Serie A 12/13 (5): Fiorentina 0-0 JUVENTUS
- Kucharius1
- Juventino
Ja liczę na ładny dla oka mecz i 3 pkt na koncie Juve. Viola bardzo poprawiła ofensywę w stosunku do poprzedniego sezonu, ale tego samego o obronie powiedzieć nie można. Gamberini, Behrami i Boruc dawali naprawdę dużo defensywie fiołków, gdyby oni zostali w składzie, byli by naprawdę konkurencyjni. Pomoc u nich wygląda ciekawie, ale bez paniki Ci zawodnicy nie przez przypadek nie grają w topowych klubach tylko Violi. Czasami na ich nie korzyść przemawiają drobne detale typu, szybkość podejmowania decyzji, psychika , wytrzymałość, gra w defensywie , więc na pewno nie postawił bym z żadnym wypadku znaku równości pomiędzy ich formacją a naszą. W ataku mają Jovetica ale jeśli nie ukłuje z dystansu, jakoś nie widzę go na liści strzelców.
Jestem optymistą i liczę na 0:2 lub 1:3.
Jestem optymistą i liczę na 0:2 lub 1:3.
- Kubas
- Juventino
To dziś Juve robi mi urodzinowy prezent i powtórka z zeszłosezonowego 5-0
. Rok temu na 19-tkę tylko wyjazdowy remis z Catanią po golu Milosa, tym razem musi być lepiej!
Chcę Gio-Quag dziś z przodu, poza tym pełen skład optymalny! Też mi się wydaje, że Jo-jo dziś się spali...oby;)

Chcę Gio-Quag dziś z przodu, poza tym pełen skład optymalny! Też mi się wydaje, że Jo-jo dziś się spali...oby;)
- Darek-WLKP
- Juventino
Kubas pisze:To dziś Juve robi mi urodzinowy prezent i powtórka z zeszłosezonowego 5-0. Rok temu na 19-tkę tylko wyjazdowy remis z Catanią po golu Milosa, tym razem musi być lepiej!
Niestety Gio nie jest w wyjsciowym . Ogólnie skład Optymalny .
Mam nadzieję że w drugiej połowie wejdzie Gio i coś ukuje,Mirkovi przydałby się jeden mecz przerwy.I Wszystkiego najlepszego Kubas

- Darek-WLKP
- Juventino
Diego10 pisze:takie pytanie czemu na web tv nie ma n sport ? ,bedzie wogole ten mecz na jakims kanale ???
kliknij wszystkie kanały i dopiero Ci wyskoczy , na weeb jest N HD mysle ze pomogłem.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Możliwe jest, tylko, że nikt tego jeszcze nie zrobił. Wiesz... trochę trzeba mieć kopa w serwerze, no i zawsze jest ryzyko.slay_mac pisze:Nie jest możliwe żeby ktoś z Polski stworzył stream z Enki na sopcasta jakości ruskich transmisji z livefootball.ws ?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- delarudii
- Juventino
http://www.gazzetta.it/trsport/tempo-re ... p=21&day=5 oficjalne składy.
Gio i Fabio w ataku, Giac za Marchisio, reszta bez zmian;] FORZA JUVE!!
Gio i Fabio w ataku, Giac za Marchisio, reszta bez zmian;] FORZA JUVE!!
- kosciu88
- Juventino
Dobrze ze vucinic zaczyna z lawki bo w ostatnim meczu niezbyt mu sie chcialo grac.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Wojtek
- Juventino
Ciesze się że to jednak Seba wybiegnie obok FQ a nie Mirko(ostatnio cały czas grał). Znowu Giac za Marchisio, z Genoą zagrał świetnie ale z Chievo formą się nie popisał ;/
W tym meczu mam nadzieje że kolejny raz zobacze Isle, wiadomo z CFC i Chievo grał słabo ale trzeba mu dać czas by się ogrywał, ja w niego wierze!
Może pierwszy raz w sezonie będziemy "grać" w I połowie?
FORZA JUVE!!
W tym meczu mam nadzieje że kolejny raz zobacze Isle, wiadomo z CFC i Chievo grał słabo ale trzeba mu dać czas by się ogrywał, ja w niego wierze!
Może pierwszy raz w sezonie będziemy "grać" w I połowie?

FORZA JUVE!!
- Cabrini_idol
- Juventino
pumex.. mówilem ze Giak zagra za Claudio ;p
LIPA.
LIPA.

- Darek-WLKP
- Juventino
czemu jeszcze N HD zablokowane ... ?
- Inzaghi320
- Juventino
ma ktos linka ze slabsza jakością bo mam bardzo słaby internet
- Piotr Juvefan
- Juventino
lecą w kulki,nie po to się cieszyłem z tego,że n wykupiło seria,żeby teraz drżeć czy łaskawie obejżę mecz w dobrej jakości...Darek-WLKP pisze:czemu jeszcze N HD zablokowane ... ?