Lechia - Juventus 2015 (DPL)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Bilety juz najwyrazniej podrozaly.pitrek pisze:Witam, kupiłem 5 biletów na sektor Jtak jak kilka już osób, nie zmienia to faktu że ten sektor i tak jest przypisany do kibiców Juve prawda? Jeżeli ktoś jest z okolic Wrocławia / Opola itd to polecam samolot ryanair z Wrocławia w środę tj. 29 lipca o 12 wylot -13:10 Gdańsk i powrót w Sobote
cena 170 zł w 2 strony
- Adas0
- Juventino
Prawda, prawda. Sektor "J" miał być dla kibiców Juve i będzie dla kibiców Juve. To, że osoby jadące dzięki organizacji JuvePoland będą ten jeden sektor obok nic nie zmienia.pitrek pisze:Witam, kupiłem 5 biletów na sektor Jtak jak kilka już osób, nie zmienia to faktu że ten sektor i tak jest przypisany do kibiców Juve prawda? Jy
Cała powierzchnia za bramką będzie w znakomitej większości w biało-czarne barwy. Poza tym na ten mecz nie jadą tylko Polacy, także spokojnie

- ToM.MaR
- Juventino
Natan88 pisze:A zastanawiasz się nad wyjazdem pociągiem czy samochodem ?Natan88 pisze:MjAntoslav pisze: Ja się nad tym zastanawiam, razem z żoną i synem.
Obecnie bilety drożeją (nie wiem czy dlatego że będzie mecz ) . Jednak bus / pociąg ma ten plus że nie trzeba się martwić , można napić się piwka a po meczu odpocząć.
- juventini22
- Juventino
Czy jest w planie przemarsz na stadion? Pewwnie trzeba ny to oficjalnie zglosic, ale milo by bylo w kilkaset osob przejsc razem
- laeti74
- Juventino
Takigor_4467 pisze:Mam pytanie, jak ktoś zadeklaruje chęć kupienia dwóch biletów to dostanie je obok siebie ? Jeśli tak to chętnie do Was się zgłoszę

Jak wyżej, można wpłacać i wysłać maila z danymi osób, które mają siedzieć obok siebie.Goral101 pisze:Mam pytanie , jesli jutro wpłacę kase za 4 bilety dosane 4 miejsca obok siebie ? Czy juz słabo z biletami ?
- Soldier 007
- Juventino
Czy będzie zorganizowana jakas oprawa w sektorze kibiców Juve? Ewentualnie czy jakaś zbiorka pieniędzy będzie na ten cel?
- mateo2401
- Juventino
Też jestem z okolic Rzeszowa i też chciałbym się wybrać i tez szukam transportu.hakashi pisze:jestem z okolic Rzeszowa i chętnie bym się wybrał na mecz ale samemu trochę nuda jechać.. ew. pisałbym się na Kraków może ktoś zorganizuje jakiegoś busa ?
Mateo2401
- 3l3m3nt
- Juventino
Chcę zapłacić za trzy bilety i teraz moje pytanie.
Jeśli podam dane konkretnej osoby to czy ona tylko wejdzie na ten (ze względu na dane na bilecie) mecz czy może ktoś inny. W tym momencie jedna osoba jest jeszcze nie pewna i boję się że bilet się zmarnuje.
Jeśli podam dane konkretnej osoby to czy ona tylko wejdzie na ten (ze względu na dane na bilecie) mecz czy może ktoś inny. W tym momencie jedna osoba jest jeszcze nie pewna i boję się że bilet się zmarnuje.
" Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym "