Sparing (01.08.12): JUVENTUS 1-1 Benfica

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2012, 14:09

alina pisze:
Jacky pisze:Z tego co piszecie, to meczylismy 3-5-2 i z tego co piszecie Krasic skorowal drugi raz. Ej, moze faktycznie cos z nim w ataku pokombinowac? :think:
Nie żartujmy z tym Krasiciem.
A dlaczego nie? Piłka nożna zna nie takie zwroty sytuacji. Jeśli Conte po raz kolejny go tak wystawia to może jest coś na rzeczy :doh:

PS Sześciu nominalnych środkowych pomocników w wyjściowym składzie to chyba jakiś rekord :prochno: Widać, że Conte najpierw chce wykorzystać ten potencjał, który już ma. A to się chwali :bravo:
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2012, 14:13 przez francois, łącznie zmieniany 1 raz.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2012, 14:10

alina pisze:Świetny Untersee.
a ja zawsze go czytam Untersese :lol:

Myślenie o zostawieniu Krasicia i przesunięcie go do ataku to zwykła umysłowa Kambodża

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2012, 14:26

francois pisze:
alina pisze:
Jacky pisze:Z tego co piszecie, to meczylismy 3-5-2 i z tego co piszecie Krasic skorowal drugi raz. Ej, moze faktycznie cos z nim w ataku pokombinowac? :think:
Nie żartujmy z tym Krasiciem.
A dlaczego nie? Piłka nożna zna nie takie zwroty sytuacji. Jeśli Conte po raz kolejny go tak wystawia to może jest coś na rzeczy :doh:
Jak chcę wystawić kolesia, który nigdzie nie pasuje to gdzie go wsadzę? Na środek obrony? Na atak, bo tam nie przegra meczu. Conte ich wystawia, tylko żeby ułatwić sprzedaż.

Najwięcej sensu to ogrywanie ma w przypadku Zieglera. Potencjalny kupiec usłyszy od Marotty "3,5 mln? Eee, za tyle to ja sobie go wolę zostawić na ławce, przecież ładnie sobie radzi w naszym systemie." W przydatność Krasicia nikt nie uwierzy, poza forumowymi geniuszami.
francois pisze:PS Sześciu nominalnych środkowych pomocników w wyjściowym składzie to chyba jakiś rekord :prochno: Widać, że Conte najpierw chce wykorzystać ten potencjał, który już ma. A to się chwali :bravo:
Asamoah wczoraj grał jakby był nominalnym wingbackiem :bravo:

Edit:
Angelu pisze:Może pisaliście coś na ten temat wcześniej, ale nie przyglądałem się dokładnie..
Jak Paul Pogba się zaprezentował?
Stronę wcześniej to masz :|
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2012, 17:09 przez alina, łącznie zmieniany 1 raz.

Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2012, 16:00

Może ktoś podać nasz skład i jakie ustawienie?

PS Jakie teraz mamy najlepsze ustawienie i z kim?

Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2012, 16:56

Może pisaliście coś na ten temat wcześniej, ale nie przyglądałem się dokładnie..
Jak Paul Pogba się zaprezentował?

Zablokowany