Serie A (34): JUVENTUS 4-0 Roma
Są niespodzianki:
Formazione ufficiale Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Quagliarella, Vucinic. A disposizione: Storari, Caceres, Pepe, Giaccherini, Matri, Del Piero, Borriello
19.50 Sorprende anche Luis Enrique, dentro Perrotta, fuori Totti, in difesa Kjaer e non Heinze.
Stekelenburg, Rosi, De Rossi, Kjaer, José Angel, Perrotta, Gago, Marquinho, Pjanic, Osvaldo, Borini
E:
Gdzies się im tam De Ceglie zgubił.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=91396
Formazione ufficiale Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Quagliarella, Vucinic. A disposizione: Storari, Caceres, Pepe, Giaccherini, Matri, Del Piero, Borriello
19.50 Sorprende anche Luis Enrique, dentro Perrotta, fuori Totti, in difesa Kjaer e non Heinze.
Stekelenburg, Rosi, De Rossi, Kjaer, José Angel, Perrotta, Gago, Marquinho, Pjanic, Osvaldo, Borini
E:
Gdzies się im tam De Ceglie zgubił.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=91396
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, 20:05 przez alina, łącznie zmieniany 2 razy.
- bendzamin
- Redaktor
Teraz pojawiaja sie doniesienia o tym, ze jednak Quagliarella za Matriego.
Kibice otrzymali ulotki przeciwko rasizmowi.
https://p.twimg.com/ArGcM4WCAAAI_hm.jpg

Kibice otrzymali ulotki przeciwko rasizmowi.
https://p.twimg.com/ArGcM4WCAAAI_hm.jpg
Eee... w dziesiatke zaczynamy?alina pisze:Są niespodzianki:
Formazione ufficiale Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Quagliarella, Vucinic.

Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, 20:03 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- sharikk
- Juventino
Ojj nieziemsko ciężki Nas czeka mecz, ale wierzę że damy radę!
Zastanawia mnie kolejny czy po raz kolejny liga+extra zostanie przedłużona, a transmisja z serie a opóźniona, zaostało juz tylko 10minut do wejścia na antene, a Ci tam w studiu jak dobrze znam ten program mają sporo do omówienia
FORZA JUVE !!!!!!!!
Zastanawia mnie kolejny czy po raz kolejny liga+extra zostanie przedłużona, a transmisja z serie a opóźniona, zaostało juz tylko 10minut do wejścia na antene, a Ci tam w studiu jak dobrze znam ten program mają sporo do omówienia

FORZA JUVE !!!!!!!!
JUVE PER SEMPRE!!!
- Mate.G
- Juventino
co za matoły
pokazują mi jakieś "śmieszne" momenty ?:"?"??!!!!!!
JA CHCEM HYMN
FORZA

JA CHCEM HYMN
FORZA
- Nedved1983
- Juventino
jeszcze reklama...
człowiek płaci niemałe pieniadze tym złodziejom a tu znów takie jaja, pewno znów bez hymnu bedzie
musimy to wygrac!

musimy to wygrac!
- Monte Cristo
- Juventino
Wiem ze to tak naprawde jest wymyslony problem, ale mnie powaznie wkurza to ze od dwoch sezonow gramy w wyjazdowych strojach u siebie. To jest z powodu kontraktu z Balocco?
- -Lucas-
- Juventino
- Ein
- Juventino
ogromna prośba - jak ktoś będzie miał zdjęcie z pierwszej (?) cieszynki Vidala jak robił serduszko do kibiców Juve to proszę o wrzucenie :-)
Gramy genialnie. Do nikogo nie mogę się przyczepić. Przewidywałem hattricka więc trzymam kciuki za Vidala :-D
Gramy genialnie. Do nikogo nie mogę się przyczepić. Przewidywałem hattricka więc trzymam kciuki za Vidala :-D
- Mate.G
- Juventino
hyyyyy...
FORZA JUVE!
Fajnie, że wykorzystujemy swoje okazje.
Del Piero na boisko, było by fajnie.
Alex łzy w oczach? Ze szczęścia czy w ze smutku? (...)
FORZA JUVE!
Fajnie, że wykorzystujemy swoje okazje.
Del Piero na boisko, było by fajnie.
Alex łzy w oczach? Ze szczęścia czy w ze smutku? (...)
- Giovani
- Juventino
No jestem pod wrażeniem pierwszej połowy. Wszyscy (no może oprócz Marchisio) grają świenie. Na szczególne wyróżnienie zasługuje Vucinić, który miał swój udział przy 3 bramkach. Vidal - dwa wspaniałe gole, gratulacje