Serie A 12/13 (37): JUVENTUS 1-1 Cagliari
- kaczy19FJ
- Juventino
Jedyny mecz w którym nigdy nie zwiódł - Derby Włoch.Alfa i Omega pisze:Zgadza się. To nie pierwszy raz, kiedy Marchisio zawodzi w bardzo ważnym meczu.mateelv pisze: Prawda jest bolesna, co? Dzisiaj nasz Kaudiusz ponownie pokazał genialny poziom. Papa!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Haha, ja nie zamierzam się przejmować jakimś rzepem, czepiacie się mojej opinii, nie wiem czemu, to forum.
Widać jak bardzo większość z was jest zakompleksiona, reagując na odmienne od swojego zdanie. Ja tylko napisałem o cienkiej postawie Markizjo, co oczywiście wywołuje burzę, bo jest waszym puplikiem, nie wiedzieć czemu. Szkoda, że się tak nie skupicie na naprawdę wartościowych graczach.
Nie zamierzam psuć sobie świętowania waszymi smętami.
@Alfa - haha, nieważne jaki mecz, Ninja mode always on.
Widać jak bardzo większość z was jest zakompleksiona, reagując na odmienne od swojego zdanie. Ja tylko napisałem o cienkiej postawie Markizjo, co oczywiście wywołuje burzę, bo jest waszym puplikiem, nie wiedzieć czemu. Szkoda, że się tak nie skupicie na naprawdę wartościowych graczach.
Nie zamierzam psuć sobie świętowania waszymi smętami.
@Alfa - haha, nieważne jaki mecz, Ninja mode always on.
TAK TAK TAK!mambooocha pisze:mambooocha pisze:uwielbiam jak Chiellini sobie śpiewa pod nosem hymn Juve
Ostatnio zmieniony 11 maja 2013, 20:48 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- mambooocha
- Juventino
uwielbiam jak Chiellini sobie śpiewa pod nosem hymn Juve 

Ostatnio zmieniony 11 maja 2013, 20:48 przez mambooocha, łącznie zmieniany 1 raz.
fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- kaczy19FJ
- Juventino
Smacznego browara życzę wszystkim i tego byśmy całą grupą pojechali na stadion w przyszłym roku celebrować 32 Mistrzostwo i DAJ Boże Ligę Mistrzów!Antek666 pisze:@mateelv Jeśli zamierzasz w tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pięknych chwilach wszystkich tu irytować to lepiej stąd WYJDŹ.
Jeszcze nigdy tak szybko nie przebiegłem dystansu do biedronki co dziś między końcem meczu a początkiem celebracjiBrowar sam się nie doniesie :twisted:
Forza Grande Juve! 31
mecz był fajny,mimo remisu,wisi mi to teraz
- grande amore
- Juventino
Lap, Synek :-) Zdjecia sa Tuttosport.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Myzarel
- Juventino
Mecz jak mecz ale miszczem został Bendtner, który jako jedyny podczas dekoracji miło i sympatycznie przywitał się z paniami stojącymi po drodze... nasz duński Plejboj 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- squinter
- Juventino
są te zdjęcia gdzieś w różnych rozdzielczościach? przydałaby się nowa tapetagrande amore pisze:Lap, Synek :-) Zdjecia sa Tuttosport.

- pumex
- Juventino
Nie było mnie przez dwa dni na forum i już Juventus gubi punkty?
Jeśli cokolwiek da się wywnioskować po skrótach, to, że (chyba) Gacek zagrał nieźle po lewej stronie (?) Cały czas atakowaliśmy, ale brakło kropki nad 'i'.
PS. Miro zgolił szwagrowe wąsy.. ?

Jeśli cokolwiek da się wywnioskować po skrótach, to, że (chyba) Gacek zagrał nieźle po lewej stronie (?) Cały czas atakowaliśmy, ale brakło kropki nad 'i'.
PS. Miro zgolił szwagrowe wąsy.. ?

- @D@$
- Juventino
Trudno mi ocenić występ Giaccha jednoznacznie na plus czy minus. Z jednej strony robił sporo przysłowiowego "wiatru", czsem fajnie podał, z drugiej było w tym wszystkim trochę chaosu i niezdecydowania a przede wszystkim powstała mała dziura w defensywie.
Faktem jest, że większość naszych akcji szła lewą stroną.
Faktem jest, że większość naszych akcji szła lewą stroną.
- jarmel
- Redaktor
- Wojtek
- Juventino
Jestem zawiedziony, liczyłem na to że nasi mistrzowie w dobrym stylu pożegnają się z kibicami na Juventus Stadium w tym sezonie i że odbierzemy scudetto po wygranym meczu
Nikomu sie chyba grać nie chciało, pierwsza połowa fatalna, a bramka Ibarbo :shock: To napewno był Barzagli!?!
Najchętniej to sprzedałbym CAŁY ATAK oprócz Vucinica. Matri,Quag and Seba dno!
Warto podkreślić że jeszcze nigdy nie wygraliśmy z Cagliari na JS
FORZA JUVE!

Najchętniej to sprzedałbym CAŁY ATAK oprócz Vucinica. Matri,Quag and Seba dno!
Warto podkreślić że jeszcze nigdy nie wygraliśmy z Cagliari na JS

FORZA JUVE!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Teraz jest czas świętowania, cieszmy się wielkimi i małymi sukcesami całego zespołu i poszczególnych zawodników.
Wczorajszy mecz w pierwszej połowie przypominał mi sparing w sezonie przygotowawczym.
Wczorajszy mecz w pierwszej połowie przypominał mi sparing w sezonie przygotowawczym.