Serie A (24): JUVENTUS 3-1 Catania
- deszczowy
- Juventino
Ja wiem, że Buffon grał kiedyś napastnika, ale czy to nie będzie nieco zbyt ryzykowne?alina pisze:Podobno zagramy całkiem nowym systemem:Biorąc to pod uwagę, przewiduję łatwą wygraną Juve.TuttoJuve pisze:Juventus (3-5-3)

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Szybko poprawili, teraz widzę JUVENTUS (4-3-3): Buffon; Caceres, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Quagliarella, Vucinic.
Dlaczego Chiellini na boku zamiast DC?

- pumex
- Juventino
1) Uuu, a Rysiek gdzie?
2) Bardzo liczę na występ Quaga. Byleby nie zawiódł, bo wtedy wypada się tylko pochlastać. Jeśli nie Q, nie Matri, to kto? Borriello? :lol:
3) Gdzieś mnie ten Pepe uwiera :doh: Może to dlatego, że mam dość betonowej ofensywy?!
2) Bardzo liczę na występ Quaga. Byleby nie zawiódł, bo wtedy wypada się tylko pochlastać. Jeśli nie Q, nie Matri, to kto? Borriello? :lol:
3) Gdzieś mnie ten Pepe uwiera :doh: Może to dlatego, że mam dość betonowej ofensywy?!

- juventussek
- Juventino
Bo nie warto by Bonucci sie marnował.
Mecz do przewidzenia bedzie grali klepali jak dobrze pojdzie to strzelimy jedną dwie bramki.
Mecz do przewidzenia bedzie grali klepali jak dobrze pojdzie to strzelimy jedną dwie bramki.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
I to jest wreszcie dobre zestawienie jeśli chodzi o pomocników i napastników. Mamy teoretycznie 4-4-2 z Giaccherinim i Pepe na skrzydłach (bardzo podobnie jak w pierwszym meczu z Parmą). Zastanawia mnie też ten Chiellini na boku, bo przecież De Ceglie grał całkiem dobrze w ostatnich spotkaniach.Ouh_yeah pisze:Szybko poprawili, teraz widzę JUVENTUS (4-3-3): Buffon; Caceres, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Quagliarella, Vucinic.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2012, 15:40 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- @Maras@
- Juventino
Poza tym niech sobie chłopak w końcu odpocznie. Naprawdę nabiegał się od początku sezonu i w końcu ma szansę na chwilę "relaksu"beka pisze:Lichemu brakuje chyba jednej kartki do zawieszenia, wiec Conte go pewnie oszczedza na milan za tydzien.

Jeśli tak ma wyglądać dzisiejszy wyjściowy skład to wolałbym żeby Elia zagrał zamiast Pepe (który znowu pewnie po chwili zejdzie przez nie zaleczoną kontuzjęOuh_yeah pisze:Szybko poprawili, teraz widzę JUVENTUS (4-3-3): Buffon; Caceres, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Quagliarella, Vucinic.

- Gigi Buffon
- Juventino
Skibil pisze:Czy znalazłaby się dobra dusza, która da znać jak tam naszym idzie? Byłbym bardzo wdzięczny, bo niestety dziś nie dam rady obejrzeć meczu...
516726350. Z góry dzięki.
Jak nie zapomnę, to Ci napiszę. Będą to wyniki po pierwszej i drugiej połowie.
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Mate.G
- Juventino
Kup sobie nr z heyah to będziesz miał relacje na żywoSkibil pisze:Czy znalazłaby się dobra dusza, która da znać jak tam naszym idzie? Byłbym bardzo wdzięczny, bo niestety dziś nie dam rady obejrzeć meczu...
516726350. Z góry dzięki.

Ponoć zagra Quaq i powrót do 4-3-3

Już się nie mogę doczekać

FORZA !!!
- KaroMDM
- Juventino
panowie jest sprawa
czy moglibyście wysłać wynik meczu na sms bo niestety nie dam rady obejrzeć.same zmiany wyniku jakby była taka możliwość.daje numer: 509128246
z góry wielkie dzięki,będę wam wisiała piwo

z góry wielkie dzięki,będę wam wisiała piwo

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jeśli potwierdzą się te doniesienia, że zagramy jednak 3-5-2 z trójką środkowych obrońców, z De Ceglie i z Padoinem obok Marchisio i Pirlo to stwierdzam, że Conte nie potrafi wyciągać wniosków, a celem na ten sezon nie jest miejsce w Lidze Mistrzów, a nie przegranie żadnego ze spotkań bez względu na miejsce w tabeli. Innego racjonalnego wytłumaczenia wychodzenia tak defensywną jedenastką NA SWOIM STADIONIE Z CATANIA ja nie potrafię znaleźć. Jeszcze Boriello w ataku. Błagam, niech to nie będzie prawda...
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Po pierwsze:
@beka - jak tam wygladamy z linkami do SimpleTV?
Po drugie:
Chcialbym dzisiaj obaczyc znow Caceresa.
Po trzecie:
Juventus wygra.
@beka - jak tam wygladamy z linkami do SimpleTV?
Po drugie:
Chcialbym dzisiaj obaczyc znow Caceresa.
Po trzecie:
Juventus wygra.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"