Serie A (28): Fiorentina 0-5 JUVENTUS
- PietroBosman
- Juventino
Za co Cerci dostał czerwoną kartkę???Ouh_yeah pisze:Kilkanaście linków do meczu pod SportowaDoba.pl
- Gość
za kopnięcie Caseresa, po przerwanej akcji , Caser troche sprokował - ale chwała mu za to ; ) 

- PietroBosman
- Juventino
2-0.My tego meczu już nie przegramy.Szykuje się uczta!DarekJuve pisze:za kopnięcie Caseresa, po przerwanej akcji , Caser troche sprokował - ale chwała mu za to ; )
Swoją drogą sędzia nerwowy.Szybko po kartki sięga.On tak zawsze?Kojarzy ktoś gościa z gwizdkiem?
Ostatnio zmieniony 17 marca 2012, 21:24 przez PietroBosman, łącznie zmieniany 1 raz.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Reiner kozakReinerJuve pisze:Wygramy 2:1 Vucinić, Vidal - Amauri
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Słabo, z 27 drużyną ligi wygrywamy tylko dwoma bramkami... Dodatkowo nasza obrona jest daremna, zawinili przy pierwszej bramce ( nie wiem kto dokładnie, ale pewnie znowu Bonu )! Na plus jedynie DC, chłopak się rozwija, wygryzł ze składu Grosso, mistrza świata z 2006 roku i jednego z najlepszych graczy tamtego turnieju! Oby tak dalej.
A na poważnie, tak jakoś niemrawo zaczęte, Vucinic w słupek, potem ładny gol, czerwo i praktycznie po zawodach, druga bramka też w sumie nie padła po naszej jakiejś genialnej grze. Teraz już z górki.
Najlepszy chyba właśnie Czarnogórzec ( w końcu, oprócz efektowności, mamy efektywność ) słupek, gol, przy drugiej bramce też miał swój udział. Caceres jeden farfocel. Trudno tu oceniać, bo od straty gola i czerwonej kartki, Fiorentina gra totalne dno. Nasi sobie piknik robią, popodają, zrobią jakąś akcje czasem. Nuda, ale oby więcej takich meczy!
Chce zobaczyć Alexa na ostatnie 20-30 minut.
PS: Beka z Amaurasa, już zaczyna machać konarami :rotfl: Nie no, niech sobie chłopak strzeli w doliczonym czasie ( najlepiej po wcześniejszej bramce DP ).
A na poważnie, tak jakoś niemrawo zaczęte, Vucinic w słupek, potem ładny gol, czerwo i praktycznie po zawodach, druga bramka też w sumie nie padła po naszej jakiejś genialnej grze. Teraz już z górki.
Najlepszy chyba właśnie Czarnogórzec ( w końcu, oprócz efektowności, mamy efektywność ) słupek, gol, przy drugiej bramce też miał swój udział. Caceres jeden farfocel. Trudno tu oceniać, bo od straty gola i czerwonej kartki, Fiorentina gra totalne dno. Nasi sobie piknik robią, popodają, zrobią jakąś akcje czasem. Nuda, ale oby więcej takich meczy!
Chce zobaczyć Alexa na ostatnie 20-30 minut.
PS: Beka z Amaurasa, już zaczyna machać konarami :rotfl: Nie no, niech sobie chłopak strzeli w doliczonym czasie ( najlepiej po wcześniejszej bramce DP ).
Ostatnio zmieniony 17 marca 2012, 21:37 przez Marat87, łącznie zmieniany 1 raz.
- KondzioJuveFans
- Juventino
gramy to co zawsze , ale w końcu jesteśmy skuteczni !
gdybyśmy byli tak skuteczni w poprzednich meczach to bylibyśmy liderami , ale nie ma co teraz płakać
Bonucci dzisiaj dobrze bez głupich błędów , po przerwie niech grają swoje a dowiozą 3 pkt. do Turynu. Forza !
gdybyśmy byli tak skuteczni w poprzednich meczach to bylibyśmy liderami , ale nie ma co teraz płakać

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- zahor
- Juventino
Jest w dwóch trzecich drogi, ale najtrudniejsze dopiero przed nim :-DJacky pisze:Reiner kozakReinerJuve pisze:Wygramy 2:1 Vucinić, Vidal - Amauri
Co do meczu - nie wiem czy Conte doszedł do wniosku że jego gracze przede wszystkim nie umieją strzelać i kazał im ćwiczyć tylko ten element, ale w każdym razie jest dużo lepiej. Vucinić oddał tyle groźnych strzałów zza pola karnego ile z reguły oddaje w ciągu czterch spotkań, Vidal zamiast w trybuny przylutował w światło bramki. Chciałbym żeby tak jeszcze ze dwie bramki wbili to wtedy będzie wiadomo że to nie przypadek.
Ostatnio zmieniony 17 marca 2012, 21:39 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gość
Brawo Juve !! to jest to czego brakowało , cała druzyna na plus, podoba mi sie Bonucci w dzisiejszym spotkaniu.Mam jedną uwagę do Matriego - nie dyskutuj na boisku tylko walcz , bo jak narazie masz minus.
Vucinic
Vucinic

- Pawlakos
- Juventino
- kosciu88
- Juventino
W koncu mecz sie dobrze uklada, 2 0 do przerwy i o wynik mozemy byc chyba spokojni. :-D
Caseres 2 bledy przy wyprowadzaniu, nie ladnie :naughty:
Caseres 2 bledy przy wyprowadzaniu, nie ladnie :naughty:
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Cieszynka po golu Vidala mnie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ;d Zrobili se jaja z pismaków robiących afere ze wszystkiego.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
pierwszy mecz od dawien dawna, ktora mam nadzieje, bedzie juz mozna do konca w spokoju obejrzec;), ale licze na dorzucienie 1-2 bramek.. milo byloby by ktorys zawodnik podreperowal swoje statystyki strzeleckie... ktos tak jak powiedzial graja tak jak zawsze, ale dzis w koncu wpada do siatki;)
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Komentatorzy mają swój dzień.Marat87 pisze:Słabo, z 27 drużyną ligi wygrywamy tylko dwoma bramkami... Dodatkowo nasza obrona jest daremna, zawinili przy pierwszej bramce ( nie wiem kto dokładnie, ale pewnie znowu Bonu )! Na plus jedynie DC, chłopak się rozwija, wygryzł ze składu Grosso, mistrza świata z 2006 roku i jednego z najlepszych graczy tamtego turnieju! Oby tak dalej.
Mam nadzieję, ze to będzie nudna druga połowa, bo to będzie oznaczać, że kontrolujemy grę i spokojnie dowozimy te 3 punkty. Będziemy frajerami większymi niż jesteśmy po tej serii remisów jeśli padnie tu inny rezultat niż nasza wygrana.
Szkoda Szwajcara, bo z Interem nie zagra. W obronie niepewny tylko Caceres. Chciałbym zobaczyć Del Piero, Vucnic może odpoczywać. Byłoby też miło gdyby odpocząć mógł Pirlo, no ale kto go zastąpi?
Cieszynka Vidala wymiata