Coppa Italia (FINAŁ): JUVENTUS 0-2 Napoli [DPL na meczu!!!]
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
KLIKMarat87 pisze:PS: Ma ktoś jakiegoś ruskiego sopcasta z dobrą jakością, gdzie będą transmitować ten mecz?
Channel 3
CET 21:00 - 23:00 Italian Cup Juventus vs. Napoli
- FelekJUVE
- Juventino
Po co Ci ruski sopcast jak Orange można oglądać przez internet o Tu http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport.phtml
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Może dlatego, że według tego newsa:FelekJUVE pisze:Po co Ci ruski sopcast jak Orange można oglądać przez internet o Tu http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport.phtml
?Finał Pucharu Włoch tylko w telewizji Orange sport. Początek o godzinie 20:50!
Transmisja niedostępna na orange.pl.
Wygramy, nie ma innej opcji. No chyba, że remis, ale wtedy i tak wygramy.
- bendzamin
- Redaktor
Raczej nie - ktos pisal, ze na czas meczu ma to byc wylaczone.FelekJUVE pisze:Po co Ci ruski sopcast jak Orange można oglądać przez internet o Tu http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport.phtml
Swoja droga, w Italii tragiczny weekend. Wczoraj zamachy bombowe pod szkola na poludniu, dzisiaj silne trzesienie ziemi i przynajmniej 4 ofiary na polnocy. Ciekawe, czy nie pojawia sie glosy o przelozeniu finalu.
- Maku
- Juventino
Meczu raczej nie przełożą, bo jak tak to na kiedy?pumex pisze:We Włoszech było trzęsienie ziemi, są ofiary. Nie zdziwię się, jeśli odwołają mecz...
Piłkarze muszą niebawem wyjechać na zgrupowanie kadry. Sądzę, że mecz się odbędzie.

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
http://livefootball.ws/8573-tim-cup-juv ... apoli.htmlKimi pisze:KLIKMarat87 pisze:PS: Ma ktoś jakiegoś ruskiego sopcasta z dobrą jakością, gdzie będą transmitować ten mecz?
Channel 3
CET 21:00 - 23:00 Italian Cup Juventus vs. Napoli
Tutaj też są sopcastowe transmisje. 1700 kbit to standard, ale uprzedzam, że warto zaopatrzyć się w vlc playera i puszczać równolegle z sopcastem jak plik->strumień w sieci:http://localhost:8902.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Corcky
- Juventino
To źle, powinien zagrać Mirko. Szkoda, że tak rzadko ma okazję zagrać z Alexem. Sporo bez niego trafimy.pumex pisze: Poza tym najnowsze informacje mówią, że duet napastników Juve będą tworzyć Del Piero-Borriello
Jestem z tych, którzy czują respekt przed Napoli. Mają w składzie bardzo groźnych zawodników. Dobrze, że ostatnio raczej są pod formą. Choć dla mnie akurat wynik jest sprawą otwartą.
Do mnie teżzoff pisze: Nie dociera do mnie to, że po raz ostatni w moim życiu zobaczę dzisiaj Del Piero w Juve.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, 13:17 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.

Alessandro Del Piero ole!
- Sorek21
- Juventino
JUVENTUS (3-5-2): Buffon - Bonucci,
Barzagli, Caceres - Lichtsteiner,
Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia -
Del Piero, Borriello
ławka: Storari, Marrone,
Giaccherini, Pepe, Quagliarella,
Vucinic, Matri
NAPOLI (3-4-2-1): De Sanctis -
Campagnaro, Cannavaro, Aronica -
Maggio, Dzemaili, Inler, Dossena -
Hamsik, Lavezzi - Cavani
ławka: Rosati, Britos, Fernandez,
Zuniga, Ammeeendola, Vargas,
Pandev
Giac za Estiego
Miro za Boriello i jedziemy z nimi
Barzagli, Caceres - Lichtsteiner,
Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia -
Del Piero, Borriello
ławka: Storari, Marrone,
Giaccherini, Pepe, Quagliarella,
Vucinic, Matri
NAPOLI (3-4-2-1): De Sanctis -
Campagnaro, Cannavaro, Aronica -
Maggio, Dzemaili, Inler, Dossena -
Hamsik, Lavezzi - Cavani
ławka: Rosati, Britos, Fernandez,
Zuniga, Ammeeendola, Vargas,
Pandev
Giac za Estiego
Miro za Boriello i jedziemy z nimi
- wojczech7
- Juventino
W dzisiejszym meczu nie zagra Gargano - ich najlepszy pomocnik, co może być dużym atutem Juventusu. Będzie łatwiej zdominować środek pola naszemu tercetowi M.V.P.
