Sparing (01.08.12): JUVENTUS 1-1 Benfica
- francois
- Juventino
A dlaczego nie? Piłka nożna zna nie takie zwroty sytuacji. Jeśli Conte po raz kolejny go tak wystawia to może jest coś na rzeczy :doh:alina pisze:Nie żartujmy z tym Krasiciem.Jacky pisze:Z tego co piszecie, to meczylismy 3-5-2 i z tego co piszecie Krasic skorowal drugi raz. Ej, moze faktycznie cos z nim w ataku pokombinowac?
PS Sześciu nominalnych środkowych pomocników w wyjściowym składzie to chyba jakiś rekord

Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2012, 14:13 przez francois, łącznie zmieniany 1 raz.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- pan Zambrotta
- Juventino
a ja zawsze go czytam Untersese :lol:alina pisze:Świetny Untersee.
Myślenie o zostawieniu Krasicia i przesunięcie go do ataku to zwykła umysłowa Kambodża
Jak chcę wystawić kolesia, który nigdzie nie pasuje to gdzie go wsadzę? Na środek obrony? Na atak, bo tam nie przegra meczu. Conte ich wystawia, tylko żeby ułatwić sprzedaż.francois pisze:A dlaczego nie? Piłka nożna zna nie takie zwroty sytuacji. Jeśli Conte po raz kolejny go tak wystawia to może jest coś na rzeczy :doh:alina pisze:Nie żartujmy z tym Krasiciem.Jacky pisze:Z tego co piszecie, to meczylismy 3-5-2 i z tego co piszecie Krasic skorowal drugi raz. Ej, moze faktycznie cos z nim w ataku pokombinowac?
Najwięcej sensu to ogrywanie ma w przypadku Zieglera. Potencjalny kupiec usłyszy od Marotty "3,5 mln? Eee, za tyle to ja sobie go wolę zostawić na ławce, przecież ładnie sobie radzi w naszym systemie." W przydatność Krasicia nikt nie uwierzy, poza forumowymi geniuszami.
Asamoah wczoraj grał jakby był nominalnym wingbackiemfrancois pisze:PS Sześciu nominalnych środkowych pomocników w wyjściowym składzie to chyba jakiś rekordWidać, że Conte najpierw chce wykorzystać ten potencjał, który już ma. A to się chwali

Edit:
Stronę wcześniej to maszAngelu pisze:Może pisaliście coś na ten temat wcześniej, ale nie przyglądałem się dokładnie..
Jak Paul Pogba się zaprezentował?

Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2012, 17:09 przez alina, łącznie zmieniany 1 raz.