Serie A (18): JUVENTUS 1-1 Cagliari
- pumex
- Juventino
Teraz z kolei tłumaczenie JP: "Mamy już pewniaka i jest nim lewy obrońca Paolo De Ceglie. Przez nowy system gry i niektóre założenia taktyczne znajdował się na ławce rezerwowych, ale wciąż potwierdza swoje umiejętności, dlatego to on zagra w dzisiejszym meczu."
Czyli jednak nie Estigarribia a De Ceglie? Niech Conte wystawia kogo chce, byleby nie wciskał kitów, że Kuczer jest pewniakiem.
Czyli jednak nie Estigarribia a De Ceglie? Niech Conte wystawia kogo chce, byleby nie wciskał kitów, że Kuczer jest pewniakiem.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Także pozycja lewego obrońcy załatwiona. Będzie De Ceglie :roll: Osobiście jestem zdesperowany postawą Marotty w sprawie Ceseresa lub ogólnie obrońcy. Mamy problemy z tą formacją jeśli chodzi o ilośc zawodników, mamy połowę stycznia i żadnych wzmocnień. A skręca mnie jak czytam codziennie o 3 nowych wynalazkach :roll: Nie wiem na co on czeka.
Wreszcie mecz! Cięzkie jest to czekanie na kolejną potyczkę 8) Na papierze Cagliari nie ma jakiejś nadzwyczajnej siły rażenia aczkolwiek potrafią zaskoczyć. My jesteśmy w optymalnym składzie prócz lewego obrońcy, ponadto gramy u siebie. To muszą być 3 pkt. i modlę się o poprawę skuteczności, żebyśmy mogli spokojnie oglądać ten mecz, a nie do ostatniego gwizdka drżeć o wynik.
Conte musi ich odpowiednio nastawić.
Ta kolejka jest ważna, derby a ponadto Udine ma mecz w Genui, może ta się wreszcie przestanie kompromitować?
Do roboty panowie, tylko 3 pkt. :!:
Wreszcie mecz! Cięzkie jest to czekanie na kolejną potyczkę 8) Na papierze Cagliari nie ma jakiejś nadzwyczajnej siły rażenia aczkolwiek potrafią zaskoczyć. My jesteśmy w optymalnym składzie prócz lewego obrońcy, ponadto gramy u siebie. To muszą być 3 pkt. i modlę się o poprawę skuteczności, żebyśmy mogli spokojnie oglądać ten mecz, a nie do ostatniego gwizdka drżeć o wynik.
Conte musi ich odpowiednio nastawić.
Ta kolejka jest ważna, derby a ponadto Udine ma mecz w Genui, może ta się wreszcie przestanie kompromitować?
Do roboty panowie, tylko 3 pkt. :!:

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
My gramy bez środkowego obrońcy, który z braku przyzwoitego zawodnika na pozycji lewego obrońcy zmuszony jest grać właśnie na lewej stronie.Dragon pisze:My jesteśmy w optymalnym składzie prócz lewego obrońcy
Tak czy inaczej wygrać trzeba, forza Juve!
- Mate.G
- Juventino
De Ceglie i Banu w składzie = Gwarancja jednej straconej bramki ? 
Pewnie tak.
Ciekawe czy wejdzie Boriello.
Liczę na dobrą grę napastników

Pewnie tak.
Ciekawe czy wejdzie Boriello.
Liczę na dobrą grę napastników

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No to na SJ ktoś gafę walnął tłumacząc tylko to z testowaniem wariantu z Estim a pomijając zdanie wyraźnie mówiące, że to DC będzie grał
Wydaje mi się, że po ostatnich mdłych spotkaniach to będzie ciekawsze. Cagliari się postawi ale Nasi zagrają dobry mecz i wygrają... 3:1. Liczę na gola Vucinicia i Markiza bo dawno nie strzelił.
PS. Mam już ponad 10 linków do transmisji na necie. 8)

Wydaje mi się, że po ostatnich mdłych spotkaniach to będzie ciekawsze. Cagliari się postawi ale Nasi zagrają dobry mecz i wygrają... 3:1. Liczę na gola Vucinicia i Markiza bo dawno nie strzelił.
PS. Mam już ponad 10 linków do transmisji na necie. 8)
- Azrael
- Juventino
Gramy u siebie, a w naszym "domu" gra szła nam o wiele łatwiej, nawet z o wiele silniejszymi rywalami niż dzisiejszy. Dlatego liczę na znaczną przewagę posiadania piłki i okazałe zwycięstwo różnicą minimum trzech bramek. Liczę, że mecz rozstrzygnie się już w pierwszej połowie, bo o 16:00 idę grać w piłkę na halę... 