Z jednej strony wszyscy mamy w głowie gładkie 3:0 z ostatniego meczu, z drugiej Napoli jest zawsze groźne. Na krajowym podwórku bardziej obawiam się tylko starć z Milanem. Będzie ciekawie.
Z jednej strony wszyscy mamy w głowie gładkie 3:0 z ostatniego meczu, z drugiej Napoli jest zawsze groźne. Na krajowym podwórku bardziej obawiam się tylko starć z Milanem. Będzie ciekawie.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- rufi8
- Juventino
Ja zwykle oglądam tutaj: http://www.wiziwig.tv/index.php?part=sports
Bardzo dobra sopcastowa jakość. Ale dziś nareszcie obejrzę Juve w tv. Co do meczu, to szkoda, że nie zagra Kielon, ale mówi się trudno. Ciekawe czy Conte postawi na Buffona czy jednak Storariego. Mam nadzieję, że rozstrzygniemy to na swoją korzyść w 90- ciu minutach.
Bardzo dobra sopcastowa jakość. Ale dziś nareszcie obejrzę Juve w tv. Co do meczu, to szkoda, że nie zagra Kielon, ale mówi się trudno. Ciekawe czy Conte postawi na Buffona czy jednak Storariego. Mam nadzieję, że rozstrzygniemy to na swoją korzyść w 90- ciu minutach.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie wiem, czy Del Piero od pierwszej minuty to jest dobre rozwiązanie. Wolałbym Borriello - Vucinić i i od 50' może 55' minuty Del Piero na boisku. Zawsze bałem się Napoli, ale ciężko mi uwierzyć w inne rozwiązanie niż naszą finalną wiktorię. Naprawdę to jest nasz sezon począwszy od meczu z Parmą poprzez boje z Milanem i wierzę, że tak samo fantastycznie skończy się to dzisiaj w Rzymie.
Nie dociera do mnie to, że po raz ostatni w moim życiu zobaczę dzisiaj Del Piero w Juve.
Nie dociera do mnie to, że po raz ostatni w moim życiu zobaczę dzisiaj Del Piero w Juve.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Kibice Napoli są bardzo pewni zwycięstwa swoich piłkarzy. Zdania wśród fachowców również są podzielone. Di Marzio uważa, że to nasz dzisiejszy rywal jest faworytem tego pojedynku, jako że my skupialiśmy się raczej na świętowaniu, a nie na rzetelnych treningach... Wydaje mi się jednak, że Conte cały czas wbija naszym zawodnikom do głów, że sezon się jeszcze nie zakończył i może być jeszcze piękniej, niż jest obecnie. Jakoś nie wyobrażam sobie, byśmy mieli stracić koncentrację przed takim meczem, zwłaszcza że to pożegnalny występ Alexa - nasi dadzą z siebie wszystko.
U nas zabraknie Chielliniego, ale liczę na to, że nasz 3-osobowy blok defensywny i tak sobie dobrze poradzi. U nich brakuje Gargano, a to w moim odczuciu spore osłabienie.
Napoli raczej gra przeciętnie. Walki z ich strony nie zabraknie, ale to my musimy wygrać ten puchar. Wygrać dla Del Piero.
U nas zabraknie Chielliniego, ale liczę na to, że nasz 3-osobowy blok defensywny i tak sobie dobrze poradzi. U nich brakuje Gargano, a to w moim odczuciu spore osłabienie.
Napoli raczej gra przeciętnie. Walki z ich strony nie zabraknie, ale to my musimy wygrać ten puchar. Wygrać dla Del Piero.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ciekawe... posiadam VLC i wystarczy, że to wpiszę? I bez niczego będzie mi transmitowało mecz?Push3k pisze:warto zaopatrzyć się w vlc playera i puszczać równolegle z sopcastem jak plik->strumień w sieci:http://localhost:8902.