Sparing (05.08): JUVENTUS 8-0 Cuneo
- juventini22
- Juventino
Widac ze Mirko chce sie pokazac, ok niech bedzie ale zeby tu zaraz nie bylo od niektorych wielkiego zachwytu bo to 5 ligowiec, a Mirko musi takich meczy zagrac z 10 w serie a to moze ie do niego przekonam na razie jestem na nie i to duze NIE
- wojczech7
- Juventino
Haters gonna hate...juventini22 pisze:Widac ze Mirko chce sie pokazac, ok niech bedzie ale zeby tu zaraz nie bylo od niektorych wielkiego zachwytu bo to 5 ligowiec, a Mirko musi takich meczy zagrac z 10 w serie a to moze ie do niego przekonam na razie jestem na nie i to duze NIE
Vucinic brał udział w każdej bramkowej akcji w drugiej połowie i był zdecydowanie najlepszy na boisku. Owszem, graliśmy z ogórami, ale żeby po tak kapitalnym występie być na "duże nie"? Śmieszne, ot co.
Z Pirlo to my będziemy mieli sporo pociechy w tym sezonie.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- kosciu88
- Juventino
Mimo iz ze slabym rywalem to cieszy wysoki wynik i dobry mecz w naszym wykonaniu. Czekam na 4 3 3 z Marchisio, Pirlo, Vidalem, Vucinicem, Matrim i Krasicem 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Brutalo
- Juventino
No mamy, mamy. A ty kogo masz ?<<W@jTEk>> pisze:deszczowy pisze:Macie swojego ukochanego Kąte.szczypek pisze:Patrząc na skład zastanawiam się czy grać (znowu) będziemy tylko prawą stroną? De Ceglie + Pasquato, wiem, że to tylko sparing, ale bez przesady, to jest dno dna.

Mecz na plus. Obrona nie do przejścia, skutecznie z przodu. Mirko fajne 45 minut, świetna współpraca z Tonim. Szkoda że tym samym zabrakło miejsca dla Del Piero... Pirlo to absolutny top na środku pola, Sorensen mógłby (?) być 4 stoperem (tak go testuje Conte), Zdenas na skrzydle-> bezcenne

Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2011, 18:59 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Raaja
- Juventino
Vucinic nie grał źle, ale to 1 jego mecz i w dodatku z taką drużyną, więc nie ma co się podniecać. Nie mam pytań co do Kąte z nim o raz z jego pomysłem z Grygerą na skrzydle Serie B wita nas. Podobno w następnym meczu Motta na atak bo jak Quag odejdzie to sie przyda nam.
Del Neri wróć.
Del Neri wróć.
- Kubba
- Juventino
Po raz kolejny świetnie Pirlo. Każda piłka praktyczni idealnie dograna, nie ważne czy to z 1m czy z drugiego końca boiska. Takiego piłkarza potrzebowaliśmy.
Vucinić bardzo dobrze. Najlepszy na boisku podczas drugiej połowy.
Ruggiero? Może co z chłopoka będzie...
Vucinić bardzo dobrze. Najlepszy na boisku podczas drugiej połowy.
Ruggiero? Może co z chłopoka będzie...

- Judzio
- Juventino
:shock: Dobry jesteś koleśPawSt pisze:Ktoś chwalił Zieglera? Za co... Gra gorzej niż De Ceglie, jest mega wolny mam nadzieję że to tylko z przemęczenia, proponuję się uważniej przyjrzeć, co do Pasquato to racja, cieńki jest jak d.upa węża, a bramkę też przyfarcił bo rykoszet był.

Co do Pasquato się nie wypowiadam bo i tak i tak nie będzie grał w lidze
Vucinić na duuuży +, napawa optymizmem.
A i jeszcze takie pytanko: jak się wymawia nazwisko Lichtsteinera?

- rh
- Juventino
idz wez sobie laremid bo chyba cie posralo. jak dla mnie to mozesz byc caly czas wrogo do niego nastawiony oby tylko tak podawal biegal i strzelal. fakt rywal slaby ale jesli ktos ma byc wygranym w tym spotkaniu to wlasnie on pirlo i toni. zrobili co do nich nalezalo.juventini22 pisze:Widac ze Mirko chce sie pokazac, ok niech bedzie ale zeby tu zaraz nie bylo od niektorych wielkiego zachwytu bo to 5 ligowiec, a Mirko musi takich meczy zagrac z 10 w serie a to moze ie do niego przekonam na razie jestem na nie i to duze NIE
debiut swietny.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Znowu trollujesz? Tak, Kątę szykuje Zdenasa na lewe skrzydło zamiast Vargasa/Bastosa, to już jest pewne. Ubaw z niektórych ludziVucinic nie grał źle, ale to 1 jego mecz i w dodatku z taką drużyną, więc nie ma co się podniecać. Nie mam pytań co do Kąte z nim o raz z jego pomysłem z Grygerą na skrzydle Serie B wita nas. Podobno w następnym meczu Motta na atak bo jak Quag odejdzie to sie przyda nam.
Del Neri wróć.

Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2011, 19:07 przez Marat87, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojczech7
- Juventino
:rotfl:Raaja pisze:Vucinic nie grał źle
Ot, chciał mu dać pobiegać, a że wcześniej wszedł Motta, wpuścił go na skrzydło. Trzeba być naprawdę nieogarniętym żeby zakładać, że zrobiłby coś takiego w meczu o stawkę.Raaja pisze:Nie mam pytań co do Kąte z nim o raz z jego pomysłem z Grygerą na skrzydle Serie B wita nas.
Wspaniały suchar, milordzie.Raaja pisze: Podobno w następnym meczu Motta na atak bo jak Quag odejdzie to sie przyda nam.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Pan Mietek
- Juventino
To zależy od kraju, Amerykanin pewnie powiedziałby Lichtstiner. Ale Stephan jest Szwajcarem więc ciężko powiedzieć, to już zależy chyba od tego po jakiemu on mówiJudzio pisze:A i jeszcze takie pytanko: jak się wymawia nazwisko Lichtsteinera?Włosi widze mówią [Lichtstajner], mi bardziej pasowałoby [Lichtsztajner] ;p

Jak ktoś na poważnie zaczyna coś wytykać po sparingu to znaczy, że jest chorym człowiekiem. Ruggiero fajnie grał i Mirko dobrze zadebiutował. Duet Lichtsteiner - Krasić jest świetny!
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2011, 19:14 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Czyta się 'Lichtsztajner'. Nie kieruj się wymawianiem nazwisk przez Włochów, bo często nie mają o tym zielonego pojęcia i cholernie przekręcają (Ziegler czyta się 'Cigler', podczas gdy Włosi odczytują 'Dzigler'). Jakiś czas temu starałem się (bezskutecznie zresztą) przekonać kolegów Włochów, że nazwisko Boruca nie czyta się 'Boruk'.Judzio pisze: A i jeszcze takie pytanko: jak się wymawia nazwisko Lichtsteinera?Włosi widze mówią [Lichtstajner], mi bardziej pasowałoby [Lichtsztajner] ;p
Bardzo dobre spotkanie. Od siebie dodam, że cieszy mnie niezmiernie wola walki na boisku, której dawno u nas nie było. Gramy ustawieni wysoko, pressingiem, coraz częściej decydujemy się na grę kombinacyjną. Widać dobrą atmosferę w drużynie.
Marotta został dzisiaj zapytany o transfery i zapewnił, że sprowadzimy skrzydłowego, środkowego obrońcę i jeszcze jakiegoś piłkarza (jak dla mnie na 100% będzie to zmiennik Pirlo).
Bardzo dobre zawody Vucinicia, znakomite Pirlo, pewnie obrona, dobry Marchisio, "myślący" Krasić - to wszystko niezmiernie cieszy, a powinno być jeszcze lepiej - do rozpoczęcia rozgrywek mamy jeszcze trochę czasu.
EDIT:
Nie jest ciężko powiedzieć, bo to z całą pewnością nazwisko niemieckojęzyczne.Mietson pisze: To zależy od kraju, Amerykanin pewnie powiedziałby Lichtstiner. Ale Stephan jest Szwajcarem więc ciężko powiedzieć, to już zależy chyba od tego po jakiemu on mówi![]()
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2011, 19:15 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje spostrzeżenia:
1. DC zrobil lepsze wrażenie niż Ziegler.
2. Vucinić-Toni to atak marzeń (jak sie nazywał ten koleś z Atletico, co go mieliśmy kupić?). Musieli sie zgrać w Romie.
3. Z Pasquato bedą ludzie
4. Marchisio jak zwykle waleczny, mógł 2 żołte dostać, świetna lewa noga (bramka i piękne długie piły lewą)
5. Niby 4-3-3 bardziej pasuje i wszyscy o tym gadają a z uporem maniaka gramy 4-4-2...
6. Grygera wygryzie Krasicia na prewej pomocy.
7. Jak pokazywali Q, to się w polowie meczu usmiechał. Po wejściu Vucinicia mina mu zrzedła.
1. DC zrobil lepsze wrażenie niż Ziegler.
2. Vucinić-Toni to atak marzeń (jak sie nazywał ten koleś z Atletico, co go mieliśmy kupić?). Musieli sie zgrać w Romie.
3. Z Pasquato bedą ludzie
4. Marchisio jak zwykle waleczny, mógł 2 żołte dostać, świetna lewa noga (bramka i piękne długie piły lewą)
5. Niby 4-3-3 bardziej pasuje i wszyscy o tym gadają a z uporem maniaka gramy 4-4-2...
6. Grygera wygryzie Krasicia na prewej pomocy.
7. Jak pokazywali Q, to się w polowie meczu usmiechał. Po wejściu Vucinicia mina mu zrzedła.
- Arbuzini
- Juventino
Moim zdaniem najlepiej zagrał Pirlo. Co piłka to groźne podanie. Do tego z pomocników, czy też "pomocników" najlepszy w obronie (II połowa).
Ziegler jest brzydki. Zagrał moim zdaniem bardzo przeciętnie.
Vucinic to nie Diego. Przynajmniej zna Serie A i potrafi zejść do boku. Aczkolwiek super-star to on nie jest.
Ziegler jest brzydki. Zagrał moim zdaniem bardzo przeciętnie.
Vucinic to nie Diego. Przynajmniej zna Serie A i potrafi zejść do boku. Aczkolwiek super-star to on nie jest.
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2011, 19:17 przez Arbuzini, łącznie zmieniany 1 raz.