LE 13/14 (1/16): Trabzonspor 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:02

Wystarczyło 45 min ze słabeuszami by lesbijski szał i masowa masturbacja pełna krzyków Giovinco i Isla ogarnęła JuvePoland.
Potem przyjdzie następny mecz z Violą i będzie jak zwykle.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:03

Jestem mega pozytywnie zaskoczony tym co zobaczyłem w pierwszej połowie, a szczególnie do czasu zdobycia pierwszego gola. Absolutne panowanie na boisku i przede wszystkim ZAANGAZOWANIE, którego dotychczas brakowało LE czy PW. Bardzo podobałą mi sie postawa Conte, który, wyglądał na takiego, któremu też zależy na tym trofeum...

No, powiem szczerzę, że wróciły mi nadzieje na finał z udziałem Juve i końcowy triumf!

Idę na 2 połowę. FORZA!

Obrazek
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Castiel pisze:Wystarczyło 45 min ze słabeuszami by lesbijski szał i masowa masturbacja pełna krzyków Giovinco i Isla ogarnęła JuvePoland.
Dziwi Cię to? W końcu od dwóch lat czekamy na ich dobry występ :wink:

★ ★ ★
badecki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Arbuzini pisze: BTW. Poratuje ktoś transmisją? Ruskie sopcasty zeszły na psy ;<.
Channel - 150662 (sop cast)

Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:04

Łukasz pisze:
Donnie pisze: Marchisio najlepszy, naprawdę świetnie sobie radzi na pozycji Pirlo.
Nie powiedziałbym. Gra co najwyżej przyzwoicie. Ma problemy z dokładnością przerzutów - przy presji kopie do przeciwników i w auty.
Przy presji kopie do przeciwników? Mi jakoś utkwił w pamięci obrazek, jak przy presji dwóch przeciwników wymyka im się ładnym zwodem z piłką wręcz przyklejoną do buta. Jasne, że nie ma podań Pirlo (aczkolwiek tym rozpoczynającym akcję na 0:2 sam Andrzej by się nie powstydził) ale akurat z pressingiem sobie radzi dobrze. No i niejednokrotnie wręcz jeździ na dupie, żeby tę piłkę tylko odebrać.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:05

Co ciekawe to już 2 goli w puchar w tym sezonie nieuznany dla Peluso !

:bravo: Giovinco i Isla. Nie poznaję, ani jednego, ani drugiego :prochno:

Obrazek
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:06

Bardzo fajny mecz w naszym wykonaniu, mimo, że Trabzon to słabiak, to da się ten mecz oglądać :ok: czego nie można powiedzieć o kilku poprzednich.
Jestem daleki od hurraoptymizmu. Giovinko dzisiaj bardzo dobrze, ale dlatego, że ma sporo miejsca, co nie zdarza się ani w Serie A ani w LM niestety. To samo Isla, który dzisiaj ładnie ciśnie na skrzydle. Niech zagrają tak swoje następne mecze to będą jakieś podstawy do myślenia o wzwyżce formy.

B. dobry manewr ze zmianą Pogba -> Podoin :bravo:

E: Paluso :doh:
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2014, 22:06 przez mazi12, łącznie zmieniany 1 raz.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:06

Castiel pisze:Wystarczyło 45 min ze słabeuszami by lesbijski szał i masowa masturbacja pełna krzyków Giovinco i Isla ogarnęła JuvePoland.
Fakt. Śmieszy mnie też to, iż wypowiadają się tutaj osoby, które w zeszłym tygodniu mówiły, że leją na puchar drugiej kategorii i najlepiej, żeby Juventus z niego odpadł. A o punktach potrzebnych do rankingu (żeby nie trafić na jakąś Borussię czy PSG), to już jeden z drugim nie pomyśli...

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:07

Ale co mnie obchodzi jakiś mecz z Violą, albo innym lepszym zespołem. Komentujemy mecz dzisiejszy mecz z Turkami, a to co się wydarzy w przyszłości, to już inna sprawa. Nikt tu nie pisze, że to ich przełamanie, albo, że są świetnymi zawodnikami, tylko, że rozgrywają bardzo dobry mecz. :ok:
E:
Żaden piłkarz za ery Conte nie zaliczył tak słabego indywidualnego spotkania, jak dziś zrobił to Peluso.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2014, 22:56 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:07

KOMENTUJ MECZ JUVE NA FANPAGE JUVEPOLAND!

#AllegriOut
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:56

Donnie pisze:
Łukasz pisze:
Donnie pisze: Marchisio najlepszy, naprawdę świetnie sobie radzi na pozycji Pirlo.
Nie powiedziałbym. Gra co najwyżej przyzwoicie. Ma problemy z dokładnością przerzutów - przy presji kopie do przeciwników i w auty.
Przy presji kopie do przeciwników? Mi jakoś utkwił w pamięci obrazek, jak przy presji dwóch przeciwników wymyka im się ładnym zwodem z piłką wręcz przyklejoną do buta. Jasne, że nie ma podań Pirlo (aczkolwiek tym rozpoczynającym akcję na 0:2 sam Andrzej by się nie powstydził) ale akurat z pressingiem sobie radzi dobrze. No i niejednokrotnie wręcz jeździ na dupie, żeby tę piłkę tylko odebrać.
Tak, ten wślizg z pierwszych minut rzeczywiście był fajny, tylko czy znowu na pewno "niejednokrotnie"? Ale być może i ja spojrzałem na jego grę przez pryzmat dwóch akcji, które utkwiły mi w pamięci ;) . Może rzeczywiście zbyt surowo... Miał kilka fajnych prostopoadłych, a dwie długie piły, już w drugiej połowie, przez prawie całe boisko, lewą nogą, były naprawdę imponujące.
swoją drogą dziwna zmiana - myślałem, że zejdzie raczej Vidal.
Edit: Vidal zawieszony z Milanem, faktycznie. No to mniej dziwna.

Trabzon słaby, być może rzeczywiście G. i I. wyglądają tak dobrze, bo mają dużo miejsca, ale też skoro nasi rezerwowi grają dobrze - warto to podkreślić.

PS. Osvaldo naprawdę fajnie wychodzi na pozycje.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2014, 23:00 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:57

Jakbyśmy nie kopali cały mecz w tego biednego bramkarza to mogłby być dwucyfrowy wynik, a Isla dopisałby sobie z 2-3 bramki i przynajmniej 3-4 asysty :prochno:

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Zapomniałem o tym zawieszeniu Vidala :)

No i spoko, mamy 1/8 finału ;)

II połowa nudna, bo nasi chcieli tylko doczekać do 90min, w sumie dobrze bo zaoszczędzimy trochę sił na Milan :ok:

W marcu trzy mecze z Violą.

FORZA JUVE!!

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Az sam pluje w brode ze moglem sie spodziewać wygranej Trabzonu.

Zdominowani jak na orliku.

Peluso - Boze, to juz Chyba Aszton nie był tak slaby. Co pojazd mieli komentatorzy po nim na C+.

Isla fajne spotkanie, szkoda ze bramkarz mecz zycia zagral bo by mu wpadlo.

Graty dla Osvaldo,Seby i Vidala.

3 mecze z Fiora.
Fun,fun,fun.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:59

Padoin się rozstrzelał. Po dwóch latach "pokoju", chciał zaskoczyć rywala nagłym atakiem :D Pocieszny jest, jak taki kundelek :D

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Zablokowany