Serie A 12/13 (27): Napoli 1-1 JUVENTUS
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 96 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Dlaczego przeważnie jak strzelimy szybko bramkę, to zamiast pójść za ciosem i wcisnąć drugą, to oddajemy inicjatywę i niepotrzebnie tracimy gola?!
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Lypsky
- Juventino

Z konia spadłeś? Giovinco również daje radę, ale Vucinić tragedia (jak on tego nie strzelił?)jackop pisze: Szwagier, Gio i Peluso są do zmiany; kto oglądał mecz, ten się zgodzi.
Jeśli sędzia daje kartkę Cavaniemu to nie mogł być to inny kolor niż czerwony.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
...a do 18 minuty chciałem powiedzieć "WOW Vucinić zero strat i niecelnych podań"...
Gramy całkiem nieźle. Szkoda bramki po rykoszecie. Najlepsi Barzagli i Vidal. Bardzo fajnie Kielon, Peluso i Pirlo.
Sędziowanie to jakaś kpina. Ewidentna czerwień dla Cavaniego, choć Kielon za prowokacje przynajmniej żółtko również...
Gramy całkiem nieźle. Szkoda bramki po rykoszecie. Najlepsi Barzagli i Vidal. Bardzo fajnie Kielon, Peluso i Pirlo.
Sędziowanie to jakaś kpina. Ewidentna czerwień dla Cavaniego, choć Kielon za prowokacje przynajmniej żółtko również...
- jakku1
- Juventino

Bonucci nie ma szczescia do tych rykoszetow. Vucinic tylko w sobie wiadomy sposob popsul te setke wypracowana przez Leo i Vidala, a sedzia najwidoczniej przestraszyl sie rangi spotkania i kibicow. Inaczej nie potrafie wytlumaczyc tej sytuacji z faulem Cavaniego na Chiellinim. Podrecznikowy przyklad czerwonej kartki, za ktora sie dostaje 3 mecze zawieszenia.
Napoli swietnie nas momentami cisnie, bardzo dobrze graja pressingiem, a Pirlo za dlugo trzyma pilke. Powinnismy grac szybciej. Niezle zawody Giovinco, bardzo dobre Vidala. Peluso z poczatku mial klopoty na tej lewej stronie, ale potem juz sobie w miare radzil.
Napoli swietnie nas momentami cisnie, bardzo dobrze graja pressingiem, a Pirlo za dlugo trzyma pilke. Powinnismy grac szybciej. Niezle zawody Giovinco, bardzo dobre Vidala. Peluso z poczatku mial klopoty na tej lewej stronie, ale potem juz sobie w miare radzil.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- strong return
- Juventino

Nie wiem jak Miras V. mógł tego kutwa nie trafić, sam na sam z bramkarzem. Ma dar.
Seb znowu gra w ping - ponga. Wróć, to nim grają.
Ogólnie kontrolowaliśmy grę, mieli spore posiadanie, ale mało z tego wynikało aż do rykoszetu z udziałem Bonuca. Szkoda.
Seb znowu gra w ping - ponga. Wróć, to nim grają.
Ogólnie kontrolowaliśmy grę, mieli spore posiadanie, ale mało z tego wynikało aż do rykoszetu z udziałem Bonuca. Szkoda.
- Wojtek
- Juventino

Nosz!! Chciałem z tego miejsca pozdrowić Giovinco, który chwile przed bramką dla Napoli miał świetną okazje żeby uderzyć, no ale wolał sie zachować jak jeździec bez głowy, wdał sie w bezsensowny drybling, poszła akcja dla rywali no i mamy 1:1
Bonucci? Znowu to samo! Albo blokuje piłke pewnie albo wgl jej nie rusza, a zrobił to samo co z Chelsea! ;/
Peluso nic z gry do przodu niema. Cieszy brama Kielona. Mirko!? WHY!?? MIRKO!! Mielibyśmy 2:0, dwa zero! ;/
Asa na boisko.
Będą 3 pkt!
FORZA JUVE!!
Peluso nic z gry do przodu niema. Cieszy brama Kielona. Mirko!? WHY!?? MIRKO!! Mielibyśmy 2:0, dwa zero! ;/
Asa na boisko.
Będą 3 pkt!
FORZA JUVE!!
- Gathafi
- Juventino

