Serie A 12/13 (6): JUVENTUS 4-1 Roma
- psychol_sympatyk
- Juventino
7 podań, 1 wrzutka.zoff pisze:dał fenomenalną zmianę na Stamford Bridge
Inne określenie słowa "fenomenalny" - zadziwiający, wyjątkowy, niezwykły, nadzwyczajny.
Czyli można powiedzieć, że dla Ciebie 7 podań i 1 wrzutka w 17 minut jakie spędził na boisku to coś fenomenalnego.

- fan1988
- Juventino
20:45 29.09.2012 Juventus Turyn-As Roma
Liga Włoska w necie
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?t=13041
Liga Włoska w necie
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?t=13041
- mazi12
- Juventino
Jak dzisiaj nie udostępnią Nki na weebie to zażądam chyba zwrotu pieniędzy :evil:
Wszyscy w ataku, byle nie Matri
Mecz do łatwych należeć nie będzie ale z Romą wyjątkowo gładko nam idzie zazwyczaj. Liczę na 3-0
Wszyscy w ataku, byle nie Matri

Mecz do łatwych należeć nie będzie ale z Romą wyjątkowo gładko nam idzie zazwyczaj. Liczę na 3-0
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Podwójna mobilizacja na ten mecz. Trzeba utrzeć nosa zemanowi, należy mu się.
W poprzednim sezonie dwukrotnie ich zdeklasowaliśmy, miło byłoby powtórzyć ten wyczyn.
Zagramy tym co mamy najlepszego prócz lewej pomocy, byle nie De Ceglie, atak z Matrim też głowy nie urywa.
Jeśli roma przyjedzie grać w otwartą piłkę to jestem o wynik spokojny. Musimy to wygrać. Zapomnijmy o wtorkowym meczu na dobre.
W poprzednim sezonie dwukrotnie ich zdeklasowaliśmy, miło byłoby powtórzyć ten wyczyn.
Zagramy tym co mamy najlepszego prócz lewej pomocy, byle nie De Ceglie, atak z Matrim też głowy nie urywa.
Jeśli roma przyjedzie grać w otwartą piłkę to jestem o wynik spokojny. Musimy to wygrać. Zapomnijmy o wtorkowym meczu na dobre.

Trochę...? Czyli skład który przewidywała LGDS. Mam nadzieję, że się nie sprawdzi.pumex pisze:Informacje TJ z godziny 17:00 są takie, że jednak zagra Bonucci, ale będziemy uszczęśliwieni parą wingback'ów Caceres-De Ceglie a na ataku zagra Matri.
:shock: :shock:
Moje morale trochę podupadło
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- squinter
- Juventino
Mam nadzieję, że tak nie będzie... conajmniej pierwsza połowa w plecy jeśli chodzi o grę ofensywną.pumex pisze:Informacje TJ z godziny 17:00 są takie, że jednak zagra Bonucci, ale będziemy uszczęśliwieni parą wingback'ów Caceres-De Ceglie a na ataku zagra Matri.
- SKAr7
- Juventino
cóż, módlmy się, żeby PDC powtórzył swój mecz z Romą z rundy wiosennejpumex pisze:Informacje TJ z godziny 17:00 są takie, że jednak zagra Bonucci, ale będziemy uszczęśliwieni parą wingback'ów Caceres-De Ceglie a na ataku zagra Matri.

- pumex
- Juventino
Już się sprawdził, niestetyfazzi pisze:Mam nadzieję, że się nie sprawdzi.

Pozostaje mieć nadzieję, że nasze skrzydła nie będą znacząco odstawać od pary Asamoah-Lichtsteiner a Matri w ataku nie będzie się błaźnił

- Vimes
- Juventino
- strong return
- Juventino
Alexie M. zjedz banana i zrób to.
Ja wierzę.* 8)
Conte pewnie chce łyknąć Romę małym nakładem sił, mam nadzieję, że nie przekombinuje. Nie ma co już mówić w każdym razie, że nie stosujemy rotacji. Nie panikujmy i zobaczmy co z tego będzie. Caceres, to nie jest piłkarz, który wypadł sroce spod ogona, on gra w silnej reprezentacji!
De Ceglie i tak jest raczej dużo pewniejszy niż, niektórzy przynajmniej obrońcy Romy.
Ja wierzę.* 8)
Conte pewnie chce łyknąć Romę małym nakładem sił, mam nadzieję, że nie przekombinuje. Nie ma co już mówić w każdym razie, że nie stosujemy rotacji. Nie panikujmy i zobaczmy co z tego będzie. Caceres, to nie jest piłkarz, który wypadł sroce spod ogona, on gra w silnej reprezentacji!
De Ceglie i tak jest raczej dużo pewniejszy niż, niektórzy przynajmniej obrońcy Romy.
Ostatnio zmieniony 29 września 2012, 20:27 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Krystek
- Juventino
Nie rozumiem czemu nie gra Isla która ma się ogrywać po kontuzji. A Matri to już totalne nieporozumienie, po tak słabej grze on nie powinien grać w pierwszym składzie do stycznia(poza pucharem) i być sprzedany, za niego wystawiłbym Bendtnera która na pewno by sobie lepiej poradził. No ale Conte wie lepiej, Forza Juve!
Forza Juve!
- Inzaghi320
- Juventino
Mam pytanie dlaczego na livefootball.ws nie ma juz linków do sopcast tylko do torrentstream ? Macie może cos do sopcasta ? z góry dzieki