Serie A 13/14 (24): JUVENTUS 3-1 Chievo
- jakku1
- Juventino
Za druga polowe w ogole nalezy sie bura Conte, bo przez to, ze nie zareagowal na zmiana taktyczna Chievo mielismy momentami sytuacje 2 na 1 na skrzydlach. Od tego sie zaczely wszystkie klopoty.
Llorente gral slabo i kompletnie nie rozumial sie z Giovinco, ale gola i asyste zaliczyl. Osvaldo zdazyl zagrac ledwie 40 minut w naszych barwach a zmascil w sumie dwie takie setki, ze szkoda gadac... Man of the match Marchisio, szkoda, ze nie wykorzystal tego podania od Pirlo w 90 minucie meczu, ale i tak zagral swietne zawody. Niech Pogba patrzy i sie uczy, bo Claudio zagral niemal perfekcyjnie.
Dobra druga polowa takze Bonucciego (fantastycznie dwa razy zablokowal pilke, w tym raz "setke" Pellissier). Dalej mamy klopoty z wrzutkami i gornymi pilkami ale jest postep: nie stracilismy w ten sposob gola
Wyglada na to, ze na Trabzon wyjdzie atak Osvaldo-Tevez, a w pomocy zobaczymy Pogbe. Ciekawe czy Conte skusi sie na Isle i Peluso.
Llorente gral slabo i kompletnie nie rozumial sie z Giovinco, ale gola i asyste zaliczyl. Osvaldo zdazyl zagrac ledwie 40 minut w naszych barwach a zmascil w sumie dwie takie setki, ze szkoda gadac... Man of the match Marchisio, szkoda, ze nie wykorzystal tego podania od Pirlo w 90 minucie meczu, ale i tak zagral swietne zawody. Niech Pogba patrzy i sie uczy, bo Claudio zagral niemal perfekcyjnie.
Dobra druga polowa takze Bonucciego (fantastycznie dwa razy zablokowal pilke, w tym raz "setke" Pellissier). Dalej mamy klopoty z wrzutkami i gornymi pilkami ale jest postep: nie stracilismy w ten sposob gola

Wyglada na to, ze na Trabzon wyjdzie atak Osvaldo-Tevez, a w pomocy zobaczymy Pogbe. Ciekawe czy Conte skusi sie na Isle i Peluso.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- rad
- Juventino
Co na płótnie za Buffonem (w drugiej połowie) było napisane ? Jakieś wrzuty na Tottiego ?
Dobre zwycięstwo, aczkolwiek byly momenty na które nie dało się patrzeć. Większość chyba związana z osobą Giovinco i jego "grą" dzisiaj.
Dobre zwycięstwo, aczkolwiek byly momenty na które nie dało się patrzeć. Większość chyba związana z osobą Giovinco i jego "grą" dzisiaj.
- johnnybgoode
- Juventino
Fakt, nie pokrył swojej strony przy bramce dla Chievo, super obrońca. Obrońca ma przede wszystkim bronić, pomijam nawet fakt że do przodu Ogbonna gra z śmiałością 2/10 w skali Padoina, ale chłopakowi nawet w obronie nie idzie. Przepłacony i to sporo.MaxFromJam_89 pisze:Tragedia? Dzisiaj jeden z lepszych u nas, najlepszy z bloku defensywnego. Wszystko czyścił, grał bardzo odważnie. Mie wiem jak można pisać że tragedia :doh:Wojtek pisze: Ogbonna kolejna tragednia, no może nie grał dziś tragicznie ale koleś co ma piłke przy nodze to ma pełno w gaciach i jeszcze dokładnie podac nie umie (chłopie grasz w Juve!!), doprawdy niewiem jak mogliśmy dać za niego 15 baniek.
- Castiel
- Juventino
Mała pomyłka. Juz poprawiłem.filippo pisze:You're so wrong....Castiel pisze:Bez przesady, gramy w LM na dniach i Tevez musi być wypoczęty, a Osvaldo jest na pewno lepszy od Giovinco i Quaga.StaryDobryNedved pisze:Czy ktoś mi może wyjaśnić co Conte z tym Osvaldo świruje? Ja rozumiem, ze jakiś jego ulubieniec ale, żeby od razu dawać mu tyle szans i to jeszcze w parze z Tevezem? Mam wrażenie, że znowu stopuje forme, kiedyś to było z Fabio, a teraz jakby z LL.
:płaczę:

