LM 12/13 (1/8): Celtic 0-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 15:11

Cabrini_idol pisze:Ja tylko wstawilem swoje 5 groszy po tym jak ktos tu porównal Samarasa do Amauriego, gdzie ja nie widze az tylu podobienstw poza postura i grą glową.
No tak, bo ja przeciez linkujac do jego zdjecia i nazywajac go greckim kuzynem Amauriego wymienilem tych podobienstw od cholery :lol:

Jesli chodzi o obsade lewej flanki, to Peluso pewnie zagra okolo 60 minut, a potem zobaczymy Giaka albo Asamoaha. Nie wierze, ze Conte ganial Kwadwo do Szkocji tylko po to, zeby byl 'gotowy na Rome'.

Obrazek
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 15:23

bendzamin pisze:Jesli chodzi o obsade lewej flanki, to Peluso pewnie zagra okolo 60 minut, a potem zobaczymy Giaka albo Asamoaha. Nie wierze, ze Conte ganial Kwadwo do Szkocji tylko po to, zeby byl 'gotowy na Rome'.
Jeśli rzeczywiście dziś ma zagrać Asa, a obstawiam jak większość że zagra, to zdecydowanie wolałbym go zobaczyć od pierwszej minuty niż od 60 min.Mielibyśmy lekką przewagę psychiczną.Później może wejść Peluso, jak Asa zrobi swoje.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 15:26

stahoo pisze:
Castiel pisze:Kurde zamiast tego kołka Peluso (który zaczął jakoś ogarniać) wystawiłbym Caceresa. Bezpieczniejsza opcja moim zdaniem.
A na pół lewej obronie kogo? :)
Zapomniałem, że Ashton się połamał. Lepiej już zagrałby tam Giaccherini albo Isla. Niech już dadzą spokój z Peluso na ważne mecze. Gość może ogarniać przy średniakach w Serie A, ale w LM jest wyższy poziom. Może Celtic to nie topowy klub w LM, ale mogą być groźni, a z głupich błędów to na pewno skorzystają.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 15:32

kuba2424 pisze:
Jeśli rzeczywiście dziś ma zagrać Asa, a obstawiam jak większość że zagra, to zdecydowanie wolałbym go zobaczyć od pierwszej minuty niż od 60 min.Mielibyśmy lekką przewagę psychiczną.Później może wejść Peluso, jak Asa zrobi swoje.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=128439

Mało prawdopodobne, że w ogóle zagra. Asa ma usiąść na trybunach, bo sadzanie go na ławce wykluczałoby z gry kogoś z trójki Padoin, Giaccherini, Isla.

Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 15:34

Jest jakiś serwis, w którym kilka godzin po meczu dodawany jest cały mecz do ściągnięcia/obejrzenia?
Obawiam się, że nie uda mi się go zobaczyć o ustalonej porze, a do tego nie mam jak tego meczu nagrać na TV.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 16:05

C_Marchisio pisze:Jest jakiś serwis, w którym kilka godzin po meczu dodawany jest cały mecz do ściągnięcia/obejrzenia?
Jest. Nazywa się Juvepoland.com, CzarnyZKultury, JuveLethal, dawidex44 (KLIK!)

Asamoah na trybunach? Kurcze, szkoda. W takim razie dziwnym posunięciem było gnanie go na Wyspy. Poza tym już widzę, jak Anelka będzie "uzupełnieniem doświadczenia" w LM. Teraz nie zdziwię się, jak zasiądzie na trybunach, bo rozbrat z piłką miał spory, ale jeśli awansujemy, a ten dalej będzie ugniatał stadionowe krzesełka, to będziemy mieli jak na dłoni przykład transferu, o który może burzyć się Conte.

