LM 15/16 (gr. D) [6]: Sevilla 1-0 JUVENTUS
- Cabrini_idol
- Juventino
na canal plus 2 i na sky sport italia
,,Normalnie, lubisz futbol w najlepszym wydaniu to oglądasz.''

,,Normalnie, lubisz futbol w najlepszym wydaniu to oglądasz.''

- Gandalf8
- Juventino
Najmocniejszy skład, żeby zakończyć rozgrywki zwycięstwem i zająć pierwsze miejsce w grupie, czyli dobrze, bo szkoda by było wystawiać rezerwy i spaść na drugie miejsce.Mehehehe pisze:#Juventus XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, Pogba, Alex Sandro, Dybala, Morata.
Gramy w czarno-złotych kompletach
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- mayek
- Juventino
No lubię, tylko zdradź mi tę tajemnicę gdzie kolegoszczypek pisze:Normalnie, lubisz futbol w najlepszym wydaniu to oglądasz.mayek pisze:odpowie mi ktoś, jak można oglądać JUVE ?

- gawron
- Juventino
http://goatd.net/ Bez łez.mayek pisze:No lubię, tylko zdradź mi tę tajemnicę gdzie kolegoszczypek pisze:Normalnie, lubisz futbol w najlepszym wydaniu to oglądasz.mayek pisze:odpowie mi ktoś, jak można oglądać JUVE ?. Bo pragnę mecz obejrzeć ponad wszystko, jak wszystkie mecze Juve, ale jakiś <pip> zlikwidował VOD na onecie i pewnie równy jemu, jak nie ten sam, podzielił pakiety C+ i tym sposobem mając C+ w domu nie mogę obejrzeć meczu i przeżywam stan skrajnego rozczarowania.

- Yaro417
- Juventino
Boże, co wyprawia ten Morata. Bardzo polubiłem gościa po poprzednim sezonie, bo po pierwsze udowodnił, że ma potencjał, a po drugie pokazał, że jest inteligentnym i ułożonym chłopakiem. Ale w tym sezonie chyba stara się zrobić wszystko, by zrewidować ten pogląd. Jak można nie strzelić takiej 200% sytuacji? Dziwicie się teraz Allegriemu, że woli stawiać na Mandzukicia?
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2015, 21:33 przez Yaro417, łącznie zmieniany 1 raz.
- gucio_juve
- Juventino