Pozdrawiam!
- risto
- Juventino
ja licze ze zagramy na 0 z tylu. Napewno Cagliari nie ma lepszych obroncow od nas. Jakby im oddac dwoch Leandro to pewnie grali by w podstawowym skladzie u nich i strzelalibysmy im na zawolanie myslac tokiem co poniektorych. Mamy tylko 11 bramek straconych w polowie sezonu a piszecie jakbysmy mieli najgorsza obrone w lidze!!
Pewnie jakby Kolarow gral na LO a Chiellini na ŚO to tych bramek bysmy stracili max 5 a może 0
Gramy druzyna a nie jednym obronca. To ze napastnik idzie sam na sam z obronca to tez wina kogos kto dopuscil do takiej sytuacji 
Pewnie jakby Kolarow gral na LO a Chiellini na ŚO to tych bramek bysmy stracili max 5 a może 0

- johnnybgoode
- Juventino
Połowa sezonu to będzie za dwa mecze, a do tego czasu lepiej nic nie osądzajmy. Pamiętam, że za Capello straciliśmy w całym sezonie bodajże 19 bramek w lidze i przegraliśmy 1 mecz (chyba z Regginą, jeżeli mnie pamięć nie myli). Tak czy siak drużyna która straci mniej niż 20 bramek w całym sezonie będzie mogła mówić o posiadaniu świetnej defensywy - ja jestem przekonany że my stracimy więcej niż 25risto pisze:ja licze ze zagramy na 0 z tylu. Napewno Cagliari nie ma lepszych obroncow od nas. Jakby im oddac dwoch Leandro to pewnie grali by w podstawowym skladzie u nich i strzelalibysmy im na zawolanie myslac tokiem co poniektorych. Mamy tylko 11 bramek straconych w polowie sezonu a piszecie jakbysmy mieli najgorsza obrone w lidze!!
Pewnie jakby Kolarow gral na LO a Chiellini na ŚO to tych bramek bysmy stracili max 5 a może 0Gramy druzyna a nie jednym obronca. To ze napastnik idzie sam na sam z obronca to tez wina kogos kto dopuscil do takiej sytuacji

Jeżeli chodzi o Calgiari - ważne jest aby szybko strzelić bramkę, albo najlepiej dwie: oglądanie ostatniego meczu było mordęgą nie tylko ze względu na styl gry, ale nerwówka też była...
- Gość
jaki jestes?Dragon pisze:Osobiście jestem zdesperowany postawą Marotty w sprawie Ceseresa
- kubus1
- Juventino
poszukuję linku do meczu ale przez SopCasta bo inaczej nie dam rady odbierać meczu. jakby ktoś był miły to proszę o wrzucenie. Zawsze oglądałem Digi Sport prze Sopcasta, ale nie widzę nigdzie linków, a u nich w planie transmisji jest napisane ze Juve Cagliari transmitują.
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2012, 14:10 przez kubus1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
http://soccerhd.info/3.html (tylko w Internet Explorer).kubus1 pisze:poszukuję linku do meczu ale przez SopCasta bo inaczej nie dam rady odbierać meczu. jakby ktoś był miły to proszę o wrzucenie.
Według ich programu na tym kanale ma być mecz Juventusu z Cagliari.
- deszczowy
- Juventino
On się nie czepia, on ma rację.risto pisze:czepiasz sie. Pisz lepiej na temat a nie o slownictwie.bohdan pisze:jaki jestes?Dragon pisze:Osobiście jestem zdesperowany postawą Marotty w sprawie Ceseresa
Czuję, że Matri dziś strzeli gola. Albo nie strzeli.