LM 12/13 (gr. E) [03]: FCN 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Będzie bieda z Matrim. Przewiduję ze 2-3 okazje, które teoretycznie będą mogły skończyć się golem, a nasz kochany Alessandro nie sprosta zadaniu i zamieni je na jedno wielkie polskie kurrrfa przed ekranami
Sami sobie utrudniamy sytuację.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Zgadzam się w 100% choć dodałbym więcej okazjimateelv pisze:Będzie bieda z Matrim. Przewiduję ze 2-3 okazje, które teoretycznie będą mogły skończyć się golem, a nasz kochany Alessandro nie sprosta zadaniu i zamieni je na jedno wielkie polskie kurrrfa przed ekranami![]()

- Castiel
- Juventino
Wystawiając tego ciołka na ataku Conte chyba sam nie czego chce. Już lepiej byłoby tego Bendtnera wystawić. Nie wiemy jeszcze czego po nim oczekiwać, a po Alessandro wiemy doskonale...

Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz...szczypek pisze:Narzekacie, a jestem przekonany, że dziś Matri coś ustrzeli.
Ostatnio zmieniony 23 października 2012, 20:15 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.
- gucio_juve
- Juventino
Atak chociaż najsłabsza nasza formacja, to mamy tam urodzaj wyboru. Może w końcówce zobaczymy Bendtnera?
Fajnie, że na prawej w końcu Isla wystąpi.
Fajnie, że na prawej w końcu Isla wystąpi.
- Smok-u
- Juventino
Żal czytać te wasze wypociny, ocenimy go po meczu, nie przed. Mam nadzieję ,że Matri strzeli gola i będę mógł się z was trochę pośmiać
.
Co do meczu, no cóż trzeba wygrać 3 z 4 meczy, dwa najbliższe spotkania powinny się zakończyć naszymi triumfami, liczę na to. Skład w miarę ok liczyłem na występ Pogby i/lub Martina.

Co do meczu, no cóż trzeba wygrać 3 z 4 meczy, dwa najbliższe spotkania powinny się zakończyć naszymi triumfami, liczę na to. Skład w miarę ok liczyłem na występ Pogby i/lub Martina.
- mateelv
- Juventino
Łoj tam, nie zgrywaj "alternatywniaka", gdy wszyscy narzekają na Matriego.szczypek pisze:Narzekacie, a jestem przekonany, że dziś Matri coś ustrzeli.
Może i swoje koleś strzeli, ale również i zmarnuje. As always.
- squinter
- Juventino
http://livefootball.ws/10035-champions- ... entus.html
Wiecie jak odpalić tą transmisję? Chodzi o jakiś torrentstream...
@down: no w tym tempie, to nam sie sciagnie na mecz z Szachtarem
@down: no w tym tempie, to nam sie sciagnie na mecz z Szachtarem

Ostatnio zmieniony 23 października 2012, 20:28 przez squinter, łącznie zmieniany 1 raz.
- mateelv
- Juventino
Trzeba coś ściągnąć, ale idzie jak .... :doh:squinter pisze:http://livefootball.ws/10035-champions- ... entus.html
- Mate.G
- Juventino
Ściągasz streamtorrenta i odpalasz. Mi osobiście ten program nie odpowiada. Bo tylko raz tam dałem radę oglądnąć mecz. Może będzie coś na Sop.squinter pisze:http://livefootball.ws/10035-champions- ... entus.html

Obstawiam 4:0 a co...

Więc pewnie trzeba go ściągnąćsquinter pisze:http://livefootball.ws/10035-champions- ... entus.html

Liczę na 0 z tyłu i min 2 z przodu. Trzeba klepać takie drużyny, jeśli chce się wyjść z grupy.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Vonhardecki
- Juventino
to w koncu da sie gdzies obejrzec ten mecz?