Serie A (26): JUVENTUS 1-1 Chievo
- meda11
- Juventino
Nie zdziwie się jeśli z tych zawodników wyjdzie taka układanka: (3-5-2) Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Giacchierini, Padoin - Vucinić, Matripumex pisze:Dokładnie. Najnowsze informacje mówią, że zagramy tak:Corcky pisze:Na Tuttojuve najnowsze wieści są takie, ze Sky podaje nasz skład w formacji 4-4-2, z Padoinem na prawej stronie i Alexem na ławie.
(4-4-2) Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Padoin, Pirlo, Marchisio, Giaccherini - Vucinic, Matri
Nie chcę widzieć kopaniny w środku pola tylko odskrzydlające akcje i wjazdy w pole karne w wykonaniu Giacchieriniego i Marchisio.
- Sorek21
- Juventino
To tylko liczby.Na boisku powròt do normalnego ustawienia.Padoin zamiast Vidala,Giaccherini zamiast Pepe.Corcky pisze:Na Tuttojuve najnowsze wieści są takie, ze Sky podaje nasz skład w formacji 4-4-2, z Padoinem na prawej stronie i Alexem na ławie.
Ale jeśli jednak 4-4-2 to Caceres zamiast Padoina.Najważniejsze aby wygrać ten mecz.Milan leje Palermo 0-3.
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Racja z tym 3-5-2, ale w sumie równie dobrze na boisku może to wyglądać jak 4-3-3 z Pirlo, Marchisio i Padoinem w środku i Giaccherinim, Matrim i Vuciniciem z przodu. Zobaczymy... Na pewno jeśli wyjdziemy 3-5-2 zacznę wątpić w racjonalność decyzji taktycznych Conte.meda11 pisze:Nie zdziwie się jeśli z tych zawodników wyjdzie taka układanka: (3-5-2) Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Giacchierini, Padoin - Vucinić, Matripumex pisze:Dokładnie. Najnowsze informacje mówią, że zagramy tak:Corcky pisze:Na Tuttojuve najnowsze wieści są takie, ze Sky podaje nasz skład w formacji 4-4-2, z Padoinem na prawej stronie i Alexem na ławie.
(4-4-2) Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Padoin, Pirlo, Marchisio, Giaccherini - Vucinic, Matri
Nie chcę widzieć kopaniny w środku pola tylko odskrzydlające akcje i wjazdy w pole karne w wykonaniu Giacchieriniego i Marchisio.
- pablo1503
- Juventino
Co musi zrobić ten facet, żeby nie wyjść w podstawowej 11?meda11 pisze:Nie zdziwie się jeśli z tych zawodników wyjdzie taka układanka: (3-5-2) Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Giacchierini, Padoin - Vucinić, Matri

Caceres byłby o wiele lepszym rozwiązaniem na środku obrony, niż Włoch.
Co do twojego ustawienia, to jest to (niestety) bardzo możliwe

- Vimes
- Juventino
Conte zrobił mi połowicznie dobrze, bo chciałem Padoina, ale w 4-3-3. Wierzę w naszego "nołnejma" z Atalanty. Będzie dzisiaj man of the match.pumex pisze:Dokładnie. Najnowsze informacje mówią, że zagramy tak:Corcky pisze:Na Tuttojuve najnowsze wieści są takie, ze Sky podaje nasz skład w formacji 4-4-2, z Padoinem na prawej stronie i Alexem na ławie.
Ja mam szczerą nadzieję, że to się nie potwierdzi. Cieszyliśmy się brakiem Estigarribii i Bonucciego, tymczasem ten drugi najpewniej zagra a zamiast Paragwajczyka szansę na kaleczenie może dostać Padoin
- pumex
- Juventino
Daj mu Boże. Nie interesuje mnie, kto zdobędzie taki tytuł, bylebyśmy wygrali. Martwię się, że jak wspomniał kolega wyżej, 4-4-2 będzie picem na wodę i ujrzymy 3-5-2, a wtedy Conte będzie miał szansę na inny tytuł - "flop of the match"Vimes pisze:Conte zrobił mi połowicznie dobrze, bo chciałem Padoina, ale w 4-3-3. Wierzę w naszego "nołnejma" z Atalanty. Będzie dzisiaj man of the match.

- deszczowy
- Juventino
Nie wiem czemu, ale przypomina mi się podpis, jaki ktoś miał na forum: I belive in Marco Motta. Czy to nie był czasem nasz drogi oł_je?Vimes pisze: Conte zrobił mi połowicznie dobrze, bo chciałem Padoina, ale w 4-3-3. Wierzę w naszego "nołnejma" z Atalanty. Będzie dzisiaj man of the match.
Padoin na lewej pomocy niby? :shock:
- Wojtek
- Juventino
No nie! Już miałem taką nadzieje że zagramy do 4-3-3 z Alex od pierwszej minuty a tu Padoin zagrapumex pisze:Najnowsze informacje mówią, że zagramy tak:

Milan 4-0 :roll: Trzeba to wygrać.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jeśli wyjdziemy tak jak mówią ostatnie doniesienia:

to będę załamany. Ktoś jest mi w stanie racjonalnie wytłumaczyć dlaczego nie De Ceglie? Dlaczego nie Caceres?
Z przodu też miałem być wniebowzięty i byłem do czasu aż się te przewidywane składy nie zaczęły zmieniać. Boję się.
edit. Jednak!

to będę załamany. Ktoś jest mi w stanie racjonalnie wytłumaczyć dlaczego nie De Ceglie? Dlaczego nie Caceres?
Z przodu też miałem być wniebowzięty i byłem do czasu aż się te przewidywane składy nie zaczęły zmieniać. Boję się.
edit. Jednak!
pablo1503 pisze:Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie
Ostatnio zmieniony 03 marca 2012, 20:04 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.
- sharikk
- Juventino
Antonio jednak lubi swoje i wprowadzi Bonuca, Marrone i na ostatnie sekundy Caceresapezet1988 pisze:ławka: Storari, Caceres, Bonucci, Marrone, Elia, Quagliarella, Del Piero
Liczę, że w 2 połowie zagra 2 z 3: Elia, Quagliarella, Del Piero

FORZA JUVE !!!

JUVE PER SEMPRE!!!