Serie A 12/13 (34): Torino 0-2 JUVENTUS
- deszczowy
- Juventino
Szczypku, Juve kibicuję od tak dawna, że chyba mam prawo do wyrażenia swojego zdania, czy mecz mi się podobał, czy nie. Ten w naszym wykonaniu był zwyczajnie słaby (choć wygrany) i tyle w temacie.szczypek pisze: Wujku, nawet gdyby ten Juventus przegrywał wieloma bramkami, nie potrafił wymienić kilku podań i kopał się po czole to jesteś kibicem i powinieneś przy swoim zespole być. Jeśli Ci się jednego dnia włosy Twojej partnerki nie podobają to chyba nie lecisz od razu do innej, która w tym momencie jest lepiej uczesana.
mateelv pisze:Nigdy nie rozumiałem fenomenu Markizjo. Ludzie, to ja bym nawet strzelił te kilka bramek przez tyle lat, jakbym zawsze grał w 1 składzie za nic. Czy on nie jest przypadkiem sztucznie chowaną gwiazdą na potrzeby fejmu, bo każdy szanujący się zespół z topu ma w składzie super wychowanka? Claudio nie wnosi kompletnie nic, ani dobry w defensywie, ani w ofensywie, ani specjalny walczak ani spryciarz czy technik. Dla mnie uniwersalny twór od wszystkiego czyli do niczego.
Podobnie wymiotuję Vucinicem, po dzisiejszym spotkaniu skreślam go ostatecznie. Mam w pupie, że niektórzy piszą "mirko może grać licho cały mecz, ale w końcu dotknie piłkę tak, że nie ma ciula we wsi..." Haha, ALE NORMALNY NAPASTNIK w tym samym czasie miałby już 3 bramki na koncie i tyle w temacie.
Do pełnej trójki dodaję masakrycznego Asamoah'a, które jednak nie obwiniam tak bardzo, bo wkoło wciskają go na lewe skrzydło, jakby tam całe życie grał![]()
Dodatkowo na nędznym poziomie jak zwykle Lichsteiner, niemiłosiernie zwalnia akcje, jak tylko ktoś mu poda piłkę, bezsensowne faule i wiecznie zdziwiona mina. Ja pitole, cierpię.

Tak, sprzedajmy jedynego napastnika, który potrafi coś zagrać z silnym przeciwnikiem w LM i zostańmy z resztą "asów", za których Conte woli wystawić pomocnika.nynek pisze:Mam nadzieję, że po sezonie znajdzie się ślepiec, który zechce kupić Vucinica.
- Robaku
- Juventino
Spokojnie Alina przychodzi LLorente, a za 15 mln ew. uzyskane za Mirasa, może doprowadzić do tego, ze topa pozyskamy. Alina ale co on nam daje ten Czarnogórzec, zagra jeden dobry mecz na 4-5 lub 6 spotkań. Trzeba szukać nadal i nie rozumiem trzymania go na siłę bo nie mamy nikogo, to podobna taktyka do obecnego rządu - trzymajmy coraz gorszy rząd bo nie ma nikogo lepszego, ale jesli nikogo innego nie sprawdzimy to nie bedziemy wiedzieli czy to coś nowego przyniesie lepsze rezultaty czy nie.alina pisze:Tak, sprzedajmy jedynego napastnika, który potrafi coś zagrać z silnym przeciwnikiem w LM i zostańmy z resztą "asów", za których Conte woli wystawić pomocnika.nynek pisze:Mam nadzieję, że po sezonie znajdzie się ślepiec, który zechce kupić Vucinica.
Poza tym lepiej sprzedaac stary samochód, pojezdzic chwile rowerem i kupic coś nowego i lepszego niekoniecznie super wypasny samochód, ale porządny niespujący się. Niz trzymac stary do końca, aż będzie trupem i zbierać na Porsche przez lata.
Lepsze jest wrogiem dobrego, ale my dobrego nie mamy.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2013, 18:01 przez Robaku, łącznie zmieniany 2 razy.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie zabraniam Ci przecież wyrażania swojego zdania, piłem do sposobu, w który to zrobiłeś. Mi się on nie podobał.deszczowy pisze:Szczypku, Juve kibicuję od tak dawna, że chyba mam prawo do wyrażenia swojego zdania, czy mecz mi się podobał, czy nie. Ten w naszym wykonaniu był zwyczajnie słaby (choć wygrany) i tyle w temacie.
- grande amore
- Juventino
Gigi -
Vidal -
Marchisio -
Oni wszyscy swojej druzynie d### dzis uratowali.
Oj, chyba butelki z mocno gazowana woda ponownie pojda w ruch :C

Vidal -

Marchisio -

Oni wszyscy swojej druzynie d### dzis uratowali.
Oj, chyba butelki z mocno gazowana woda ponownie pojda w ruch :C
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Mateuszello
- Juventino
Ventura przed spotkaniem "Bylibyśmy w tej chwili w lepszej sytuacji, gdybyśmy w ostatnich 10 minutach ostatnich 5 meczów zagrali lepiej."

