Serie A (37): Cagliari 0-2 JUVENTUS [DPL na meczu!!!] - 30!
- AdiZ
- Juventino
Cyfra+ leci w kulki z tą transmisją. Z tego co widzę na SportDigital.de leci spotkanie Juve. Niewielkim nakładem sił posiłkowanym Google można sobie oglądnąć to spotkanie. Jest też Sky Calcio 2 :-D:-D transmisja od 19:30 na pewno oprawy nie uwala tak jak to ma w standardzie Canal+. Chodź teoretycznie gramy na wyjeździe. A klimat spotkania przeszło godzinę przed pierwszym gwizdkiem nakręcają.
Co do meczu Interu- Milan. Niby "Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" w tym przypadku patrzeć tylko na siebie. Wróg zawsze będzie wrogiem. A środowisko Morattiego jak i on sam, dostaje piany na samą myśl o 3 gwiazdce dla Juve. Wszystko w głowach i nogach piłkarzy Juve.
Co do meczu Interu- Milan. Niby "Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" w tym przypadku patrzeć tylko na siebie. Wróg zawsze będzie wrogiem. A środowisko Morattiego jak i on sam, dostaje piany na samą myśl o 3 gwiazdce dla Juve. Wszystko w głowach i nogach piłkarzy Juve.
- warqula
- Juventino
Cyfra puszcza live dwa mecze Cagliari - Juventus i Inter - Milan, to chyba zrozumiałe dwie kolejki do końca i walko o mistrzostwo będą się łączyć z jednym i drugim stadionem
Juventus jak dyktator niepodzielnie panuje w Serie A, czy w przechodzącej kryzys lidze, ktoś rzuci wyzwanie Juve i będzie walczył do końca?
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ostatnio oprawy Cyfra nie uwaliła. Poza tym, jaka to może być oprawa w meczu, który odbędzie się w mieście oddalonym o 1000 km od własnego stadionu.AdiZ pisze:Cyfra+ leci w kulki z tą transmisją. Z tego co widzę na SportDigital.de leci spotkanie Juve. Niewielkim nakładem sił posiłkowanym Google można sobie oglądnąć to spotkanie. Jest też Sky Calcio 2 :-D:-D transmisja od 19:30 na pewno oprawy nie uwala tak jak to ma w standardzie Canal+. Chodź teoretycznie gramy na wyjeździe. A klimat spotkania przeszło godzinę przed pierwszym gwizdkiem nakręcają
- Szilgu
- Juventino
Oddalonym o niecałe 500km. Od Cagliari jest około 800. Prawie jak u siebie
Normalnie przeżyłbym transmisję łączoną... tyle, że Juve gra z Cagliari, a tam derby. Niestety, ale skończy się na tym, że 85% czasu pokazane będzie San Siro.

Normalnie przeżyłbym transmisję łączoną... tyle, że Juve gra z Cagliari, a tam derby. Niestety, ale skończy się na tym, że 85% czasu pokazane będzie San Siro.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Do meczu został jeden dzień, nie ma godziny, ani minuty abym nie myślał jak to jutro będzie. Różne myśli przechodzą przez głowę... kurde, to już jutro, już jutro może się zdarzyć coś na co czekamy długo, bądź może się coś strasznego stać (tfu tfu). Najbardziej się boje tego, że nasi pod presją i tą swoją skutecznością mogą się bardzo męczyć
Stres,stres i jeszcze raz stres, mam nadzieje, że jutro o 22.35 stwierdzę, że warto było się stresować. Wreszcie odczuwam to, co odczuwałem w 2006 roku choćby dzień przed ostatnią kolejką z Regginą, gdzie akurat wtedy wystarczał remis ( warto dodać, ze wtedy też graliśmy na neutralnym terenie - w Bari ).
Naszym atutem też mogą być kibice, podobno ma być "inwazja" Juventinich jutro. Wg. tuttosport 90% na stadionie to ma być naszych, a przed stadionem na mieście ma być koło 30 tysięcy.

