LM 12/13 (gr. E) [02]: JUVENTUS 1-1 Shakhtar
- kosciu88
- Juventino
Mecz ciezki, nie spodziewam sie dzis dominacji jak z Roma. Skoro gra Matri to licze ze cos strzeli a w 2 polowie Sebek na zmeczonych rywali.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Szilgu
- Juventino
@Diego10 a weeb.tv tak szybko Ci doładuje konto? Pamiętam, że wczesniej (fakt, po przelewie) trzeba było czekać ze trzy dni, mimo że kasa bankowo przeszła następnego dnia.
Mam złe przeczucia. Niech będzie wymęczone zwycięstwo, 1-0 ze spalonego, bylebyśmy wygrali.
Mam złe przeczucia. Niech będzie wymęczone zwycięstwo, 1-0 ze spalonego, bylebyśmy wygrali.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
http://livefootball.ws/9889-champions-l ... khtar.html
Mecz + kabaret ( komentarz ).
Jednak Matri... szkoda, że Quag musiał grać akurat w meczu z Fiorentiną, gdzie cały zespół grał padake...
Mecz + kabaret ( komentarz ).
Jednak Matri... szkoda, że Quag musiał grać akurat w meczu z Fiorentiną, gdzie cały zespół grał padake...
- kosciu88
- Juventino
Tu jest ale jakosc troche slaba http://activepl.tv/stream3.html
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- @D@$
- Juventino
- squinter
- Juventino
Calkiem dobra jakosc i przede wszystkim nie tnie.filippo pisze:a to weeb tv ma dobra jakosc? bo zastanawiam sie czy warto zainwestowac. Jakosc kolo 1500kb?
a co do meczu - juz mi sie emocje udzielajaobysmy sie nie nadziali na kontry a bedzie dobrze
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
JUVENTUS (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Matri, Vucinic
ławka: Storari, Lucio, Caceres, Pogba, Giaccherini, Giovinco, Quagliarella
Mam nadzieję, że Mitra Matri zacznie gonić Fabio Q. bo nie może być tak, żeby tylko tharp triumfował.
Brak Isli trochę mnie dziwi, ale może ma jeszcze problem z odzyskaniem formy. Jest Caceres więc przewiduję 1-0 do przerwy i wariant defensywny z Martinem i Gackiem w drugiej połowie. Skończy się 2-0. Rzekłem.
ławka: Storari, Lucio, Caceres, Pogba, Giaccherini, Giovinco, Quagliarella
Mam nadzieję, że Mitra Matri zacznie gonić Fabio Q. bo nie może być tak, żeby tylko tharp triumfował.
Brak Isli trochę mnie dziwi, ale może ma jeszcze problem z odzyskaniem formy. Jest Caceres więc przewiduję 1-0 do przerwy i wariant defensywny z Martinem i Gackiem w drugiej połowie. Skończy się 2-0. Rzekłem.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Monte Cristo
- Juventino
Zaczyna sie za 3 minuty. Niezla pustka na stadionie.