Coppa Italia 13/14 (1/4): Roma 1-0 JUVENTUS
1. Płacz, że ktoś cytuje Twoje posty sprzed tygodnia (!).annihilator1988 pisze:Peluso najpóźniej 20 minut po gwizdku rozpoczynającym drugą połowę powinien zostać zmieniony. Strasznie jest objeżdżany przez Maicona i Czarnego Krasicia, który właśnie uciekł przed Islą. Juventus porównałby do boksera, który broni się przed dresiarzem. W końcu wyprowadzi cios i położy łobuza na asfalt.Lol, przekleiłeś ten wpis z innego tematu, w dodatku sprzed tygodnia? Co zabawniejsze mogłeś się odniosłeś się wtedy do innej części komentarza.alina pisze:No comment.annihilator1988 pisze:Roma sroma, Conte już dawno rozgryzł ich styl gry, który opiera się na bezmyślnym Krasiciu z Afryki. Ponownie dostaną ####. Nie będzie przyjemniejszego widoku niż Totti snujący wzrokiem po murawie. Do końca swojej piłkarskiej kariery już nic nie wygra
2. Odpowiedz bezsensowną zaczepką.annihilator1988 pisze:Cyferki się znudziły? Niezły jesteś. Teraz przekonaj nas, że Esti ma x lepsze dośrdkowania czy coś. Nie zapomnij pominąć istotnych informacji, które kłóciłyby się z Twoją logikąUwielbiam, jak podpierasz się liczbami, ale pomijasz te, które sprzeczne z Twoim stanowiskiem.
Podobny co ostatnio, tylko dużo słabiej to wychodzi w praktyce. Jak mówiłem, Garcia dwa razy nie da się nabrać na ten sam trick.jackop pisze:Wyraźnie realizujemy jakiś plan taktyczny Conte.
- Kucharius1
- Juventino
Gol prawdopodobnie z minimalnego spalonego.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Spalony czy nie, Bonucci dał dupy...Kucharius1 pisze:Gol prawdopodobnie z minimalnego spalonego.
A Isla... jak można było odmówić Interowi kiedy chcieli od nas to drewno zabrać? Przecież ten koleś jest to wyrzucenia na zbity pysk. ;/
- jakku1
- Juventino
Trudno. Mozna bylo sie spodziewac porazki w tym meczu. Przez caly mecz gralismy jak za kare.
Dlaczego nie zostala uznana bramka Peluso?
Dlaczego nie zostala uznana bramka Peluso?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Przed meczem chyba ustalono, że PW do odpuszczenia, jak się uda to się uda jak nie to nie. Kompletnie bez ambicji, sraka w gaciach i murowanie bramki. Conte myślał, że 2 razy na to samo się da nabrać Roma. Nie tym razem, nie z tymi zawodnikami.
- johnnybgoode
- Juventino
Ciekawe w którym miejscu, bo ja nigdzie się takowego nie dopatrzyłem i chyba nikt się nie dopatrzy. Pionę z Gervinho może przybić stojanow Bonucci, dawno niczego nie zawalił.Kucharius1 pisze:Gol prawdopodobnie z minimalnego spalonego.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Oglądanie tego meczu było jak jedzenie brokuł za karę...nie dość, że przez cały mecz nie doczekałem się celnego strzału, mordowałem się z amatorszczyzną w wykonaniu naszych tylko po to, żeby ostatecznie mecz przegrać....