Obrazek
gloria_victis

Szczakowianin
Szczakowianin
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 16:52

Jestem przerażony hurraoptymizmem niektórych użytkowników forum juvepoland.com! Panowie i panie! To niebywałe, że tak lekko podchodzicie do meczu, który, jak wszystko wskazuje, będzie najważniejszym spotkaniem jakie w tym roku miał przyjemność grać zespół z Turynu! Statystyki jednoznacznie wskazują, że Juventus może ten mecz przegrać i to wynikiem jakiego jeszcze Stara Dama nie znała. Celtik to nie tylko drużyna utytułowana ale przeżywająca ostatnio prawdziwe Kilimandżaro formy. My tymczasem powoli odnajdujemy się na piłkarskich Żuławach Wiślanych. Co Kilimandżaro robi z Żuławami Wiślanymi mogliśmy oglądać w niezwykle interesującym meczu z Iverness. Spotkanie to, drużyna ze Szkocji wygrała 3-1 pomimo wystawienia w składzie aż 9 (sic!) rezerwowych. To był pokaz futbolu, którego dawno nie oglądałem w wykonaniu mojego ukochanego klubu. Przywiodło mi ono na myśl słodkie wspomnienia zwycięstw nad Catanią czy Genuą. Te wielkie mecze Wielkiego Juve!
Upraszam o szacunek do przeciwnika, który jest nie tylko wymagający ale każdym podaniem piłki jego zawodnicy udowadniają wielką miłość do starej, dobrej, europejskiej piłki nożnej. Wierzę, że drużyny zapewnią nam widowisko godne potyczki w ramach operacji Market Garden - pełnej zażartości, wiary i honoru.

Pragnę przy tym pozdrowić wszystkich fanów calcio, capello i catanacio.

"Chciałbym umrzeć na kiłę" Wojciech Jaruzelski
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 17:14

Juventus bla...bla...bla... a Celtic bla...bla...bla... wiadomo.

Dla mnie najważniejszym bohaterem tego meczu może być (choć przyrodzenia, jak tu ktoś kiedyś, bym nie postawił) sędzia tego meczu, czyli Alberto Undiano Mallenco. Nie zapominajmy, że jest to LM, a w tych rozgrywkach 'powah of referi' jest wielka. Hiszpanie, podobnie jak Webb lubią sobie od czasu do czasu pogwiazdorzyć (za dużo sędziowania El Classico?), więc przepowiadam, strzeżmy się

Obrazek

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Padoin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 17:16

Hurraoptymizm to może nie, ale jest na co liczyć.
To, że Celtic wygrał z Barceloną nie oznacza, że na zmiażdżą. Barcelona w tamtym meczu zagrała otwarty futbol, zresztą Hiszpanie przeważnie chcą narzucić własny styl gry, nie zważając na przeciwnika. My podejdziemy z pewnością do tego inaczej. Pewnie pierwsze minuty-nerwy, Celtic nie będzie nam dawał miejsca do rozgrywania piłki, będzie trzeba grać szybko na małej przestrzeni, ale ja liczę, że w drugiej połowie siądą kondycyjnie, zrobi się trochę miejsca i zdobędziemy bramkę. Mogliśmy trafić gorzej nie ma co się bać.
Oczywiście szacunek zachowuję.

daroo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 17:40

Dobra wiadomość dla antyfanów Peluso. Prawdopodobnie Giaccherinho zagra w jego miejsce.

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 17:52

daroo89 pisze:Dobra wiadomość dla antyfanów Peluso. Prawdopodobnie Giaccherinho zagra w jego miejsce.
Czyli jest lepiej, chociaż dalej wolałbym Islę. Mam nadzieję, że pojawi się w tym meczu. No chyba, że Asamoah usiądzie na ławce rezerwowych.

Teo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 17:54

Zacny meczyk się zapowiada jako,że obecny Celtic odpowiada poziomem temu ze Strachanem i Borucem.U siebie jak wiadomo mogą pokonać każdego więc bitwa wspaniała.Remis dzisiaj i zwycięstwo u siebie w pełni zadawalające

zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 18:08

Gdzie oprócz Onetu można kupić płatną transmisje? Chodzi mi o bardzo dobrą jakość z polskim komentatorem.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 18:09

gloria_victis pisze: Juventus może ten mecz przegrać i to wynikiem jakiego jeszcze Stara Dama nie znała.
No tu to chyba trochę przesadzasz.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 18:09

zagroo pisze:Gdzie oprócz Onetu można kupić płatną transmisje? Chodzi mi o bardzo dobrą jakość z polskim komentatorem.
weebtv.
Na onecie masz bez komentarza.

Zablokowany