LM 12/13 (gr. E) [01]: Chelsea 2-2 JUVENTUS [DPL na meczu!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 09:26

Goal.com przy tworzeniu zapowiedzi meczowej się nie popisało:

Obrazek

Obrazek
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 09:32

pumex pisze:Goal.com przy tworzeniu zapowiedzi meczowej się nie popisało:

Obrazek
O Bożę ! Widzisz a nie grzmisz! Jak można popełnić tak karygodny błąd, nie wiem czy ludzi którzy podejmują sie analiz, przewidywania składów aż tak są zacofani? Rozumiem gdyby to był mecz Nordsjaelland-Cluj mogli by sie pomylić, ale nie kiedy grają ze sobą tak wielkie drużyny jak Chelsea i Juve!
Aż tak bardzo o nas zapomnieli przez tą kilkuletnią nieobecność w LM .... :(?

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 09:53

Wczoraj z ciekawości przejrzałem anglojęzyczne forum Chelsea, żeby zobaczyć co oni myślą. Byłem bardzo zaskoczony, bo większość postów jest napisana w pesymistycznym tonie i z dużym respektem przed Juventusem. Najbardziej spodobało mi się to: "It will be very difficult to play against the Italian National (club) Team. I am very pessimistic and expect a 0-2 defeat". Myślę, że fani Chelsea wciąż mają w pamięci mecz Włochy-Anglia na EURO, który pomimo rozstrzygnięcia w karnych toczył się pod dyktando Italii. Moim zdaniem, remis na tak trudnym terenie byłby dobrym wynikiem.

Obrazek
Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 12:45

Michał Pol na swoim Vlogu sprzed Stanford Bridge, typuje że będzie 1:1.

Też skłaniam się ku remisowi, z uwagi na początek sezonu. Wiadomo, mało informacji można wysnuć dziś o formie poszczególnych drużyn, albo o wyższości jednej nad drugą. I jak zawsze to boisko zweryfikuje przypuszczenia.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 13:39

już dawno nie pamietam spotkania, gdzie kibice z obydwu stron z takim szacunkiem odnosili sie do drugiej drużyny. Trzeba przyznac, że serce rośnie;x w końcu mecz bez spiny. Przewiduje niesamowite widowisko!!

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 14:34

doesn't matter who you put out there.

chiellini is torres' daddy. sturridge is only good 1 on 1, juve have a 5 man defense. go ahead and put small forwards out there if you want to. while moses has no clue how intense CL games are, let alone against a european giant.

pirlo would run circles around lampard and vidal would intercept every mikel pass. that pivot is a fail.

cole better not attack cause jt CANNOT cover lichtsteiner for him.

ivanovic will be exposed if he attacks. that whole flank is rape town.

great wall of cech will have his work cut out for him. matri is class and will poach some deflections.

hazard can't carry us. sorry.

we are screwed. period. better start a 442 or get eaten alive.

Ależ sie uśmialem czytajac ten post na forum The Blue: D[/u]

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 14:51

Najlepszy jest kawałek o Matrim, ich przyszłym pogromcy ;p

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 14:52

Torres ogladajac nasz ostatni mecz, pewnie już ostrzy zęby na ponowny samotny rajd z polowy pod pole :D

Cech i Torres ich najslabszym ogniwem - czyli bramka i przy bramce, jak Carrera nie bedzie musial robic wymuszonych zmian to Conte z treningu powinien wystarczyc :) Zwlaszcza, ze kazdy nasz zawodnik się wypowiadał, iż czują mega głód po 2 latach nieobecności.
Obstawiam, ze Markiz i Asa strzelą bramke,Bonu pusci jedną, Vucinic z Gio dobiją i bedzię 3:1 dla nas :smile:

Niech goal.com i inne tworzą takie składy, moze Di Matteo się nie połapie :D :D

KLIK ==>www
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 14:58

UEFA wyznaczyła już sędziego jutrzejszego spotkania. Będzie nim bardzo znany sędzia Pedro Proenca. To tak w ramach ciekawostki :wink:

Kurna, obawiam się szybkich i zwrotnych Hazarda, Maty i Torresa. Przy Barzaglim, Chiellinim i Bonuccim mogą poszaleć, bo nasi do mega zwrotnych nie należą

Obrazek
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 17:52

Najbardziej szkoda, że Alex już nie doczekał do powrotu do LM. Nie będzie więcej takich chwil

:płaczę:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 19:43

Zwycięstwo jak najbardziej w naszym zasięgu. Powracamy do tych rozgrywek po dłuższym czasie, więc o odpowiedni poziom motywacji nie mamy się co bać. Chelsea nie jest zresztą tym samym zespołem, który wygrywał LM - nie ma Drogby, do tego kilku zawodników nie pokazało jeszcze pełni swojego potencjału. Atletico pokazało nam, jak trzeba z nimi grać - agresywnie i z wiarą we własne możliwości. Nie zmienia to oczywiście faktu, że bardzo dobrym wynikiem byłby również remis.

Mamy spore szanse na to, by opanować środek pola.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 19:49

Jakoś nie odczuwam zdenerwowania itp. Jestem spokojny. Mam nadzieję, że pokażemy się z bardzo dobrej strony i nie stracimy żadnej bramki. Oby udało się kontynuować passę meczów bez porażki również w LM.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 19:59

mrozzi pisze:Atletico pokazało nam, jak trzeba z nimi grać - agresywnie i z wiarą we własne możliwości.
Śmię twierdzić, że Chelsea bardziej pokazała jak nie należy grać z Atletico :) Tamten mecz przeszli spacerowym krokiem. Jutro zmierzą się ze sobą raczej dwie, dobrze ułożone drużyny. Kluczem będzie wykorzystanie utworzonych sobie sytuacji z czym czasami mamy problem, oraz wyłączenie Hazarda - moim zdaniem.
Castiel pisze:Oby udało się kontynuować passę meczów bez porażki również w LM.
Finał Coppa Italia? ;)
fazzi pisze:Alex bla bla Alex :płaczę:
Z całym szacunkiem fazzi, ale to temat o meczu z Chelsea, a nie o lidze Australijskiej...

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 20:12

stahoo pisze: Finał Coppa Italia? ;)
To osobny epizod jak np Superpuchar. Mnie akurat on nie obchodził. Równie dobrze mogli odpaść w pierwszym spotkaniu. Nikt by nie płakał. Liga jest najważniejsza. LM powinna być traktowana niemal na równi.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 20:36

stahoo pisze:
fazzi pisze:Alex bla bla Alex :płaczę:
Z całym szacunkiem fazzi, ale to temat o meczu z Chelsea, a nie o lidze Australijskiej...
łohohoho, stahoo nieźle zeszmacił naszego il kapitano 8) propsy dla Ciebie stasioo :*

Co do chelsea to coraz większe mam nadzieje na nasz świetny mecz. Awesomoah i sołtys powinni zagwarantować nam jakość.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Zablokowany