Serie A 14/15 (17): JUVENTUS 1-1 Inter
- zahor
- Juventino
Błagam, kupmy kogoś kto wyspecjalizuje się w strzelaniu bramek na 2:0
Od zdobywania trzeciej, czwartej i kolejnej niepotrzebnej bramki jest Morata, jest Giovinco, jakoś to będzie, ale podwojenie gównianej, jednobramkowej przewagi, którą można stracić w ciągu minuty, jest ciągle ponad nasze siły. Juventus dzisiaj wciąga rywala lewą dziurką od nosa, Vidal śmiga jak za najlepszych lat, nawet Evra rozgrywa dobre zawody (mam nadzieję że nie będę tego musiał po drugiej połowie odszczekiwać), Inter nie istnieje, nie ma pomysłu na grę, środek obrony wali babole co rusz, nowy Nesta robi co może żeby zostać nowym Bonerą, a na tablicy wyników ciągle nędzne 1:0.

- rad
- Juventino
Uwielbiam Pogbę, ale nie bluźnij chłopie !pablo1503 pisze: PS. Jak zobaczyłem tą akcje Pogby z 35 minuty, to drapałem się po głowie i zastanawiałem, jak on tam do cholery wszedł? Powtórka wszystko wyjaśniła. Zwód a'la Ronaldinho, ale podejżewam, że nawet Brazylijczykowi nigdy nie wyszedł tak perfekcyjnie. Łał. Jak ktoś będzie miał gifa z tym zwodem, to proszę o podesłanie!

Mecz jak najbardziej do wygrania.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
widziałeś, Pogbę z Sassuolo, jak przedryblował wszystkich na ich połowie... gdyby wtedy i dziś po tym majstersztyku strzelił, już wart byłby 10 mln. więcej 8)risto pisze:to co zrobil Pogba w 34 minucie to dawno nie widzialem takiego czegos w Juve.
Ja tonuje nastroje, mecz się układa jak z sampą. Nienawidze jak się litujemy nad rywalami zamiast ich dobić. Obrona Interu to parodia... póki co nie mamy jeszcze wyniku. Bezpożyteczny jest Llorente, skoro żadna centra nie trafia nawet do naszego zawodnika. Tu trzeba gry kombinacyjnej, szybkiej. Morata mógłby się lepiej sprawdzić.
p.s ci kibice interu przebrani za ,,B''

- pumex
- Juventino
Pomyślę do końca meczuSKAr7 pisze:Niepumex pisze:Pytanie za 100 punktów, kluczowe dla końcowego wyniku: czy w drugiej połowie wyjdzie z Juventusu mentalność frajerów?Co mogę zrobić z punktami?
Chciałbym, poza zwycięstwem rzecz jasna, żeby bramkę dla Juve wpakował ktoś komu tej bramki bardzo potrzeba. Nie wiem... Vidal, Morata, Coman, Llorente...

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No coz, Inter prezentuje poziom druzyny z Serie B (dziwie sie, ze Lukasz wybral sobie tak slaby klub), ale nasi jak zawsze, nie potrafia tego wykorzystac i dobic rywala dwoma, trzema bramkami.
Pan Strata (mowa o Llorente, jak by jeszcze ktos nie wiedzial), to nie wiem co jeszcze robi w tej druzynie i dlaczego nikt nie rozwaza wykopsania go z Turynu...

Pan Strata (mowa o Llorente, jak by jeszcze ktos nie wiedzial), to nie wiem co jeszcze robi w tej druzynie i dlaczego nikt nie rozwaza wykopsania go z Turynu...
Niczym Ronaldinho na yt. Fajny chlopak z tego mlodego Francuza, licze ze skasujemy za niego te 80mln. i zakupimy ze dwoch grajkow, ktorzy przedkladaja efektywnosc nad efektownosc.risto pisze:to co zrobil Pogba w 34 minucie to dawno nie widzialem takiego czegos w Juve.
Podbijam.mnowo pisze:Inter popełnia dzisiaj masakrycznie dużo prostych błędów i zastanawiam się, czy nie zaburza nam to obrazu gry Juventusu, która wydaje się być naprawdę całkiem dobra
Fajne mial podanie (z uda?) do bodaj Bonucaannihilator1988 pisze:Chiellini dba o to wysokie ciśnienie. Sorry, ale to jest drewniany chłopiec.jarmel pisze:Oby tego nie sfrajerzyć, bo jakoś dziwnie boję się dzisiaj tego.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"