Sezon 2015/2016
- rydwadydwa
- Juventino
Jojo ładnie wczoraj wkręcił.
Całkiem przyjemnie oglądało się Fiorentina-Milan. Viola fajnie klepała, ale nie zgodzę się z tym hejtem na Mediolańczyków, ja widziałem kilka zasadniczych zmian w ich grze. Przede wszystkim grali pressingiem na całym boisku dzięki czemu nie stracili więcej bramek, a mogli skoro grali w dziesiątkę większość meczu. Kto wie, jakby się to potoczyło jedenastu na jedenastu. Ja nie skreślam jeszcze Milanu w tym sezonie, z tym trenerem po prostu nie mogą dać ciała tak jak przez ostatnie dwa lata.
Zapowiada się ciekawy sezon, jeśli spojrzeć na wyniki tej kolejki.
Szkoda tylko, że Roma-Juve tak wcześnie bo oba zespoły są jeszcze dalekie od dobrej formy...
Całkiem przyjemnie oglądało się Fiorentina-Milan. Viola fajnie klepała, ale nie zgodzę się z tym hejtem na Mediolańczyków, ja widziałem kilka zasadniczych zmian w ich grze. Przede wszystkim grali pressingiem na całym boisku dzięki czemu nie stracili więcej bramek, a mogli skoro grali w dziesiątkę większość meczu. Kto wie, jakby się to potoczyło jedenastu na jedenastu. Ja nie skreślam jeszcze Milanu w tym sezonie, z tym trenerem po prostu nie mogą dać ciała tak jak przez ostatnie dwa lata.
Zapowiada się ciekawy sezon, jeśli spojrzeć na wyniki tej kolejki.
Szkoda tylko, że Roma-Juve tak wcześnie bo oba zespoły są jeszcze dalekie od dobrej formy...

- Principino
- Juventino
Milan - Empoli bardzo spoko początek spotkania. Bacca i Saponara
po bramce.
PS ten Diousse z Empoli bardzo fajnie sobie radzi w środku.

- Kucharius1
- Juventino
Bo Saponara to jest naprawdę dobry gracz. W Milanie nie dostawał szans, albo był kontuzjowany. Gdyby nie był Włochem i do Empoli przyszedł za kilka baniek z Holandii lub Francji, każdy tu by go chciałPrincipino pisze:Milan - Empoli bardzo spoko początek spotkania. Bacca i Saponarapo bramce.

- Boogey96
- Juventino
Nie przesadzajmy też w drugą strone. Saponara nie jest złym graczem ale nie widziałbym go w Juve jako tego zawodnika, który ma rozgrywać na 10 i być atutem w grze z największymi w Europie.Bo Saponara to jest naprawdę dobry gracz. W Milanie nie dostawał szans, albo był kontuzjowany. Gdyby nie był Włochem i do Empoli przyszedł za kilka baniek z Holandii lub Francji, każdy tu by go chciał
Co do piłkarzy Empoli to naprawdę nie mogę zrozumieć gry Zielińskiego. Chłopak gdy ma już piłke to rzadko się myli, a często potrafi zagrać coś świetnego. Ale jak oglądam go czy w Empoli w tym meczu czy w paru w poprzednim sezonie i reprezentacji to zawsze jest taki strasznie nijaki i schowany. Jak się go poszuka wzrokiem na boisku to najczęściej stoi w miejscu albo truchta schowany za plecami rywala. Nie wiem czy uda mu się to poprawić, a szkoda, bo do gry w reprezentacji bardzo ktoś taki się przydał. Podobał mi się w tym meczu właściwie tylko przez 3 ostatnie minuty pierwszej połowy gdzie jakoś się ożywił i od razu świetna prostopadła do Saponary i gdyby nie De Jong to Milan już by przegrywał.
Swoją drogą ten Milan jest tak beznadziejny, że mogą skończyć nawet gorzej niż w poprzednim sezonie.
- Dizzee
- Interista
Ale Bertolacci jest kasztanem, facet nie miał chyba jednego dobrego zagrania dzisiaj. I nie ma co pisać, że to początek sezonu i może odpali, bo widać z daleka, że gość nie jest wart nawet połowy z tych 20 milionów, które dał za niego Milan. Diousse, rocznik 97 nakrył czapką całą pomoc Milanu.
Adriano też niemrawo, oprócz świetnej prostopadłej piłki przy bramce Bacci nic nie pokazał. Widać, że oprócz braku klasowej "10", brakuje też cofniętego napastnika do pary z Kolumbijczykiem i między pomocą a atakiem jest ogromna luka.
Adriano też niemrawo, oprócz świetnej prostopadłej piłki przy bramce Bacci nic nie pokazał. Widać, że oprócz braku klasowej "10", brakuje też cofniętego napastnika do pary z Kolumbijczykiem i między pomocą a atakiem jest ogromna luka.
Javier Pastore, 42 miliony- #przepłacony
Eric Lamela, 30 milionów- 2 tragiczne sezonu w średniaku Premiership #niewypał
Juan Iturbe, 25 milionów-katastrofalny sezon w AS Roma #niewypał
Paolo Dybala, 40 milionów- TBA
Eric Lamela, 30 milionów- 2 tragiczne sezonu w średniaku Premiership #niewypał
Juan Iturbe, 25 milionów-katastrofalny sezon w AS Roma #niewypał
Paolo Dybala, 40 milionów- TBA
- Cabrini_idol
- Juventino
Dla sfrustrowanych polecam mecz Napoli - Sampa. Można grać gorzej niż Juve co udowadnia mediacre napoli.

- Wojtek
- Juventino
I kolejne dobre info!! Carpi strzela na 1:1 z interem!!
oby utrzymali do końca, dobre wyniki niema co
:dance2:
e: albo i złe, bo Carpi tym golem zrzuciło na strefę spadkową!
:mad2: 
e2: chyba za wczesnie się cieszyłem
ale przynajmniej wychodzimy ze strefy spadkowej 

e: albo i złe, bo Carpi tym golem zrzuciło na strefę spadkową!

e2: chyba za wczesnie się cieszyłem

Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015, 22:34 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
zaraz Carpi wsadzi im drugąWojtek pisze:I kolejne dobre info!! Carpi strzela na 1:1 z interem!!oby utrzymali do końca, dobre wyniki niema co
:dance2:
e: albo i złe, bo Carpi tym golem zrzuciło na strefę spadkową!:mad2:

- Pabloz9
- Juventino
Ale nas to Chievo zleje za dwa tygodnie
Swoją drogą, to żadna z topowych drużyn nie może być w pełni zadowolona ze startu rozgrywek. My naprawdę to mistrzostwo możemy przegrać tylko z Juventusem (sic!).
Swoją drogą, to żadna z topowych drużyn nie może być w pełni zadowolona ze startu rozgrywek. My naprawdę to mistrzostwo możemy przegrać tylko z Juventusem (sic!).
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015, 22:34 przez Pabloz9, łącznie zmieniany 1 raz.
"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."