Serie A 13/14 (38): JUVENTUS 3-0 Cagliari
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Kilka pytań dla tych co oglądają i znają włoski:
1. Podczas fety na stadionie zauważyłem kibica z transparentem a na transparencie herb Juve przekreślony na czerwono, tylko nie pamiętam napisu, który był pod spodem. Wie ktoś o co chodzi? W ogóle widział ktoś?
EDIT: Gość trzymał go sam, oburącz, już na dole, kiedy kibice spacerowali po murawie, nie na trybunach.
2. W studiu pokazano skrót jakiegoś meczu Juve, nie wiem jakiego, ale chodziło o powtórkę, która ukazała przemykającego za bramką człowieka (był podświetlony w kółku, gdy reszta ekranu była wyciemniona). Kto to i co chodziło?

1. Podczas fety na stadionie zauważyłem kibica z transparentem a na transparencie herb Juve przekreślony na czerwono, tylko nie pamiętam napisu, który był pod spodem. Wie ktoś o co chodzi? W ogóle widział ktoś?
EDIT: Gość trzymał go sam, oburącz, już na dole, kiedy kibice spacerowali po murawie, nie na trybunach.
2. W studiu pokazano skrót jakiegoś meczu Juve, nie wiem jakiego, ale chodziło o powtórkę, która ukazała przemykającego za bramką człowieka (był podświetlony w kółku, gdy reszta ekranu była wyciemniona). Kto to i co chodziło?
Piwo dla tego kto pierwszy wrzuci screen Osvaldo w stroju Sparrowa, jeśli się przebierze faktycznieSKAr7 pisze:Osvaldo rozczarował mnie brakiem Sparrowa z medalem na środku stadionu
Ostatnio zmieniony 18 maja 2014, 18:24 przez Vanquish, łącznie zmieniany 1 raz.
- naros
- Juventino
Me too.. nie wytrzymałem. Cudowna chwila!Adrian27th pisze:Mi sie nie chciało. Po prostu sie popłakałem..fazzi pisze:Jak Conte szedł to mi się płakać chciało... No koleś jest synonimem słowa zwycięzca, nie możę odejść.....
Campioni!
Antek musi zostać i zostanie nie ma bata!

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Buffalo
- Juventino
http://cricfree.tv/sky-sport-1-in-streaming.php__Alex__ pisze:Posiadacie jakiś link do dalszej transmisji z fetty? FORZA JUVE !!! 102 PKT!
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- annihilator1988
- Juventino
naros pisze:Jesteście nastolatkami czy co? :lol: Conte zostanie, właśnie dostałem od niego mailaAdrian27th pisze:Mi sie nie chciało. Po prostu sie popłakałem..fazzi pisze:Jak Conte szedł to mi się płakać chciało... No koleś jest synonimem słowa zwycięzca, nie możę odejść.....
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- naros
- Juventino
annihilator1988 pisze:Nie płakałem z powodu rzekomego odejścia bo w to bardzo wątpię ale z tego powodu że po prostu kocham tego gościa za to co zrobił dla Juve przez te wszystkie lata. Najpierw jako piłkarz a teraz jako trener. To jest niesamowity człowiek. Vero Juventino!naros pisze:Jesteście nastolatkami czy co? :lol: Conte zostanie, właśnie dostałem od niego mailaAdrian27th pisze:Mi sie nie chciało. Po prostu sie popłakałem..

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- bendzamin
- Redaktor
A jak ktoś chce oglądać autobus, a nie ludzi na placu, których na razie pokazuje oficjalny stream Juventusu, to można też tutaj: http://www.lastampa.it/medialab/webcar/primopiano
Edit: Już chyba nie można, bo wyłączyli
Edit: Już chyba nie można, bo wyłączyli

- pablo1503
- Juventino
Co oni piją w tych buteleczkach o pojemności 300ml? Piwko? Jak tak, to Osvaldo nieźle idzie. Kończy jedno i ciśnie drugie.
Widzę, że Giovinco, to ten 'cool' chłopak. Tak, jak to było w podstawówce, że ci najfajniejsi siedzili z tyłu w autokarach, tak Giovinek kolejny rok z rzędu siedzi na samym przodzie. 8)

Widzę, że Giovinco, to ten 'cool' chłopak. Tak, jak to było w podstawówce, że ci najfajniejsi siedzili z tyłu w autokarach, tak Giovinek kolejny rok z rzędu siedzi na samym przodzie. 8)

- Myzarel
- Juventino
Martin jak zwykle siedzi na samym przodzie autobusu, mam nadzieję że nie nawali się jak ostatnio bo miałem stracha że zleci
Mimo wszystko, mimo tej nieudanej LM i niedosytu w LE jesteśmy świadkami historycznego sezonu, dzisiaj możemy świętować
(znaczy ci co mogą a nie ci co mają deadline i muszą referaty pisać
)

Mimo wszystko, mimo tej nieudanej LM i niedosytu w LE jesteśmy świadkami historycznego sezonu, dzisiaj możemy świętować

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti