LE 13/14 (1/8): JUVENTUS 1-1 Fiorentina
- SKAr7
- Juventino
A mi dla odmiany Vidal się średnio. Piłka go szuka w polu karnym, ale strzał mu nie siedzi i jeszcze te przerzuty na aut. Taki dobry, zły i brzydki.
Karne prącia dla Osvaldo i Ogbonny. Nie wiem jaki pomysł miał czarny Włoch na siebie w czasie kotła w polu karnym, ale snucie się na linii pola to ostatnie co powinno mu przyjść do głowy. Osvaldo też powinien zrobić więcej z piłkami, które miał.
Od kilku spotkań mam wrażenie, że Fiorentina gra strasznymi interwałami. Przez 60 minut gra spokojnie, nudno, bezjajecznie, by nagle narzucić morderczy pressing i wymianę pozycji taką, że i Bayern nie mógłby wyjść z połowy.
Karne prącia dla Osvaldo i Ogbonny. Nie wiem jaki pomysł miał czarny Włoch na siebie w czasie kotła w polu karnym, ale snucie się na linii pola to ostatnie co powinno mu przyjść do głowy. Osvaldo też powinien zrobić więcej z piłkami, które miał.
Od kilku spotkań mam wrażenie, że Fiorentina gra strasznymi interwałami. Przez 60 minut gra spokojnie, nudno, bezjajecznie, by nagle narzucić morderczy pressing i wymianę pozycji taką, że i Bayern nie mógłby wyjść z połowy.
Ostatnio zmieniony 13 marca 2014, 22:06 przez SKAr7, łącznie zmieniany 2 razy.
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Inny Cytat:yanquez pisze:cytat z relacji na onecie:
"44 min. - w Juventusie cały czas trwa wyrównana walka, ani Viola, ani Stara Dama nie jest w stanie uzyskać wyraźnej przewagi"![]()
"2 min. - w Juventusie, także zapachniało golem, gdy Paul Pogba był bliski sięgnięcia piłki przed bramką przeciwnika" ^^
Ogólnie prawie wszyscy grają dobrze, za wyjątkiem niepewnej obrony oraz Osvaldo.
Nie potrafię pojąc jak za Ogbonne mogliśmy tak przepłacić, gość jest drewniany.
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Stylem gry przypominają mi Juventus z pierwszego sezonu Conte. Szybka,otwarta gra-podoba mi się.
Btw. angielski komentator na arenavision przypomniał mi fife 99
normalnie john markson i marc clarkson hehe
Btw. angielski komentator na arenavision przypomniał mi fife 99

Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Łukasz
- Juventino
Ależ zmiana obrazu gry. Nie spodziewałem się, że się Fiorentina tak przebudzi. LL i Marchisio ponaciągani, oby nic groźnego.
- Cabrini_idol
- Juventino
jedno wielkie gó...
Fiorentina nas ztlamsila na naszym stadionie w 2 polowie. WSTYD.
Fiorentina nas ztlamsila na naszym stadionie w 2 polowie. WSTYD.

- Hoffman
- Juventino
Totalna kaszana w drugiej połowie co ostatnio staje się tradycją, aż się komentować nie chce, dodam tylko że spory udział przy bramce miał jednak Buffon który za wcześnie wyszedł przez co był źle ustawiony.