Coppa Italia (FINAŁ): JUVENTUS 0-2 Napoli [DPL na meczu!!!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 11:34

Marat87 pisze:PS: Ma ktoś jakiegoś ruskiego sopcasta z dobrą jakością, gdzie będą transmitować ten mecz?
KLIK
Channel 3
CET 21:00 - 23:00 Italian Cup Juventus vs. Napoli

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 11:57

Po co Ci ruski sopcast jak Orange można oglądać przez internet o Tu http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport.phtml

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 11:58

FelekJUVE pisze:Po co Ci ruski sopcast jak Orange można oglądać przez internet o Tu http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport.phtml
Może dlatego, że według tego newsa:
Finał Pucharu Włoch tylko w telewizji Orange sport. Początek o godzinie 20:50!

Transmisja niedostępna na orange.pl.
?

Wygramy, nie ma innej opcji. No chyba, że remis, ale wtedy i tak wygramy.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 12:00

FelekJUVE pisze:Po co Ci ruski sopcast jak Orange można oglądać przez internet o Tu http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport.phtml
Raczej nie - ktos pisal, ze na czas meczu ma to byc wylaczone.

Swoja droga, w Italii tragiczny weekend. Wczoraj zamachy bombowe pod szkola na poludniu, dzisiaj silne trzesienie ziemi i przynajmniej 4 ofiary na polnocy. Ciekawe, czy nie pojawia sie glosy o przelozeniu finalu.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 12:01

We Włoszech było trzęsienie ziemi, są ofiary. Nie zdziwię się, jeśli odwołają mecz...

Ooo, Beka mnie uprzedził

Poza tym najnowsze informacje mówią, że duet napastników Juve będą tworzyć Del Piero-Borriello

Obrazek
Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 12:08

pumex pisze:We Włoszech było trzęsienie ziemi, są ofiary. Nie zdziwię się, jeśli odwołają mecz...
Meczu raczej nie przełożą, bo jak tak to na kiedy?
Piłkarze muszą niebawem wyjechać na zgrupowanie kadry. Sądzę, że mecz się odbędzie.

Obrazek
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 12:14

Kimi pisze:
Marat87 pisze:PS: Ma ktoś jakiegoś ruskiego sopcasta z dobrą jakością, gdzie będą transmitować ten mecz?
KLIK
Channel 3
CET 21:00 - 23:00 Italian Cup Juventus vs. Napoli
http://livefootball.ws/8573-tim-cup-juv ... apoli.html
Tutaj też są sopcastowe transmisje. 1700 kbit to standard, ale uprzedzam, że warto zaopatrzyć się w vlc playera i puszczać równolegle z sopcastem jak plik->strumień w sieci:http://localhost:8902.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 12:16

pumex pisze: Poza tym najnowsze informacje mówią, że duet napastników Juve będą tworzyć Del Piero-Borriello
To źle, powinien zagrać Mirko. Szkoda, że tak rzadko ma okazję zagrać z Alexem. Sporo bez niego trafimy.
Jestem z tych, którzy czują respekt przed Napoli. Mają w składzie bardzo groźnych zawodników. Dobrze, że ostatnio raczej są pod formą. Choć dla mnie akurat wynik jest sprawą otwartą.
zoff pisze: Nie dociera do mnie to, że po raz ostatni w moim życiu zobaczę dzisiaj Del Piero w Juve.
Do mnie też
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, 13:17 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 12:43

JUVENTUS (3-5-2): Buffon - Bonucci,
Barzagli, Caceres - Lichtsteiner,
Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia -
Del Piero, Borriello
ławka: Storari, Marrone,
Giaccherini, Pepe, Quagliarella,
Vucinic, Matri

NAPOLI (3-4-2-1): De Sanctis -
Campagnaro, Cannavaro, Aronica -
Maggio, Dzemaili, Inler, Dossena -
Hamsik, Lavezzi - Cavani
ławka: Rosati, Britos, Fernandez,
Zuniga, Ammeeendola, Vargas,
Pandev

Giac za Estiego
Miro za Boriello i jedziemy z nimi

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 12:56

W dzisiejszym meczu nie zagra Gargano - ich najlepszy pomocnik, co może być dużym atutem Juventusu. Będzie łatwiej zdominować środek pola naszemu tercetowi M.V.P.

Z jednej strony wszyscy mamy w głowie gładkie 3:0 z ostatniego meczu, z drugiej Napoli jest zawsze groźne. Na krajowym podwórku bardziej obawiam się tylko starć z Milanem. Będzie ciekawie.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 13:09

Ja zwykle oglądam tutaj: http://www.wiziwig.tv/index.php?part=sports
Bardzo dobra sopcastowa jakość. Ale dziś nareszcie obejrzę Juve w tv. Co do meczu, to szkoda, że nie zagra Kielon, ale mówi się trudno. Ciekawe czy Conte postawi na Buffona czy jednak Storariego. Mam nadzieję, że rozstrzygniemy to na swoją korzyść w 90- ciu minutach.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 13:11

Nie wiem, czy Del Piero od pierwszej minuty to jest dobre rozwiązanie. Wolałbym Borriello - Vucinić i i od 50' może 55' minuty Del Piero na boisku. Zawsze bałem się Napoli, ale ciężko mi uwierzyć w inne rozwiązanie niż naszą finalną wiktorię. Naprawdę to jest nasz sezon począwszy od meczu z Parmą poprzez boje z Milanem i wierzę, że tak samo fantastycznie skończy się to dzisiaj w Rzymie.

Nie dociera do mnie to, że po raz ostatni w moim życiu zobaczę dzisiaj Del Piero w Juve.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 13:19

Kibice Napoli są bardzo pewni zwycięstwa swoich piłkarzy. Zdania wśród fachowców również są podzielone. Di Marzio uważa, że to nasz dzisiejszy rywal jest faworytem tego pojedynku, jako że my skupialiśmy się raczej na świętowaniu, a nie na rzetelnych treningach... Wydaje mi się jednak, że Conte cały czas wbija naszym zawodnikom do głów, że sezon się jeszcze nie zakończył i może być jeszcze piękniej, niż jest obecnie. Jakoś nie wyobrażam sobie, byśmy mieli stracić koncentrację przed takim meczem, zwłaszcza że to pożegnalny występ Alexa - nasi dadzą z siebie wszystko.

U nas zabraknie Chielliniego, ale liczę na to, że nasz 3-osobowy blok defensywny i tak sobie dobrze poradzi. U nich brakuje Gargano, a to w moim odczuciu spore osłabienie.

Napoli raczej gra przeciętnie. Walki z ich strony nie zabraknie, ale to my musimy wygrać ten puchar. Wygrać dla Del Piero. :pray:

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 13:33

Pamiętam ostatni mecz Nedveda w Juventusie, on sam pociągnął zespół. Tak jak cały sezon miał przeciętny tak w meczu z Lazio był niesamowity. Może tak będzie dziś z Del Piero. Kto wie.

Obrazek
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 20 maja 2012, 13:34

Push3k pisze:warto zaopatrzyć się w vlc playera i puszczać równolegle z sopcastem jak plik->strumień w sieci:http://localhost:8902.
Ciekawe... posiadam VLC i wystarczy, że to wpiszę? I bez niczego będzie mi transmitowało mecz?

Zablokowany