Sparing (05.01) Al Hilal 1-7 JUVENTUS
- konrad18_88
 - Juventino

http://pl.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Al-Deayea legenda tego kraju. Fajnie, że na zakończenie kariery tak znanego u nich gracza wybrali sobie mecz z nami. A co do meczu chłopaki mogą nastawić celowniki i wstrzelić się przed powrotem rozgrywek Serie A 
.

- szczypek
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Czemu? Przecież to mecz taki jakie grywaliśmy zawsze, przetarcie przed pierwszym meczem ligowym po dłuższej przerwie. Spodziewam się wprawdzie zmian w drugiej połowie, ale dobrze, że nie olaliśmy tego meczu.Dragon pisze:Conte bardzo zaskoczył mnie tym skladem...
Raczej tego nie zremisujemy już. Przeraża mnie skuteczność Matriego, bo te sytuacje, które miał to masakra. Dobrze, że przyjdzie chociaż ten Borro Zorro.
Słaby jest ten ich bramkarz. Chyba, że zjadła go hmm presja? W meczu towarzyskim? Niepewne ma te interwencje zwłaszcza przy naszych wrzutkach.
- wojczech7
 - Juventino

Myślę, że podobny poziom do Lecce, toteż w niedzielę oczekuję podobnego wyniku.Dragon pisze:Po pierwszej połowie powiem tylko:
1. gospodare są przeslabi.
Mnie tam jakoś specjalnie jego postawa nie dziwi. Wielki piłkarz. Chciałbym, żeby przeszedł do tego Newcastle, miło by było pooglądać jak hasa w Premier LeagueDragon pisze:3. Brawo Alex!
Trzeba jednak oddać bramkarzowi, że wyjął mu 2 razy bardzo fajnie. Kwestia przełamania, tak sądzę. Znaleźć się potrafi bardzo dobrze.Dragon pisze:5. Straciliśmy Matriego :shock: To co się dzieje z gościem to armagedon :shock:
Jak to? Przecież temat w trakcie meczu był zamknięty. Równi i równiejsi widzę...Dragon pisze:p.s jak to pisałem to Vidal jeszcze nie strzelił tej pięknej bramki ;*
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
						- samy
 - Juventino

Sorensen potwierdził, że na bok obrony się nie nadaje. Elia  
 za walke, podoba mi się też Marrone. Natomiast Matri i Bonucci powinni dostać 3 razy paskiem po gołej dupce. Pierwszy za spaprane setki, drugi za piękne podanie do Wilhelmssona w naszym polu karnym. 
Myślałem, że te Araby lepsze

Myślałem, że te Araby lepsze
- Maselko
 - Juventino

Kazdy pokolei od nas dostaje dziury, Sorensen, Marchisio, Elia i Vidal, czekamy na wiecejFonczek1947 pisze:Vidal nie dostał "dziury" ;p to Elia i chyba Sorensen albo BarzaDragon pisze: 4. Vidal dostał plakat w MS i dostał dziurę poezja![]()
Szczecin pozdrawia... 
						- Nedved4life
 - Juventino

Ratii pisze:Vidal dostał dziurkę poezję , ale za to strzelił bramkę życia !!
FORZA JUVE !!
- kosciu88
 - Juventino

Niech Conte wpusci Pazienze i Fabio za Marchisio/Vidal i Matriego, nalezy im sie odpoczynek przed Lecce. Mlodziaki tez by mogly pograc.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
						- Corcky
 - Juventino

Cieszą gole Alexa. Sweet trafienie Vidala. Czemu Elia  w 42 min uchylił się od główki po dośrodkowaniu Matriego? Innego wytłumaczenia jak to, że się przestraszył nie znajduję  :shock:
PS. Alex pewnie schodzi, bo już się żegnał z boskim bramkarzem
PS2. Wily jest genialny

PS. Alex pewnie schodzi, bo już się żegnał z boskim bramkarzem
PS2. Wily jest genialny
					Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2012, 18:28 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.

Alessandro Del Piero ole!
- szczypek
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Arabusy chyba myślą, że to to ma największe znaczenie, bo więcej było powtórek tych zagrań niż bramek.Maselko pisze:Kazdy pokolei od nas dostaje dziury, Sorensen, Marchisio, Elia i Vidal, czekamy na wiecej
Co mi się rzuciło w oczy to zachowanie Del Piero po strzelonej bramce gdy podziękował bramkarzowi za to, że ten nie obronił. Klasa.
- wojczech7
 - Juventino

Bo jest słaby! Co takie drewno robi w Juventusie?! Oddałbym go do Interu, razem z Amaurim, niech tam sieją spustoszenie!Corcky pisze: Czemu Elia w 42 min uchylił się od główki po dośrodkowaniu Matriego?
---
Serdecznie pozdrawiam wszystkich hejterów
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
						- roccoco23r
 - Juventino

Araby są niesamowicie słabi. Narazie mamy remis w siatach, tyle tylko, że nasi ładują a nie zakładają:) Ogólnie dosyć przyjemny mecz, martwi forma naszego bombardiera. Oby to nie było drewienko pokroju Amauriego z 1 dobrym sezonem. We Włoszech nie ma teraz dobrych zawodników na tą pozycję.Powinniśmy poszukać czegoś za granicą.

- erbe
 - Juventino

Ja uważam, że skład bardzo dobrze dobrany.
Buffon wyszedł bo uczestniczył w całej ceremonii i wydaje mi się że chcieli pokazać, że dla tamtych ludzi ich bramkarz jest tak "wielki" jak Gigi.
Środek obrony musi się zgrywać więc każdy mecz się przyda.
Boki mamy super więc dał im odpocząć.Testujemy zmienników.
Środek pola, Pirlo ewidentnie potrzebuje trochę odpoczynku, a nie może być też kompromitacji więc 2x z podstawy się przyda.
Reszta obsadzona w też w miarę sensownie.

Buffon wyszedł bo uczestniczył w całej ceremonii i wydaje mi się że chcieli pokazać, że dla tamtych ludzi ich bramkarz jest tak "wielki" jak Gigi.
Środek obrony musi się zgrywać więc każdy mecz się przyda.
Boki mamy super więc dał im odpocząć.Testujemy zmienników.
Środek pola, Pirlo ewidentnie potrzebuje trochę odpoczynku, a nie może być też kompromitacji więc 2x z podstawy się przyda.
Reszta obsadzona w też w miarę sensownie.