Serie A 12/13 (21): JUVENTUS 4-0 Udinese
- annihilator1988
 - Juventino

Mecz trwa 90 minut, mam nadzieje, że chłopaki podwyższą wynik na 2-0 i na spokojnie dowiozą zwycięstwo. Jest szansa powiększyć dystans nad Laziobendzamin pisze:Pogba, co za K O C U R.
Nasza skutecznosc tragiczna, ale nie takie Udinese straszne jak je maluja.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- szczypek
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Gdyby ktoś się zastanawiał jak najlepiej podsumować tą pierwszą połowę:
Juventus
Total Shots: 13
On Target: 4
Off Target: 3
Udinese
Total Shots: 1
On Target: 0
Off Target: 1
Wygrywamy, to już przerabialiśmy. Zobaczymy jak tym razem zareagujemy w drugiej połowie, na ile pozwolimy się rozwinąć Udinese.

Juventus
Total Shots: 13
On Target: 4
Off Target: 3
Udinese
Total Shots: 1
On Target: 0
Off Target: 1
Wygrywamy, to już przerabialiśmy. Zobaczymy jak tym razem zareagujemy w drugiej połowie, na ile pozwolimy się rozwinąć Udinese.
- me7a7ron
 - Juventino

Vucinic gra piach?? Seriously?? Większość akcji ofensywnych właśnie przez niego szła. Konus gra natomiast tragicznie ninja style i zupełnie nic nie oferuje w ofensywie. Szwagier bardzo ładnie podał raz chyba do Gacka a drugi do Rycha a po chwili znowu był przy piłce. Rozumiem że niektórzy przyzwyczaili się do krytykowania Mirko ale w dzisiejszym meczu zdecydowanie kilka klas gorzej gra Seba.

- nynek
 - Juventino

- Podziekował: 6 razy

Pogba pozamiatał tą bramką.
Oby Vidal nie przypłacił tego meczu kontuzją.
Giaccherini to mizeria.
Vucinic to miernota i tragedia. Najgorsze, że na jego miejsce wejdzie bombardier Matree. Już sam nie wiem co gorsze.
Giovinco ma pełno fajnych sytuacji, ale za dużo traci.

Oby Vidal nie przypłacił tego meczu kontuzją.
Giaccherini to mizeria.
Vucinic to miernota i tragedia. Najgorsze, że na jego miejsce wejdzie bombardier Matree. Już sam nie wiem co gorsze.
Giovinco ma pełno fajnych sytuacji, ale za dużo traci.
- mrozzi
 - Juventino

- Podziekował: 4 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Jak można narzekać na poczynania naszych w pierwszej połowie? Znakomite tempo, świetna gra, brakuje wykończenia - fakt, ale też w 2 sytuacjach golkiper ratował tyłki przyjezdnym.
GENIUSZ POGBA :!: Co bramka. :shock: Cały czas mam rozdziawioną japę - przepiękny strzał, MIODZUCHNO.
 W ogóle gra znakomicie w odbiorze.
Widać pazur, widać zaangażowanie, pomysł na grę, dokładne rozegranie. Vucinić i Giovinco nie porywają, ale reszta bardzo dobrze.
Kto by się spodziewał, że będziemy dominować połową rezerw. Oby tak dalej, bo w tym meczu zasługujemy na 3 punkty.
FORZA!

GENIUSZ POGBA :!: Co bramka. :shock: Cały czas mam rozdziawioną japę - przepiękny strzał, MIODZUCHNO.
Widać pazur, widać zaangażowanie, pomysł na grę, dokładne rozegranie. Vucinić i Giovinco nie porywają, ale reszta bardzo dobrze.
Kto by się spodziewał, że będziemy dominować połową rezerw. Oby tak dalej, bo w tym meczu zasługujemy na 3 punkty.
FORZA!
- Wojtek
 - Juventino

Co za brama!  :shock: 
Zagranie Vucinica do bodajże Vidala w 32 minucie MISTRZOSTWO hahahha, niecierpie go

Giac zmarnowana seta, szwagier zamisat strzelać to pare razy przesuwa piłke a na końcu strzela byle jak nad bramką  

Ogólnie to chyba wole Matriego niż Vucinica.
Udine nic nie gra, musimy podwyższyć na 2:0 bo dopóki na boisku jest Mirko i Cegła to wszystko jest możliwe ;/
FORZA JUVE!!