Lichy nieźle to zawalił. Chciał wejść i jak bohater naprawić sytuacje, a nabił swojego i samobój.
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2014, 17:06 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Idź mnie stąd ty diabelski hejterze bo psem poszczuję!jackop pisze:Jak to było? Zmarnowane 100% vs Osvaldo? Już 2-0![]()

Takiego to ciężko zadowolić.deszczowy pisze:Zieeeeeeew.
I co tam, wygraliśmy?
Miał być mecz życia Giovinco, były gwizdy życia na Giovinco

- jakku1
- Juventino
Nie pokryl, bo Asamoah nie zdazyl wrocic a Chievo szlo z kontra 2 na 1. To byla wina Conte, niestety, ze tak dalismy sie pojechac w tych pierwszych minutach drugiej polowy.johnnybgoode pisze: Fakt, nie pokrył swojej strony przy bramce dla Chievo, super obrońca. Obrońca ma przede wszystkim bronić, pomijam nawet fakt że do przodu Ogbonna gra z śmiałością 2/10 w skali Padoina, ale chłopakowi nawet w obronie nie idzie. Przepłacony i to sporo.
Ogbonna zagral niezly mecz, w mojej opinii. Akurat co do jego gry do przodu to nie mozna mu duzo zarzucic bo chlopak i pociagnac potrafi i dobrze podac - dzisiaj mial kilka ladnych zagran (chociazby podanie do Llorente gdzie Hiszpan uderzyl nad poprzeczka), szkoda, ze tylko w pierwszej polowie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Ein
- Juventino
W końcu Asa strzelił ! Łiiii
Giovinco proszę odejdź.
Marchisio widać, że się spina aby wrócić do 11stki, co tylko poprawia jakość pomocy.
Nie kumam hejtów na Osvaldo i na Ogbonnę, bo ten pierwszy grą mi Zlatana przypomina, a ten drugi gra bardzo dobrze w obronie.
Jedno wielkie pytanie tak swoją drogą ... czy nasza waluta dotknęła dzisiaj piłki ? Bo mam wrażenie, że Padoin nie wszedł na boisko w ogóle.

Giovinco proszę odejdź.
Marchisio widać, że się spina aby wrócić do 11stki, co tylko poprawia jakość pomocy.
Nie kumam hejtów na Osvaldo i na Ogbonnę, bo ten pierwszy grą mi Zlatana przypomina, a ten drugi gra bardzo dobrze w obronie.
Jedno wielkie pytanie tak swoją drogą ... czy nasza waluta dotknęła dzisiaj piłki ? Bo mam wrażenie, że Padoin nie wszedł na boisko w ogóle.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- mazi12
- Juventino
Mylisz się, zaprezentował się świetnie notując na swoim koncie 1 kontakt z piłką, który zakończył się zagraniem z pierwszej piłki do tyłu.Ein pisze:Jedno wielkie pytanie tak swoją drogą ... czy nasza waluta dotknęła dzisiaj piłki ? Bo mam wrażenie, że Padoin nie wszedł na boisko w ogóle.
- squinter
- Juventino
Giovinco niestety beznadziejny i obecnie powinien byc ostatni w kolejce do wejscia na boisko oraz pierwszy do odstrzalu latem nawet za klasyczna paczke fajek.
Fajny mecz Marchisio, super, ze trafil do bramki, mam nadzieje ze w czwartek tez zagra od poczatku, bo na to zasluzyl. Pogba niech sobie jeszcze odpocznie.
Fajny mecz Marchisio, super, ze trafil do bramki, mam nadzieje ze w czwartek tez zagra od poczatku, bo na to zasluzyl. Pogba niech sobie jeszcze odpocznie.
- annihilator1988
- Juventino
Zgadzam się. Angelo zasłużył na +4 w skali szkolnej za dzisiejszy mecz, podobnie, jak reszta obrony, a z kolei Osvaldo dochodzi do piłek przy których: Fabio przewraca się i przekonuje, że został faulowany, Giovinco odbija się od rywala, Vucinicia nie ma, bo nie chciało mu się ruszyćEin pisze:Nie kumam hejtów na Osvaldo i na Ogbonnę, bo ten pierwszy grą mi Zlatana przypomina, a ten drugi gra bardzo dobrze w obronie

