LE 13/14 (1/16): Trabzonspor 0-2 JUVENTUS
- Marian.
- Juventino
Jestem mega pozytywnie zaskoczony tym co zobaczyłem w pierwszej połowie, a szczególnie do czasu zdobycia pierwszego gola. Absolutne panowanie na boisku i przede wszystkim ZAANGAZOWANIE, którego dotychczas brakowało LE czy PW. Bardzo podobałą mi sie postawa Conte, który, wyglądał na takiego, któremu też zależy na tym trofeum...
No, powiem szczerzę, że wróciły mi nadzieje na finał z udziałem Juve i końcowy triumf!
Idę na 2 połowę. FORZA!
No, powiem szczerzę, że wróciły mi nadzieje na finał z udziałem Juve i końcowy triumf!
Idę na 2 połowę. FORZA!

- booyak
- Juventino
Dziwi Cię to? W końcu od dwóch lat czekamy na ich dobry występCastiel pisze:Wystarczyło 45 min ze słabeuszami by lesbijski szał i masowa masturbacja pełna krzyków Giovinco i Isla ogarnęła JuvePoland.
Potem przyjdzie następny mecz z Violą i będzie jak zwykle.
★ ★ ★
- Donnie
- Juventino
Przy presji kopie do przeciwników? Mi jakoś utkwił w pamięci obrazek, jak przy presji dwóch przeciwników wymyka im się ładnym zwodem z piłką wręcz przyklejoną do buta. Jasne, że nie ma podań Pirlo (aczkolwiek tym rozpoczynającym akcję na 0:2 sam Andrzej by się nie powstydził) ale akurat z pressingiem sobie radzi dobrze. No i niejednokrotnie wręcz jeździ na dupie, żeby tę piłkę tylko odebrać.Łukasz pisze:Nie powiedziałbym. Gra co najwyżej przyzwoicie. Ma problemy z dokładnością przerzutów - przy presji kopie do przeciwników i w auty.Donnie pisze: Marchisio najlepszy, naprawdę świetnie sobie radzi na pozycji Pirlo.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Co ciekawe to już 2 goli w puchar w tym sezonie nieuznany dla Peluso !
Giovinco i Isla. Nie poznaję, ani jednego, ani drugiego 

- mazi12
- Juventino
Bardzo fajny mecz w naszym wykonaniu, mimo, że Trabzon to słabiak, to da się ten mecz oglądać
czego nie można powiedzieć o kilku poprzednich.
Jestem daleki od hurraoptymizmu. Giovinko dzisiaj bardzo dobrze, ale dlatego, że ma sporo miejsca, co nie zdarza się ani w Serie A ani w LM niestety. To samo Isla, który dzisiaj ładnie ciśnie na skrzydle. Niech zagrają tak swoje następne mecze to będą jakieś podstawy do myślenia o wzwyżce formy.
B. dobry manewr ze zmianą Pogba -> Podoin
E: Paluso :doh:

Jestem daleki od hurraoptymizmu. Giovinko dzisiaj bardzo dobrze, ale dlatego, że ma sporo miejsca, co nie zdarza się ani w Serie A ani w LM niestety. To samo Isla, który dzisiaj ładnie ciśnie na skrzydle. Niech zagrają tak swoje następne mecze to będą jakieś podstawy do myślenia o wzwyżce formy.
B. dobry manewr ze zmianą Pogba -> Podoin

E: Paluso :doh:
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2014, 22:06 przez mazi12, łącznie zmieniany 1 raz.
- ewerthon
- Juventino
Fakt. Śmieszy mnie też to, iż wypowiadają się tutaj osoby, które w zeszłym tygodniu mówiły, że leją na puchar drugiej kategorii i najlepiej, żeby Juventus z niego odpadł. A o punktach potrzebnych do rankingu (żeby nie trafić na jakąś Borussię czy PSG), to już jeden z drugim nie pomyśli...Castiel pisze:Wystarczyło 45 min ze słabeuszami by lesbijski szał i masowa masturbacja pełna krzyków Giovinco i Isla ogarnęła JuvePoland.
- pablo1503
- Juventino
Ale co mnie obchodzi jakiś mecz z Violą, albo innym lepszym zespołem. Komentujemy mecz dzisiejszy mecz z Turkami, a to co się wydarzy w przyszłości, to już inna sprawa. Nikt tu nie pisze, że to ich przełamanie, albo, że są świetnymi zawodnikami, tylko, że rozgrywają bardzo dobry mecz.Castiel pisze:Wystarczyło 45 min ze słabeuszami by lesbijski szał i masowa masturbacja pełna krzyków Giovinco i Isla ogarnęła JuvePoland.
Potem przyjdzie następny mecz z Violą i będzie jak zwykle.

