LE 13/14 (1/2): Benfica 2-1 JUVENTUS
- ewerthon
- Juventino
Czuję biedę z nędzą w ataku, ale obym się mylił. Tevez, który nie zdobył gola w pucharach od wieków + Vucinić, który nie zagrał w tym roku żadnego meczu na swoim dawnym poziomie. Do tego brak Vidala, który często wyręczał naszych napastników.
- bendzamin
- Redaktor
- whitesignus
- Juventino
Ja licze na to, na co czeka wielu. Przebudzenie Juve. Wiele ostatnich meczy bylo grane "byle 3 pkt i byle nie biegac". Moze to ten od dawna wyczekiwany mecz, kiedy w koncu Juve pokaze swoja sile. Mam nadzieje, ze to nie marzenia scietej glowy.
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- juvemaroko
- Juventino
Licze ze dzis Tevez przerwie ta nieciekawa statystyka bez gola w europejskich pucharach. Napewno stac nas zeby pokonac bramkarza rywale. Oby pilkarzom Juve sie chcialo dzis ostro walczyc o dobry wynik.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Jeśli dobrze pójdzie, to do końca sezonu jets przed nami 5 meczy, w których trzeba się postarać - 2 mecze półfinałowe, finał LE i 2 starcia w Serie A (gdzie 6 pkt daje nam na pewno mistrza). Warto by się jeszcze dziś postarać. Od 10 minut czekam, aż mi się mecz na streamie włączy, a tu jeszcze 15 minut
Dobrze, że meczu nie ma jutro, bo już bym nie zdzierżył. Dobra, w przerwie podzielę się z wami znanymi mi przekleństwami.

- Cabrini_idol
- Juventino
Jestem dziwnie spokojny 15 minut przed meczem, a to nasz teoretycznie najcięższy mecz w tym sezonie zaraz po tym z Realem. Gramy na stadione na ktorym gospodarze wygrali 21 z 25 ostatnich meczy, nie przegrywając zadnego.
Ale jakoś tak czuję 2:0 dla nas.
Ale jakoś tak czuję 2:0 dla nas.

- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dlatego nie wiem czemu wszyscy(w tym trener) wskazują zmęczenie, jako powód naszej kiepskiej formy.Przecież większa część meczu w naszym wykonaniu to klepanie bulwy między obrońcami.No ale co ja tam wiem.whitesignus pisze: Wiele ostatnich meczy bylo grane "byle 3 pkt i byle nie biegac".
Dziś przyświeca mi główne motto komentatorów naszej reprezentacji- "może teraz?!"
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Frajersko stracona bramka na samym początku meczu, wstyd trochę. Potem coraz lepiej i są szanse na to, by w drugiej połowie zrobić z Benifką to, co Antek z młodym kibicem Interu