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja też się cieszę że nie wpadasz, zawsze kojarzyłem cię z ... nazwijmy to, nieporozumieniem.alina pisze:Dobrze, że ostatnio rzadko zaglądam na forum. Wchodzisz, patrzysz na takie coś i od razu masz ochotę wyjść.
Dlaczego Markizjo zatem gra w reprze? też tego nie rozumiem, tam pokazuje się z jeszcze gorszej strony.
Ludzie naprawdę jesteście tak ślepi? Wszystko co napisałem w poprzednim poście to prawda, którą wyciągam z meczów Juve. Jaki poziom reprezentuje Mirko, Marchisio czy Asamoah? Trzeba być kompletnym ignorantem, nie oglądać piłki, by nie widzieć jakiego dna dotyka ta trójka.
pumex pisze:alina, jak podzielam Twój stosunek do komentarza mateelva, tak zdanie o Vuciniciu: "potrafi coś zagrać z silnym przeciwnikiem w LM" mógłbym skwitować: "dawno i nieprawda".
Czyż nie mówimy o tym samym? Vucinic z byle jakim Torino nie potrafi nic zagrać, czy wy ludzie widzieliście tą 100%?! A milion zmarnowanych "przyjęć"?! Błaaaagam...
- Smok-u
- Juventino
No ale czepianie się Marchisio to jest gruba przesada. Gościu na swojej pozycji na prawdę przez większość ostatnich dwóch lat grał bardzo dobrze. Teraz ma lekki spadek formy i leci ostry hejt
. Co do meczu, słaba gra, fajne 3 punkty, lecę po szampana
.

- pumex
- Juventino
W kwestii Vucinicia może tak, ale moja opinia o Marchisio jest zgoła odmienna.mateelv pisze:Czyż nie mówimy o tym samym?pumex pisze:alina, jak podzielam Twój stosunek do komentarza mateelva, tak zdanie o Vuciniciu: "potrafi coś zagrać z silnym przeciwnikiem w LM" mógłbym skwitować: "dawno i nieprawda".

- juvemaroko
- Juventino
Koniec sezonu i kolejna wygrana!

- Mate.G
- Juventino
Tak sprzedajmy, póki jest cokolwiek warty.alina pisze: Tak, sprzedajmy jedynego napastnika, który potrafi coś zagrać z silnym przeciwnikiem w LM i zostańmy z resztą "asów", za których Conte woli wystawić pomocnika.
Co takiego daje nam nasz atak żeby zostawić choć jednego napastnika ?
Tak całkiem poważnie to na następny sezon z obecnych napastników zostawiłbym.
Fabio.Q bo potrafi wejść i strzelić
Giovinco bo możliwe, że będziemy grać 4-3-3 a on się na bok nadaję jako zmiennik.
Llorntne + mnóstwo możliwości.
Jeśli jakimś cudem udało by nam się sprzedać Melo,De Ceglie,Vucinica,Matriego i Giacheriniego którego ja bym się pozbył za jakąś fajna kaskę.
To ciekawe jakby grał atak np Giovinco/Sanchez-Llorente/Fabio.Q-Robben/tani Diamanti
Przy odpowiednich ratach taka opcja jest w miarę możliwa.

Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2013, 18:52 przez Mate.G, łącznie zmieniany 2 razy.
- mateelv
- Juventino
A więc jakie atuty ma wg Ciebie nasz wychowanek?pumex pisze:W kwestii Vucinicia może tak, ale moja opinia o Marchisio jest zgoła odmienna.mateelv pisze:Czyż nie mówimy o tym samym?pumex pisze:alina, jak podzielam Twój stosunek do komentarza mateelva, tak zdanie o Vuciniciu: "potrafi coś zagrać z silnym przeciwnikiem w LM" mógłbym skwitować: "dawno i nieprawda".
- pumex
- Juventino
Matleev, jesteś kibicem Juve, oglądasz mecze i serio nie widzisz atutów Il Principino? Jest wybitnie inteligentnym piłkarzem, świetnie ustawiającym się na boisku i wykonującym gigantyczną, czarną robotę w środku pola. Umiejętnie wyklucza z gry ważne ogniwa przeciwników. Czego od niego oczekujesz? Bramek strzelanych seriami i efektownych dryblingów? Wybacz, ale zachowujesz się jak kibice Realu swego czasu psioczący na Makelele. Oni docenili grę swojego pomocnika dopiero, gdy wylądował w Chelsea.mateelv pisze:A więc jakie atuty ma wg Ciebie nasz wychowanek?