Coppa Italia 12/13 (1/2): Lazio (2-1) JUVENTUS
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Sędzia znowu przeciwko Juve. Karnego to my już chyba nie dostaniemy w tym sezonie 
Szału nie było z obu stron. To co zrobił Giovinco przy tym strzale pokazuje całą niemoc Bianconerich :doh:
Zmiany, zmiany, zmiany. Najlepiej sędziego, ale Matri, Pogba i Pirlo też mogą być.

Szału nie było z obu stron. To co zrobił Giovinco przy tym strzale pokazuje całą niemoc Bianconerich :doh:
Zmiany, zmiany, zmiany. Najlepiej sędziego, ale Matri, Pogba i Pirlo też mogą być.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- zahor
- Juventino
Nawet dwa, bo Isla wzorcowo stracił piłkę i kopnął rywala w nogę. Ale spodziewam się żali tylko o sytuację z Vuciniciem.KondzioJuveFans pisze: PS. Karny ewidentny!
Źle to wygląda.
edt: Wiedziałem 8)jackop pisze:Sędzia znowu przeciwko Juve. Karnego to my już chyba nie dostaniemy w tym sezonie![]()
Ty tak na poważnie, czy się zgrywasz?juverm pisze: P.S. Marchetti klasycznie 'dzień konia'.
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2013, 21:38 przez zahor, łącznie zmieniany 2 razy.
- juverm
- Juventino
No z takimi crackami jak Padoin i Giaccherini w pierwszym składzie, to nie ma opcji żebyśmy nie pojechali Lazio :lol:
P.S. Marchetti klasycznie 'dzień konia'.
P.S. Marchetti klasycznie 'dzień konia'.
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2013, 21:37 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.

- pumex
- Juventino
Na wstępie chciałbym podziękować Adasiowi za link do transmisji, bo sam trafiałem na same syfiaste streamy. Dzięki Bro.
Mam bardzo mieszane uczucia jeśli chodzi o pierwszą połowę. Bardzo pozytywne jest to, że widać u nas zaangażowanie. W końcu zespołowi się chce (i niech mi nikt nie mówi, że nie widzi różnicy względem sobotnich pierwszych 45 minut), jesteśmy lepsi. Natomiast mamy znowu olbrzymie kłopoty ze stworzeniem sobie sytuacji, gra "na ścianę" nie przynosi żadnych rezultatów z dwóch powodów: Vucinic jest wyjątkowo kiepską ścianą, ewidentnie źle czuje się będąc tyłem do bramki, oraz przeciwnicy nasz pomysł zwyczajnie rozpracowali, a przynajmniej na to wygląda. Momentalnie przy odgrywającym jest obstawa i to nawet nie dwóch, a trzech. Nie za bardzo wiem, jak chcemy strzelić tę bramkę, skoro jesteśmy kasowani przy polu karnym Lazio.
Pochwały dla naszych? O dziwo podoba mi się Peluso :shock: Fajnie wygląda Giaccherini zmieniający pozycje ze skrzydła do środka. Nieźle, w porównaniu do poprzednich spotkań wypada Vidal.
Kto mi się nie podoba? Przede wszystkim Padoin, który nie ma żadnego pomysłu na przekazanie piłki dalej, mota się, wstrzymuje akcje.
Co więcej? Za dużo sapiemy do sędziów, szczególnie Miras.
Mam bardzo mieszane uczucia jeśli chodzi o pierwszą połowę. Bardzo pozytywne jest to, że widać u nas zaangażowanie. W końcu zespołowi się chce (i niech mi nikt nie mówi, że nie widzi różnicy względem sobotnich pierwszych 45 minut), jesteśmy lepsi. Natomiast mamy znowu olbrzymie kłopoty ze stworzeniem sobie sytuacji, gra "na ścianę" nie przynosi żadnych rezultatów z dwóch powodów: Vucinic jest wyjątkowo kiepską ścianą, ewidentnie źle czuje się będąc tyłem do bramki, oraz przeciwnicy nasz pomysł zwyczajnie rozpracowali, a przynajmniej na to wygląda. Momentalnie przy odgrywającym jest obstawa i to nawet nie dwóch, a trzech. Nie za bardzo wiem, jak chcemy strzelić tę bramkę, skoro jesteśmy kasowani przy polu karnym Lazio.
Pochwały dla naszych? O dziwo podoba mi się Peluso :shock: Fajnie wygląda Giaccherini zmieniający pozycje ze skrzydła do środka. Nieźle, w porównaniu do poprzednich spotkań wypada Vidal.
Kto mi się nie podoba? Przede wszystkim Padoin, który nie ma żadnego pomysłu na przekazanie piłki dalej, mota się, wstrzymuje akcje.
Co więcej? Za dużo sapiemy do sędziów, szczególnie Miras.