E:
Żaden piłkarz za ery Conte nie zaliczył tak słabego indywidualnego spotkania, jak dziś zrobił to Peluso.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2014, 22:56 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- Łukasz
- Juventino
Tak, ten wślizg z pierwszych minut rzeczywiście był fajny, tylko czy znowu na pewno "niejednokrotnie"? Ale być może i ja spojrzałem na jego grę przez pryzmat dwóch akcji, które utkwiły mi w pamięciDonnie pisze:Przy presji kopie do przeciwników? Mi jakoś utkwił w pamięci obrazek, jak przy presji dwóch przeciwników wymyka im się ładnym zwodem z piłką wręcz przyklejoną do buta. Jasne, że nie ma podań Pirlo (aczkolwiek tym rozpoczynającym akcję na 0:2 sam Andrzej by się nie powstydził) ale akurat z pressingiem sobie radzi dobrze. No i niejednokrotnie wręcz jeździ na dupie, żeby tę piłkę tylko odebrać.Łukasz pisze:Nie powiedziałbym. Gra co najwyżej przyzwoicie. Ma problemy z dokładnością przerzutów - przy presji kopie do przeciwników i w auty.Donnie pisze: Marchisio najlepszy, naprawdę świetnie sobie radzi na pozycji Pirlo.

swoją drogą dziwna zmiana - myślałem, że zejdzie raczej Vidal.
Edit: Vidal zawieszony z Milanem, faktycznie. No to mniej dziwna.
Trabzon słaby, być może rzeczywiście G. i I. wyglądają tak dobrze, bo mają dużo miejsca, ale też skoro nasi rezerwowi grają dobrze - warto to podkreślić.
PS. Osvaldo naprawdę fajnie wychodzi na pozycje.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2014, 23:00 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Jakbyśmy nie kopali cały mecz w tego biednego bramkarza to mogłby być dwucyfrowy wynik, a Isla dopisałby sobie z 2-3 bramki i przynajmniej 3-4 asysty 

- Wojtek
- Juventino
Zapomniałem o tym zawieszeniu Vidala 
No i spoko, mamy 1/8 finału
II połowa nudna, bo nasi chcieli tylko doczekać do 90min, w sumie dobrze bo zaoszczędzimy trochę sił na Milan
W marcu trzy mecze z Violą.
FORZA JUVE!!

No i spoko, mamy 1/8 finału

II połowa nudna, bo nasi chcieli tylko doczekać do 90min, w sumie dobrze bo zaoszczędzimy trochę sił na Milan

W marcu trzy mecze z Violą.
FORZA JUVE!!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Az sam pluje w brode ze moglem sie spodziewać wygranej Trabzonu.
Zdominowani jak na orliku.
Peluso - Boze, to juz Chyba Aszton nie był tak slaby. Co pojazd mieli komentatorzy po nim na C+.
Isla fajne spotkanie, szkoda ze bramkarz mecz zycia zagral bo by mu wpadlo.
Graty dla Osvaldo,Seby i Vidala.
3 mecze z Fiora.
Fun,fun,fun.
Zdominowani jak na orliku.
Peluso - Boze, to juz Chyba Aszton nie był tak slaby. Co pojazd mieli komentatorzy po nim na C+.
Isla fajne spotkanie, szkoda ze bramkarz mecz zycia zagral bo by mu wpadlo.
Graty dla Osvaldo,Seby i Vidala.
3 mecze z Fiora.
Fun,fun,fun.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- annihilator1988
- Juventino
Padoin się rozstrzelał. Po dwóch latach "pokoju", chciał zaskoczyć rywala nagłym atakiem
Pocieszny jest, jak taki kundelek 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG