LM 13/14 (gr. B) [4]: JUVENTUS 2-2 Real Madryt
- grande amore
- Juventino
W Serie A - owszem - gramy tym ustawieniem i w wiekszosci przypadkow odnosimy sukcesy (pomijajac styl), ale czy ono zda egzamin, gdy przyjdzie nam grac z silna europejska druzyna pokroju Barcelona/Real/Bayern?Corcky pisze:Tacchinardi: Conte nie powinien zmieniać ustawienia na mecze z Realem. Używając 3-5-2 odniósł tyle sukcesów w ciągu dwóch lat
Też bym nie zmieniał taktyki. 3-5-2 jest świetne w defensywie, a przy dobrych załozeniach, skuteczne w ataku. W Madrycie mieliśmy przewagę, Real nie umiał wykorzystać luki w środku boiska i nas skontrować. Z jednej strony są do ogrania, z drugiej jak zaczną wykorzystywać choćby takie luki to tak bardzej do remisu bym się skłaniał.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie będę ukrywał, że w dzisiejszym meczu bardzo liczę na Marchisio. Cholera niech chociaż raz w sezonie zabłyśnie, bo przecież potrafi.
Też mi go brakuje, chociaż trzeba uczciwie przyznać, że Caceres był naszym najlepszym obrońcą w pierwszym meczu.pumex pisze:Im bliżej meczu, tym bardziej szkoda mi nieobecności Lichtsteinera. Rysiu to zawsze Rysiu, zwłaszcza w formacji z czwórką obrońców. Byłby dużo pewniejszy od Caceresa.
Tacchinardi to tak się wypowiada, że jakoś mnie nie dziwi, że nie robi kariery jako trener. Conte to nie Zdenek Zeman i wie, że rozsądniej jest zagrać 4 z tyłu. Aż tak tego Realu nie stłamsimy, żeby ryzykować 3-5-2. Do tego wraca Alonso, który w przeciwieństwie do Illarramendiego będzie potrafił uruchomić te mordercze flanki. O jakiej luce w środku pola Ty mówisz?Corcky pisze:Tacchinardi: Conte nie powinien zmieniać ustawienia na mecze z Realem. Używając 3-5-2 odniósł tyle sukcesów w ciągu dwóch lat
Też bym nie zmieniał taktyki. 3-5-2 jest świetne w defensywie, a przy dobrych załozeniach, skuteczne w ataku. W Madrycie mieliśmy przewagę, Real nie umiał wykorzystać luki w środku boiska i nas skontrować. Z jednej strony są do ogrania, z drugiej jak zaczną wykorzystywać choćby takie luki to tak bardzej do remisu bym się skłaniał.
3-5-2 oznacza albo samobójcze zostawienie z tyłu 3 vs 3 z Ronaldo, Benzemą i Bale'em, albo znów zablokowanie sobie skrzydeł i wolne miejsce dla bocznych Realu. Noł łej.
- ^Wojciech
- Juventino
Moim zdaniem Conte powinien dziś wyjść 4-3-1-2. Innego wyjścia jeśli chcemy powalczyć po prostu nie ma. Wysoko ustawiony Lichtainer/Asamoah przy taktyce 3-5-2 to zabójstwo przy kadrze jaką posiada Real (Ronaldo, Di Maria, Bale).
Buffon - Cáceres, Barzagli, Bonucci, Asamoah - Pirlo, Pogba, Vidal - Marchisio - Tevez, Llorente
Buffon - Cáceres, Barzagli, Bonucci, Asamoah - Pirlo, Pogba, Vidal - Marchisio - Tevez, Llorente
- Domino_JUVE_!
- Juventino
sorki za lekki offtop, ale czy ten mecz można zobaczyć gdzieś indziej poza C+ na platformie N? chodzi mi o jakiś zagraniczny kanał

- Domino_JUVE_!
- Juventino
skąd mam wiedzieć, czy któryś z podanych kanałów jest na platformie N ...Hoffman pisze:Omg, nawet pierwszego posta nie przeczytałeś?

- Eric6666
- Juventino
Rysia, który w pierwszych spotkaniach był naszym najlepszym zawodnikiem? Który potrafił strzelić, podać, wejść w pole karne jak napastnik? oglądając ostatnie mecze Juve tylko o tym myślę, że o ile lepiej by to wyglądało z Rysiem;szczypek pisze:Nie będę ukrywał, że w dzisiejszym meczu bardzo liczę na Marchisio. Cholera niech chociaż raz w sezonie zabłyśnie, bo przecież potrafi.
Też mi go brakuje, chociaż trzeba uczciwie przyznać, że Caceres był naszym najlepszym obrońcą w pierwszym meczu.pumex pisze:Im bliżej meczu, tym bardziej szkoda mi nieobecności Lichtsteinera. Rysiu to zawsze Rysiu, zwłaszcza w formacji z czwórką obrońców. Byłby dużo pewniejszy od Caceresa.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- pan Zambrotta
- Juventino
za to ty tak się wypowiadasz na forum, że się dziwię, że jeszcze kariery jako trener nie zrobiłeś.alina pisze:Tacchinardi to tak się wypowiada, że jakoś mnie nie dziwi, że nie robi kariery jako trener.
Co do meczu, liczę na suszarę Conte przed gwizdkiem sędziego, nie w przerwie. Llorente zaczął coś grać, liczę na niego mimo wszystko. No i na Claudio ninja-trequartista Marchisio

- strong return
- Juventino
Nie kupuję w ogóle tych teorii, że ten mecz nie jest tak ważny - jest ogromnie IMO. Poprzedni może nie do końca, ale ten - a i owszem, Real w dalszym ciągu nie zachwyca (chociaż Bale zaczyna dochodzić chyba do siebie), a remis Galatasaray w Turcji jestem sobie w stanie wyobrazić, niestety. Pełna koncentracja i 2:1 do przodu, mam nadzieję i wierzę. Real i Juventus jeszcze nigdy w Europie nie zanotowały remisu. Do boju!
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- whitesignus
- Juventino
Jedno male Q, orientuje sie, czy gdzies na necie bd transmisja ze studia canal + Sport??
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- Łukasz
- Juventino
Ale nie na prawym ataku.szczypek pisze:Nie będę ukrywał, że w dzisiejszym meczu bardzo liczę na Marchisio. Cholera niech chociaż raz w sezonie zabłyśnie, bo przecież potrafi.

- whitesignus
- Juventino
Spradze, dzieki za odp :-Ddelarudii pisze:na futbolhd.pl jest napisane ze będzie, ale czy faktycznie pokażą nie wiem.whitesignus pisze:Jedno male Q, orientuje sie, czy gdzies na necie bd transmisja ze studia canal + Sport??
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- Arbuzini
- Juventino
Liczy się koncentracja i mocna psychika. Po prostu nie wierzę, że naszym może zabraknąć motywacji na taki mecz. Grunt żebyśmy nie robili głupich błędów i nie wyszli z kupą w majtkach. Od tego meczu zależy, czy będziemy panami swojego losu w LM.
BTW. dobra jest jakość i płynność na futbolhd?
BTW. dobra jest jakość i płynność na futbolhd?