Zagranie Vucinica do bodajże Vidala w 32 minucie MISTRZOSTWO hahahha, niecierpie go
Ogólnie to chyba wole Matriego niż Vucinica.
Udine nic nie gra, musimy podwyższyć na 2:0 bo dopóki na boisku jest Mirko i Cegła to wszystko jest możliwe ;/
FORZA JUVE!!
- ewerthon
 - Juventino

Po strzale Pogby złapałem się z głowę i powiedziałem "Ja pie..." :shock: 
Nasi zawodnicy nie często mają okazję cieszyć nas takimi trafieniami.
A poza tym uśmiałem się też konkretnie, najpierw De Ceglie podaję przewrotką (o dziwo dobrze), a potem Vucinic obiega pół pola karnego by znaleźć wolne miejsce do strzału, po czym próbuję przelobować (choć raczej to wyglądało na podcięcie) bramkarza :rotfl:
Giovinco tragedia.

Nasi zawodnicy nie często mają okazję cieszyć nas takimi trafieniami.
A poza tym uśmiałem się też konkretnie, najpierw De Ceglie podaję przewrotką (o dziwo dobrze), a potem Vucinic obiega pół pola karnego by znaleźć wolne miejsce do strzału, po czym próbuję przelobować (choć raczej to wyglądało na podcięcie) bramkarza :rotfl:
Giovinco tragedia.
					Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2013, 21:41 przez ewerthon, łącznie zmieniany 2 razy.

- Marat87
 - Juventino

- Podziekował: 20 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 43 razy

Przebił brame Mirasa z dogrywki w CI z Milanem w tamtym roku... ale petarda!
Pierwsze 15 minut ładnie chłopaki cisneli, dobrze, że Pogba strzelił bo zasługujemy na tą jedną bramkę. Szkoda zwłaszcza sytuacji Lichta ( to już któraś spaprana, licząc od meczu z Chelsea ), Miras z Gio fatalnie, dużo niedokładnych podań i złych decyzji. Udinese 1 strzał (?) i to niecelny, kompletnie nieprzygotowane i bezsensowne uderzenie Muriela. Oby coś strzelili, bo ostatnio nie szło im utrzymywanie prowadzenia, a Udinese potrafi kontrować. To co, wychodzi że to bardziej słaba forma Interu i Fiorentiny w ostatnich meczach, niż wielka forma Udinese?
Jak ktoś chce linka, angielski komentarz, dobra jakość.
http://www.rojadirecta.me/goto/vspfr.blogspot.com.es/

Pierwsze 15 minut ładnie chłopaki cisneli, dobrze, że Pogba strzelił bo zasługujemy na tą jedną bramkę. Szkoda zwłaszcza sytuacji Lichta ( to już któraś spaprana, licząc od meczu z Chelsea ), Miras z Gio fatalnie, dużo niedokładnych podań i złych decyzji. Udinese 1 strzał (?) i to niecelny, kompletnie nieprzygotowane i bezsensowne uderzenie Muriela. Oby coś strzelili, bo ostatnio nie szło im utrzymywanie prowadzenia, a Udinese potrafi kontrować. To co, wychodzi że to bardziej słaba forma Interu i Fiorentiny w ostatnich meczach, niż wielka forma Udinese?
Jak ktoś chce linka, angielski komentarz, dobra jakość.
http://www.rojadirecta.me/goto/vspfr.blogspot.com.es/
					Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2013, 21:41 przez Marat87, łącznie zmieniany 1 raz.

- jsduga
 - Juventino

Chaotyczny mecz, ale mamy nieziemską przewagę w każdym aspekcie. Gol Pogby poezja. Martwi mnie jedynie, albo AŻ, że nasi zawodnicy w obrębie 20-tego metra od bramki rywala nie mają pomysłu JAKIEGOKOLWIEK na rozegranie i tracimy tam wszystkie piłki. Jeśli już uda się podać to niecelnie...
Dla szukających dobrej transmisji :
http://ligatv.pl/kanal1.html

Dla szukających dobrej transmisji :
http://ligatv.pl/kanal1.html
					Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2013, 21:40 przez jsduga, łącznie zmieniany 1 raz.

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
						- whitesignus
 - Juventino

http://www.rojadirecta.me/goto/vspfr.blogspot.com.es/ auda prawie 2000, wszystko smiga. 
Rozplywam sie przez ta bramke
 a mirko out, bo juz mi sie niedobrze robi widzac co dzis gra  :doh: 
Podali predkosc polki w tym strzale Pogby - 87km/h

Rozplywam sie przez ta bramke
Podali predkosc polki w tym strzale Pogby - 87km/h
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- strong return
 - Juventino

Atak bryndza czyli nie nowego. Brakuje nam ostatniego podania, dośrodkowania się średnio udają. Udinese przyjechało po punkt, musimy to dowieżć, strzał Pogby jak z Tsubasy. Kartka dla Vidala z d...

Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2013, 21:42 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.