i będzie na Kolejorzu :!:
Nie mówie, że Legia ma złą oprawe i złych kibiców, jesteście dobrzy ale nie tacy jak Lechici.
Nie mowie, ze Lecz (ktory ukradld w 1993r. Legii mistrzostwo ale to juz tak na marginesie)ma zla oprawe i zlych kibicow,jestescie dobrzy ale nie tacy jak Legionisci!!!Tak mozemy klocic sie bez konca!!!Wiem ze wszyscy przez ostatnie sezony zachwycja sie oprawa i zachowaniem kibicow na Lazienkowsiej a nie kibicami Lecha!!! :twisted: Nie slyszalem zeby ktos w prasie badz w tv powiedzial ze Lech ma najlepszych kibicow a o kibicach Legii mozna bylo to wielokrotnie uslyszec!!! :twisted:
						- Sarsik
 - Juventino

Dzisiaj w drugoligowym meczu z ŁKS-em było nas 18 tys. , a w meczu z Cracovią 21 tys.Alexa Del Piero pisze:a na ostatnim meczu z Amicą było nas 22 000!
						- Lypsky
 - Juventino

Pogon ma podobnie jak Legia wspanialych kibicow!!!Zycze awansu Pogoni!!!Chce zeby znowu zagrali z w pierwszej lidze i zeby znowu byly spotkania przyjazni Legia-Pogon Pogon-LegiaSarsik pisze:Dzisiaj w drugoligowym meczu z ŁKS-em było nas 18 tys. , a w meczu z Cracovią 21 tys.Alexa Del Piero pisze:a na ostatnim meczu z Amicą było nas 22 000!A gdybyśmy mięli większy stadion to przyszło by i 30 tys.
						- Sarsik
 - Juventino

O tak. Mecze Pogoń-Legia to najlepsze mecze widowiska w Polsce. Mecze przyjaźni rzadko spotykane na polskich stadionach. Ty życzysz Pogoni awansu, ja życzę Legii mistrzostwaDjJuve pisze:Pogon ma podobnie jak Legia wspanialych kibicow!!!Zycze awansu Pogoni!!!Chce zeby znowu zagrali z w pierwszej lidze i zeby znowu byly spotkania przyjazni Legia-Pogon Pogon-LegiaSarsik pisze:Dzisiaj w drugoligowym meczu z ŁKS-em było nas 18 tys. , a w meczu z Cracovią 21 tys.Alexa Del Piero pisze:a na ostatnim meczu z Amicą było nas 22 000!A gdybyśmy mięli większy stadion to przyszło by i 30 tys.
![]()
![]()
Piekne mecze!!!Szkoda ze Legia nie ma takiego stadionu Jak w Szczecinia choc u na na kazdym meczu jest komplet
						- Andryk
 - Juventino

Sarsik pisze:Dzisiaj w drugoligowym meczu z ŁKS-em było nas 18 tys. , a w meczu z Cracovią 21 tys.Alexa Del Piero pisze:a na ostatnim meczu z Amicą było nas 22 000!A gdybyśmy mięli większy stadion to przyszło by i 30 tys.
LEch poznań i tak ma najlepszych kibiców, I mają najpiękniejszy stadion w polsce, natomiast pogoń to tylko 2 liga i na frekwencje to poczekamy do pierwszej ligi jak awansują,
CRACOVIIA DO 1 LIGI :!:
http://www.lech.poznan.pl/zdjecia/mecze ... 3-19/3.jpg
					Ostatnio zmieniony 21 marca 2004, 12:59 przez Andryk, łącznie zmieniany 1 raz.