Serie A 12/13 (13): JUVENTUS 0-0 Lazio
- PrzemasJuve
- Juventino
gdzie jest isla?
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- pumex
- Juventino
Nie znam ichniego, turbańskiego języka, ale koleś chyba myśli, że Vidal ma na imię Andrea :-Dpablo1503 pisze:Do dziś śnią mi się te jego interwencje, zwłaszcza ta.
PrzemasJuve pisze:gdzie jest isla?

Przecież napisałem niżej, że błąd w grafice (L'steiner jest podwójnie: na ławce i na boisku)

- pan Zambrotta
- Juventino
- ewerthon
- Juventino
W pierwszym składzie jakiś Asamoha :shock: , czyli znowu jakieś zmiany, prawdziwy Kwadwo siedzi na ławce. Wcale nie martwi mnie brak Vucinicia.pumex pisze: Prawdopodobne składy wg SkySport:
![]()
Nie wiem co wczoraj pił ten gość ze Sky który wstawiał skład, ale ja chcę to samo
- Wojtek
- Juventino
nie bój sie nie trafisz do cytatów JPpan Zambrotta pisze:Lichy biega tak szybko, że jest w dwóch miejscach jednocześnie 8)

Rok temu zwycięstwo dał nam Alex w 85 minucie, oby teraz nam go nie zabrakło. Lazio gra dobrze ale tylko u siebie co pozwala liczyć na dobry wynik

FORZA JUVE!!
- annihilator1988
- Juventino
Nawet Roma potrafiła ustrzelić dwie bramki w meczu z Lazio. Czemu Juventusowi nie miałaby się udać ta sztuka? 2-1 dla Juve po 90 minutach
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ta nawet Roma gra siódemką z przodu. My nie możemy sobie pozwolić na takie zboczenie, my musimy wygrywać.annihilator1988 pisze:Nawet Roma potrafiła ustrzelić dwie bramki w meczu z Lazio. Czemu Juventusowi nie miałaby się udać ta sztuka?
- Castiel
- Juventino
Lazio to ciekawa drużyna. Będzie z nimi ciężko. Zawsze się męczymy, ale zawsze się udaje jakoś wygrać. To drużyna na pierwszą 5 ligi. Jak Pogbie uda się wyłączyć Hernanesa to nie powinno być większych problemów. Quag może znów coś ustrzeli...
- zahor
- Juventino
Juventus gra w tym sezonie w ataku w ten sposób, że ciężko o jakiekolwiek logiczne wywody, przewidywanie, szukanie analogii i prawidłowości. W związku z tym sądzę że gola strzeli ktoś, po kim byśmy się tego nie spodziewali (np. Giovinco albo Matri), kompletny piach zagra Quagliarella, cobyśmy się nie łudzili że problem ataku jest rozwiązany. Obym się mylił. Sądzę też że Vidal coś tam wpakuje, on strzela dość regularnie, bez względu na klasę rywala.
- sikor.29
- Juventino
Ja dalej liczę że te składy awizowane są błędne i wystąpi więcej rezerwowych. Bo Chelsea się oszczędza. Nie grają Ivanovic, Ramirez, Mata, Oscar i Cole. O ile się nie mylę to pewniacy do pierwszego składu. Ale my standard. Liga najważniejsza a potem w CL jakoś to będzie. Ehh....
- Vimes
- Juventino
Przesadzasz z tym oszczędzaniem zawodników, przecież ci wszyscy lekarze, dietetycy i masażyści chyba potrafią odpowiednio przygotować piłkarzy. Pirlo przymusowo odpoczywa, a młodsze organizmy jak w przypadku Vidala czy Marchisio regenerują się szybciej. W końcu to nie Ekstraklapa, że piłkarze nie mają sił na trzy mecze w tygodniu.