Poza tym, że jesteśmy słabi....
Brakuje nam trochę siły fizycznej w środku pola.
Poproszę Peluso na lewą flankę i Caceresa do obrony.
Ewentualnie 4-3-3 !
PS. Marrone nie nadaje się na registę - beznadziejnie się ustawia.
Kiedy ma się cofnąć, to idzie do przodu i na odwrót :doh:
Brakuje nam trochę siły fizycznej w środku pola.
Poproszę Peluso na lewą flankę i Caceresa do obrony.
Ewentualnie 4-3-3 !
PS. Marrone nie nadaje się na registę - beznadziejnie się ustawia.
Kiedy ma się cofnąć, to idzie do przodu i na odwrót :doh:
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Znowu Karny psu pod ogon...
Padoin, Giac i Giovinco żałośnie dzisiaj.
Marrone, Mirko i Bonucci słabo.
Reszta całkiem dobrze, szczególnie pod koniec pierwszej połowy. Będzie ciężko! Ciekawe, czy Pirlo może wejść na końcówkę? Wtedy przejście na 4-3-3 z Fabio na środku...
Padoin, Giac i Giovinco żałośnie dzisiaj.
Marrone, Mirko i Bonucci słabo.
Reszta całkiem dobrze, szczególnie pod koniec pierwszej połowy. Będzie ciężko! Ciekawe, czy Pirlo może wejść na końcówkę? Wtedy przejście na 4-3-3 z Fabio na środku...
- Tengen
- Juventino
Ładnie pod koniec przycisnęliśmy. Ogólnie dziwnie to wygląda, bo jak Lazio ma piłke, to nasi są ruchliwi, presssing jest, a jak mu mamy piłke to nie ma już ruchliwości, mało nasi wychodzą na pozycje. W destrukcji spoko, w napasie mocno tak se. Nie pochwalę Peluso, zaczekam do końca meczu. Marrone niewidoczny. Podoba mi się dzisiaj Vidal i Giac. A, sędzie też nieco wprawia mnie w konsternacje. Trza pocisnąć.
- kosciu88
- Juventino
Pogba za Padoina i Caseres lub Fabio za Gacka i przechodzimy na 433. Slabo to wyglada ale szanse na awans sa tylko trzeba sie bardziej zmobilizowac i przylozyc do gry
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jeszcze większa mizeria niż ostatnio, a mimo to jesteśmy lepsi od rywala. :shock: Bryndza. Niech oni może nie wychodzą na drugą połowę i od razu wracają do Turynu - z taką grą i tak bramki nie strzelimy. Szkoda sił.
Giovinco niech się schowa - miał w ostatnich sekundach meczu znakomitą sytuację, świetnie się obrócił myląc rywala, ale oczywiście nie potrafi oddać groźnego strzału. Norma. Marchetti nawet się nie musiał gimnastykować, bo także Vucinić prosto w niego... Czarno to widzę.
Giovinco niech się schowa - miał w ostatnich sekundach meczu znakomitą sytuację, świetnie się obrócił myląc rywala, ale oczywiście nie potrafi oddać groźnego strzału. Norma. Marchetti nawet się nie musiał gimnastykować, bo także Vucinić prosto w niego... Czarno to widzę.

- Hoffman
- Juventino
Sędzia się wbroni. :lol:KondzioJuveFans pisze:PS. Karny ewidentny!
Brakuje mi na boisku rozgrywającego, Bonucci nie może grać na dwóch pozycjach na raz a Marrone zostawił zawartość moszny w szatni.
Giovinco mógłby się skuteczności uczyć od Matriego.
- KondzioJuveFans
- Juventino
Gdyby odgwizdał na Mirko to nie byłoby mowy o tej sytuacji z Islązahor pisze:Nawet dwa, bo Isla wzorcowo stracił piłkę i kopnął rywala w nogę. Ale spodziewam się żali tylko o sytuację z Vuciniciem.KondzioJuveFans pisze: PS. Karny ewidentny!
Źle to wygląda.edt: Wiedziałem 8)jackop pisze:Sędzia znowu przeciwko Juve. Karnego to my już chyba nie dostaniemy w tym sezonie![]()

Fino Alla Fine Forza Juventus!