Mecz niezly w naszym wykonaniu ale:
-vucinic parodia napastnika, Kielon majac 1 sytyuacje i to znacznie gorsza niz Mirko potrafil ja wykorzystac a nasz "snajper" 2 sety zmascil
-pirlo dzis jego gra to jedno wielkie DNO, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kiwki w obrebie pola karnego, 2 straty po ktorych poszly grozne konty i ten gol Napoli tez idzie na jego konto. Jak mozna stac obok zawodnika przeciwnika i do niego nie doskoczyc starac sie go zablokowac, utrudnic mu sytuacje strzelecka tylko stac jak cep i czekac az Inler sobie spokojni przymierzy i strzeli.
-vucinic parodia napastnika, Kielon majac 1 sytyuacje i to znacznie gorsza niz Mirko potrafil ja wykorzystac a nasz "snajper" 2 sety zmascil
-pirlo dzis jego gra to jedno wielkie DNO, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kiwki w obrebie pola karnego, 2 straty po ktorych poszly grozne konty i ten gol Napoli tez idzie na jego konto. Jak mozna stac obok zawodnika przeciwnika i do niego nie doskoczyc starac sie go zablokowac, utrudnic mu sytuacje strzelecka tylko stac jak cep i czekac az Inler sobie spokojni przymierzy i strzeli.
Ostatnio zmieniony 01 marca 2013, 21:47 przez Gathafi, łącznie zmieniany 1 raz.

- Vimes
- Juventino

- lichy696
- Juventino

Spokojnie z tym wyrzucaniem wszystkich do zmiany odrazu. Gramy lepiej, gdyby Mirek nie spartaczył to mogło być 2:0. Napoli strzelił gola całkiem przypadkowo przy udziale Leo.
Jeśli ktoś do zmiany to niedługo Kielon bo przy tak sędziującym Orsato czerwona będzie w 99,99 % dla któregoś z zespołów.
Nie ma co panikować. Piłka się obroni i wygramy to 8)
Jeśli ktoś do zmiany to niedługo Kielon bo przy tak sędziującym Orsato czerwona będzie w 99,99 % dla któregoś z zespołów.
Nie ma co panikować. Piłka się obroni i wygramy to 8)
Mam jedną ************ schizofrenię...
- Alfa i Omega
- Juventino

Jestem pod wrażeniem tego, jak bardzo Giovinco i Vucinić są dzisiaj bezużyteczni.
A co miał zrobić? Odpuścić piłkę? Zablokować chciał.Jacky pisze:Coz za zbieg okolicznosci: ogladam znowu (nieregularnie) mecz Juve i oto znowu Bonuc doklada cegielke do wyniku rywala...
- mmm
- Juventino

Oglądam mecz i się nie zgodzę - Peluso całkiem znośnie (o wrzutkach nie mówię).jackop pisze:(...) i Peluso są do zmiany; kto oglądał mecz, ten się zgodzi.
Ja mam inne zastrzeżenie - noż, Mirek! Mogło już 3:0 być.
- kuba2424
- Juventino

Tak jak można było się spodziewać, atmosfera rozgrzana do czerwoności, chociaż spodziewałem się że bezsensowny faul ze strony Napoli nastąpi o wiele wcześniej.
Jeśli chodzi o sam przebieg meczu, to myślę, że stać nas dziś na zwycięstwo.
No i sędzia, który nie ma jaj żeby Cavaniemu pokazać czerwo!
Jeśli chodzi o sam przebieg meczu, to myślę, że stać nas dziś na zwycięstwo.
No i sędzia, który nie ma jaj żeby Cavaniemu pokazać czerwo!
- FelekJUVE
- Juventino

Ja się nie zgadzam. Gio gra bardzo dobrze! Wy już chyba we krwi macie nieobiektywne Hejtowanie Gio!! Szwagier ten to masci;/jackop pisze:Sędzia ewidentnie urodził się i wychował w mediolanie.
- Brutalna gra Napoli, a pierwszą kartkę otrzymuje Vidal za byle co na środku boiska
- Rzut karny dla nas
- Cavani powinien wylecieć
Szwagier, Gio i Peluso są do zmiany; kto oglądał mecz, ten się zgodzi.
Giorgio król defensywy + gol. Mistrz.
Bonucci strzelił kolejną ładną bramkę. Czemu Pirlo nie chciało się podbiec???
- rajmund88
- Juventino

Bardzo nie podoba mi się dzisiejsza gra Pirlo . Za długo trzyma piłke i chce za dużo obrotów robic wokół piłkarzy Napoli. Graja bardzi chamsko i pasuje ich dobić w drugiej połowie. Dawac Alessandro MAtriego za Vucinica