Serie A (20): JUVENTUS 2-1 Udinese
- SKAr7
- Juventino
Ogólnie to patrzę, że jak zwykle trochę zbyt mało trzeźwo podchodzicie do tematu, Panowie. Po Lecce i Caligari wszyscy byli w dołku i przewidywali następne wpady, a tu nagle po niezłej Atalancie i wybornej Romie większość się czuje jakby była Panami Świata.
Jedno jest pewne- Udinese wyjdzie w sobotę na JS, żeby sprawić niespodziankę i ma na to papiery. Niezłe papiery.
Jedno jest pewne- Udinese wyjdzie w sobotę na JS, żeby sprawić niespodziankę i ma na to papiery. Niezłe papiery.
- Dante93
- Juventino
Każda seria sie kiedyś kończy i się kiedyś zaczyna
Przed końcem roku wpadliśmy w mały dołek, graliśmy słabej, ale ostatnie 2 mecze nastrajają bardzo optymistycznie, czemu więc nie mieć nadziei, że zaczyna sie lepszy czaS? Licze na wygraną 2:0
- Castiel
- Juventino
Czy w historii Serie A był sezon w którym drużyna nie przegrała ani jednego meczu?
Ja kojarzę tylko Porto ostatnio i Arsenal ładnych parę lat temu.
Co do Juve to nie było jeszcze meczu żebyśmy byli jakoś poważnie zagrożeni porażką oprócz meczu z Napoli, a Udinese...pewnie będzie remis.
Ja kojarzę tylko Porto ostatnio i Arsenal ładnych parę lat temu.
Co do Juve to nie było jeszcze meczu żebyśmy byli jakoś poważnie zagrożeni porażką oprócz meczu z Napoli, a Udinese...pewnie będzie remis.
- koki90
- Juventino
Perugia w sezonie 1978/79 nie przegrała żadnego meczu, a mimo to skończyła sezon na drugim miejscu. Ktoś nawet podawał tabelę w innym temacie. Na teraz znalazłem tylko to - http://calciobar.blogspot.com/2009/08/p ... acoli.htmlCastiel pisze:Czy w historii Serie A był sezon w którym drużyna nie przegrała ani jednego meczu?
Tabela:
http://www.myjuve.it/stagione-1978-79-j ... rA-84.aspx
Co do samego meczu to liczę na 3 punkty. Nasza forma wydaje się być zwyżkująca, więc można liczyć na dobry rezultat. Ciekawe jak to Lichtsteiner wytrzyma.
- blackadder
- Juventino
Można nie przegrać meczu w sezonie i spaść z 38 punktami. Rekordy rekordami, wolę większe ryzyko i walkę o 3 punkty niż kontrolowanie meczu przy remisie. Trzeba to wygrać, czuję bramkę Aleksa.

- tabo89
- Juventino
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Na razie pobijmy nasz własny rekord w serii meczów ligowych bez porażki, bo jeszcze do tego sporo brakuje. Potem będziemy mierzyć w rekordy ligowe.
Ciekawi mnie niezmiernie na jakie ustawienie zdecyduje się Conte, szczególnie w razie nieobecności Marchisio, Vidala i Pepe. Znowu 3-5-2?
Bonucci vs. Di Natale -> :płaczę:
@down
jest na stronie wcześniej...
Ciekawi mnie niezmiernie na jakie ustawienie zdecyduje się Conte, szczególnie w razie nieobecności Marchisio, Vidala i Pepe. Znowu 3-5-2?
Bonucci vs. Di Natale -> :płaczę:
@down
jest na stronie wcześniej...
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2012, 10:08 przez yanquez, łącznie zmieniany 2 razy.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
stahoo pisze:Co jest z Vidalem?
Może tak byśmy z łaski swojej sprawdzili stronę wcześniej, czy ktoś nie napisał czegoś o jego stanie.rosomak pisze:No wlasnie
co jest z Vidalem?
mrozzi pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=79804
Problem z kolanem Vidala.Zawodnik musiał przerwać trening. Jego sytuacja zostanie oceniona jutro, podobnie zresztą jak stan Vucinicia, Pepe i Marchisio.
Oby Vidal nie wypadł.
Liczę, że wystąpi, bo chociaż to tylko Udinese, to nie możemy grać zmiennikami na tylu pozycjach.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Chodziło mi o Vidala. Czytajcie chłopaki przynajmniej ostatnie 10postów...kun10 pisze:Chodziło mu chyba o Vicinica.stahoo pisze:Co jest z Vidalem?
Bo z Vidalem wszystko ok.
Liczę na to, że zagra FaQu...
- pan Zambrotta
- Juventino