2 razy w przeciągu 10 minut.Ein pisze:Jedno wielkie pytanie tak swoją drogą ... czy nasza waluta dotknęła dzisiaj piłki ? Bo mam wrażenie, że Padoin nie wszedł na boisko w ogóle.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
Ludzie powiedzcie mi cos bo nie rozumiem,za co kibice Juventusu tak go nie lubia? co on im kiedys zrobil ze tak reaguja? po co Conte zmienia go skoro wie jakie beda gwizdy na swojego wychowanka.. sorry za niego ;/
- Wojtek
- Juventino
Co zrobił? Raczej czego nie zrobił, koleś jest poprostu słaby, z pewnością nie godny reprezentowania barw naszego ukochanego klubu. Popieram te gwizdy.[RAF]ErrazoR pisze:Ludzie powiedzcie mi cos bo nie rozumiem,za co kibice Juventusu tak go nie lubia? co on im kiedys zrobil ze tak reaguja? po co Conte zmienia go skoro wie jakie beda gwizdy na swojego wychowanka.. sorry za niego ;/
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Dwie rzeczy zapamiętam z tego meczu:
Giovinco ómierającego po pacnięciu w klate i pociągnięciu za ramię
oraz sędziego, który nieświadomie wszedł w drybling
i wyszło mu to mniej więcej tak samo jak dziś Llorente.
Giovinco ómierającego po pacnięciu w klate i pociągnięciu za ramię
oraz sędziego, który nieświadomie wszedł w drybling

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Chociaz takze pragne przypomniec o Rajdzie Pirlo ktory przebiegl z 20 metrow i jednego z pomocnikow Chievo skaral dziurką.
Asa ze srodka jest naprawde wiele grozniejszy niz na skrzydle. Facet ma dobre uderzenie z lewej nogi, jest szybki na kilku metrach, potrafi dobrze sie zachowac.
Ogbonna zagral naprawde dobre spotkanie, razem z Bonucem. Gorzej z Caceresem. Nie wiem co sie z nim dzieje.
Asa ze srodka jest naprawde wiele grozniejszy niz na skrzydle. Facet ma dobre uderzenie z lewej nogi, jest szybki na kilku metrach, potrafi dobrze sie zachowac.
Ogbonna zagral naprawde dobre spotkanie, razem z Bonucem. Gorzej z Caceresem. Nie wiem co sie z nim dzieje.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- jarmel
- Redaktor
Giovinco jest strasznie słaby, więc aż strach pomyśleć jakim dnem jest Q, skoro jest jeszcze niżej w hierarchii. Seba chyba naśladuje Cristiano, szkoda tylko, że jedynie w płaczu po lekkim dotknięciu.
Matko, jak tak sobie przypomnę nasz atak z dwóch poprzednich lat to aż ciężko uwierzyć jak zdobyliśmy te dwa tytuły
Niezły mecz Marchisio, ten facet nie zasługuje na ławkę, jeśli jakoś zatrzymamy Pogbę latem to wydaje mi się, że będziemy zmuszeni pożegnać się z Claudio..
Matko, jak tak sobie przypomnę nasz atak z dwóch poprzednich lat to aż ciężko uwierzyć jak zdobyliśmy te dwa tytuły

Niezły mecz Marchisio, ten facet nie zasługuje na ławkę, jeśli jakoś zatrzymamy Pogbę latem to wydaje mi się, że będziemy zmuszeni pożegnać się z Claudio..
#AllegriOut