Stres,stres i jeszcze raz stres, mam nadzieje, że jutro o 22.35 stwierdzę, że warto było się stresować. Wreszcie odczuwam to, co odczuwałem w 2006 roku choćby dzień przed ostatnią kolejką z Regginą, gdzie akurat wtedy wystarczał remis ( warto dodać, ze wtedy też graliśmy na neutralnym terenie - w Bari ).
Naszym atutem też mogą być kibice, podobno ma być "inwazja" Juventinich jutro. Wg. tuttosport 90% na stadionie to ma być naszych, a przed stadionem na mieście ma być koło 30 tysięcy.
- rad
- Juventino
Byłoby fantastycznie, "12 zawodnik" w postaci kibiców bardzo się jutro przyda.Mati1990 pisze: Naszym atutem też mogą być kibice, podobno ma być "inwazja" Juventinich jutro. Wg. tuttosport 90% na stadionie to ma być naszych, a przed stadionem na mieście ma być koło 30 tysięcy.
W meczu w Mediolanie obstawiam remis.
- Sajan
- Juventino
Jak dla mnie nasze skromne zwycięstwo albo byle jakie ale konieczne 3pkt
W debrach Mediolanu najlepszy remis zatrzymujący milan i oddalający inter od LM
W debrach Mediolanu najlepszy remis zatrzymujący milan i oddalający inter od LM
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- AdiZ
- Juventino
No tak z Lecce udało im się o dziwo wejść z transmisją planowo. Ale 5 poprzednich się nie udało.zoff pisze:Ostatnio oprawy Cyfra nie uwaliła. Poza tym, jaka to może być oprawa w meczu, który odbędzie się w mieście oddalonym o 1000 km od własnego stadionu.AdiZ pisze:Cyfra+ leci w kulki z tą transmisją. Z tego co widzę na SportDigital.de leci spotkanie Juve. Niewielkim nakładem sił posiłkowanym Google można sobie oglądnąć to spotkanie. Jest też Sky Calcio 2 :-D:-D transmisja od 19:30 na pewno oprawy nie uwala tak jak to ma w standardzie Canal+. Chodź teoretycznie gramy na wyjeździe. A klimat spotkania przeszło godzinę przed pierwszym gwizdkiem nakręcają
Turyn - Triest +|- 600km Cagliari - Triest +|- 1200km w dodatku przeprawa promem... Więc na tłumy z Sardynii nie ma co liczyć.
A Tutto już trąbi o inwazji
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... o+scudetto
- jareckijuve
- Juventino
Niech strzeli Boriello! Już nie ważne kto, ważne, że wygrywamy mecz i inkasujemy trzy punkty, a Milan je traci. Mam dziwne przeczucie, że jutro wieczorem będziemy cieszyć się z mistrzostwa kraju
obym miał racje...

Z Juventusem od 2004 roku!
- annihilator1988
- Juventino
A ja mam wrażenie, że Juve zagra nerwowo i ten san będzie potęgować, zwłaszcza przy wyniku remisowym. Mimo wszystko nadzieje, że "jakoś to będzie" i 3 pkt polecą do Turynu.
- Palladino
- Juventino
Niestety nie zobaczę tego meczu 
Liczę na Conte, to dobry motywator, myślę, że ostatni mecz nie będzie siedział w psychice Bianconerich. Inter niech gryzie trawę i pokaże Milanowi, że co jak co, ale z najlepszymi grać nie umieją.

Liczę na Conte, to dobry motywator, myślę, że ostatni mecz nie będzie siedział w psychice Bianconerich. Inter niech gryzie trawę i pokaże Milanowi, że co jak co, ale z najlepszymi grać nie umieją.

- Filippo911
- Juventino
Tak jak przedmówcy mam stres , niby Ogórki - grający dobrze u siebie , a tu będą na wyjeździe , ale jednak są nerwy jednak.
Ostatni mecz powinnien być wygrany , ale jeśli grając 11 na 10 nie strzelasz kolejnych bramek to tak właśnie kończysz (tak jak w siatkówce - jeśli mając 2:0 nie wygrywasz 3'go seta , zamiast 3:0- często kończysz 2:3).
Jeden błąd w tych 3 meczach mogliśmy popełnić teraz trzeba ufać Conte , ufać w to że ich zmobilizuje.
forza
Ostatni mecz powinnien być wygrany , ale jeśli grając 11 na 10 nie strzelasz kolejnych bramek to tak właśnie kończysz (tak jak w siatkówce - jeśli mając 2:0 nie wygrywasz 3'go seta , zamiast 3:0- często kończysz 2:3).
Jeden błąd w tych 3 meczach mogliśmy popełnić teraz trzeba ufać Conte , ufać w to że ich zmobilizuje.
forza
- ketraB
- Juventino
już nie mamy takiego komfortu jak przed meczem z Lecce, jestem bardzo ciekawy jak presja zadziała na piłkarzy, ale Conte nie raz udowodnił, że potrafi drużynę odpowiednio nastawić... kluczowa będzie skuteczność, która jest naszym najsłabszym punktem dzięki napastnikom...
Forza Ragazzi!
Forza Ragazzi!
- KeRmit19
- Juventino
Na sama mysl o tym meczu dostaje dreszczy a jeszcze ponad 30h do rozpoczecia. Nie wiem jakim skladem i jak ale niech strzelimy nawet w 90 minucie i wygramy 1-0, po golu samobojczym. Tylko zwycięstwo. 3 pkty. To sie jutro liczy. Zawodnicy, którzy wiedza jak smakuje mistrzostwo powinni wziac pod specjalna opieke tych, ktorym presja nie da spac dzisiejszej nocy. Mam nadzieje, ze Conte odpowiednio ich nastawi. Ale o to raczej nie ma sie co martwic. Wszystko bedzie zalezec od tego jak beda pracowac glowy po pierwszym gwizdku. Strasznie ten czas od srody wolno biegnie.