Serie A 14/15 (28): JUVENTUS 1-0 Genoa

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 16:52

Cieszy zwycięstwo, martwi zepsuty karny Teveza, utykający Vidal i kompletne dno Llorente. Dla starszego z Hiszpanów powinien to być ostatni mecz w koszulce Juventusu. Niech gra Matri i Coman, gdy będą odpoczywać Tevez i Morata, ale Llorente pokazał, że na niego w tym sezonie liczyć nie ma co. Gdyby nie Barzagli to frajersko zremisowalibyśmy ten mecz. Pereyra - kompletny brak ostatniego podania.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 16:52

Szkoda tego karnego, ale co tam, Tevezowi można wybaczyć :D

Trzeci mecz z rzędu w SA 1:0, lubię ten wynik.

FORZA JUVE!!

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 16:53

+3 pkt i o to chodzi, nic więcej się nie liczy. Tevez powinien zejść bo nie dawał rady już później.

JuveGrzesiu

Juventino
Juventino

Genoa jakiegoś farta dziś ma, strzał Chieliniego, niestrzelony karny, sytuacja Llorente :/ Chociaż na 90% jestem pewny, że karnego być nie powinno. Na powtórce po karnym było widać, że obrońca cofał nogę i Pereyra o nią nie zahaczył^^

Jakoś Padoin zaczął się włączać do ataku, chyba Allegri pozwolił mu na to w 2 połowie
I tak myślę, że jeszcze 2 pełne mecze i Lichego nie będzie, tyle co on biega i walczy to bez jakiegoś odpoczynku będziemy mieli kolejnego kontuzjowanego xd

Barzagli jest niesamowity^^ Nie wiem jak to możliwe, żeby po tak długiej przerwie w grze od razu wrócić do czołówki najpewniejszych obrońców? o.0

92 minuta... Dlaczego to nie wyszło :shock:

Dobra, mamy teraz 17pkt przewagi xDD Ciekawe co dziś pokażą Roma i Lazio. Trzeba trzymać kciuki za Cesene :prochno:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Mnie szkoda tego karnego już nie tyle w kontekście wyniku, ile w kontekście umocnienia się Teveza w klasyfikacji najlepszych strzelców.

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 16:55

Wojtek pisze:Trzeci mecz z rzędu w SA 1:0, lubię ten wynik.

FORZA JUVE!!
Capello płakał jak oglądał :)
Niech Allegri poda choć jeden sensowny argument który wyjaśni dlaczego stawia na Llorente bo to co on wyprawia na boisku to siermięga najwyższej próby. Już wolę żeby Coman odbijał się od obrońców.

Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Dobrze pamiętam, że Tevez spudłował też karnego w superpucharze?

Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

mnowo pisze:Mnie szkoda tego karnego już nie tyle w kontekście wyniku, ile w kontekście umocnienia się Teveza w klasyfikacji najlepszych strzelców.
:ok: Dokładnie.

Martwią mnie tylko te wrzutki Pepe i Pereyry, ale...
W następnym meczu niech se Matri popyka. :)
Makiavel pisze:Dobrze pamiętam, że Tevez spudłował też karnego w superpucharze?
Dobrze pamiętasz. :wink:
Ostatnio zmieniony 22 marca 2015, 16:56 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Po meczu w Dortmundzie byłem w stanie przyjąć każde rozstrzygnięcie dzisiaj...ale są 3 pkt. i to najważniejsze ale jest ktoś kto potrafi strzelić karnego ? Vidal już swoje spitolił a teraz Carliotos a trzeba wspomnieć, że z Napoli też przestrzelił...nie pieprzcie, że w Dortmundzie był wypadek przy pracy - waga meczu inna, inna motywacja...przestańcie wiecznie narzekać matołki... a są 3 pkt. ?

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 16:57

-17 w Rzymie :prochno: Wygląda na to, że w tym sezonie jedynym problemem Juve są kontuzje

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Shadow Marshall pisze:Straszny syf. Życie pokazuje, że z Borussią to jakiś taki przypadek.
2/10 :lol:

Skąd oni wzięli tego sędziego? Genoa powinna kończyć mecz w dziewiątkę (Roncaglia, Borriello), a jeśli komuś należał się rzut karny, to właśnie gościom - prędzej był faul Marchisio na Perottim niż Roncaglii na Pereyrze.

Trzecie czyste konto z rzędu, niemały w tym udział pewnego sympatycznego brodacza, którego bardzo nam w ostatnich miesiącach brakowało :bravo:

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Shadow Marshall pisze:Niech Allegri poda choć jeden sensowny argument który wyjaśni dlaczego stawia na Llorente bo to co on wyprawia na boisku to siermięga najwyższej próby.
Ja powiem za niego, trzeba podbić jego cenę, zawsze jakiś przypadkowy gol czy niekonwencjonalne zagranie którego się sam Llorente nie spodziewa, podbiją cene, bo to, że trzeba go sprzedać to już nasz zarząd ma dawno ustalone (mam taką nadzieję)

hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

W drugiej połowie:
- wiadomo, szkoda karnego, ale tak jest jak się za bardzo chce, nie mniej świetnie spotkanie Teveza
- poprawa Pereyry w stosunku do pierwszej połowy
- z kolei Llorente tylko się pogrążył
- Vidal przeszedł obok spotkania
- co do sędziego Di Bello to myślę że nikt nie miałby pretensji jakby nazywał się De Billo - był niemrawy i krótkowzroczny
- Roncaglia powinien wylecieć z boiska za to machanie łapami
- a Boriello to zwykły prostak, nie wiem jaki on sobie cel w życiu postawił, ale nie jest nim bycie dobrym napastnikiem
- no i wisienka na torcie: zagranie Barzagliego (oraz całe spotkanie) - po prostu profesor
Ostatnio zmieniony 22 marca 2015, 17:00 przez hellspawn, łącznie zmieniany 1 raz.

Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 16:58

annihilator1988 pisze:-17 w Rzymie :prochno: Wygląda na to, że w tym sezonie jedynym problemem Juve są kontuzje
I Jorente. :smile: Sorki za ten spam, ale muszę. :P

Obrazek
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2015, 16:58

Skoro dobrze pamiętam to albo niech ćwiczy ten element albo musimy szukać kolejnego wykonawcy: Vidal dwa ważne spudłował, Tevez podobnie, to trochę martwi.

Zablokowany