Ligi w Europie. A Ty komu kibicujesz ?
- martinbm
- Juventino
Niemcy - Bayer Leverkusen
Anglia - Tottenham
Moje zdecydowanie dwa ulubione kluby to Bayer Leverkusen (od 14 lat) i Tottenham od 6 lat (z przerażeniem patrzę, jak niektórzy obok Spurs piszą Arsenal... ). We włoskiej baczniej będę w tym sezonie przyglądał się Juventusowi, ale to ze względu na osobę Arturo Vidala.
Anglia - Tottenham
Moje zdecydowanie dwa ulubione kluby to Bayer Leverkusen (od 14 lat) i Tottenham od 6 lat (z przerażeniem patrzę, jak niektórzy obok Spurs piszą Arsenal... ). We włoskiej baczniej będę w tym sezonie przyglądał się Juventusowi, ale to ze względu na osobę Arturo Vidala.
www.takdlakadry.pl - Naprawiamy wizerunek polskiego futbolu! TdK!
- stahoo
- Juventino
:roll: Z przerażeniem, to można patrzeć na dwa ulubione kluby.martinbm pisze:Moje zdecydowanie dwa ulubione kluby to Bayer Leverkusen (od 14 lat) i Tottenham od 6 lat (z przerażeniem patrzę, jak niektórzy obok Spurs piszą Arsenal... ).
Powtarzam po raz trzydziesty - nie kibicuje(my) Arsenalowi i Tottenhamowi, tylko lubię(my) te dwa kluby najbardziej ze wszystkich nielubianych klubów Premiership.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ale to tylko na własną odpowiedzialność. Jak Ci piłka nożna zbrzydnie to nie miej do Nas pretensji.martinbm pisze:We włoskiej baczniej będę w tym sezonie przyglądał się Juventusowi, ale to ze względu na osobę Arturo Vidala.
- martinbm
- Juventino
Oke
Postaram się w takim razie śledzić tylko Vidala
Jeśli Vidal zostanie dobrze wykorzystany przez Conte, to powinniście mieć jednak dużo radości z jego gry.

www.takdlakadry.pl - Naprawiamy wizerunek polskiego futbolu! TdK!
- Szilgu
- Juventino
Bundesliga-Borussia (z uwagi na Polaków).
Primera Division- Valencia (polubiłem ich jakoś jeszcze za Aimara
i tak zostało)
Ligue 1- Lyon (okres Juninho)
Ekstraklasa-Wisła (Kasperczak, Kalu Uche, Szymkowiak, Zurawski.. itd
)
No to chyba tyle
Sympatyzuje też z Lechem, od czasów ekipy Reissa, Scherfena, Madeja i reszty (zdobyli w tamtym sezonie Puchar Polski).
Primera Division- Valencia (polubiłem ich jakoś jeszcze za Aimara

Ligue 1- Lyon (okres Juninho)
Ekstraklasa-Wisła (Kasperczak, Kalu Uche, Szymkowiak, Zurawski.. itd

No to chyba tyle

- baron
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
No to by było tak
Anglia od czasów wielkiego Leeds z końca lat 90 tylko im kibicuję. Smith, Bowyer, Viduka , Kewell,Ferdinand , Woodgate to była ekipa ech aż płakać się chce.
Niemcy tylko i wyłącznie lekkie śledzenie rozgrywek w tym kraju i niestety znów najbardziej lubię obecnego 2 ligowca TSV Monachium.
Hiszpania to duża sympatia do Athletic Bilbao Urzaiz, Guerrero Etxeberia to była drużyna grająca pięknie i walecznie ostatnio obowiązki życiowe nie pozwalają tyle śledzić ich poczynań co kiedyś ale zawsze cieszą mnie wygrane klubu o tak wspaniałej tradycji.
Francja to dawny sentyment do FC Nantes niestety jak widać nie przynoszę szczęścia drużynom którym kibicuję. :-D
Portugalia w sumie nikt.
Holandia tak samo
Szkocja też bez sympatii.
We Włoszech oprócz kibicowania Juve lubię jeszcze Lazio.
Anglia od czasów wielkiego Leeds z końca lat 90 tylko im kibicuję. Smith, Bowyer, Viduka , Kewell,Ferdinand , Woodgate to była ekipa ech aż płakać się chce.
Niemcy tylko i wyłącznie lekkie śledzenie rozgrywek w tym kraju i niestety znów najbardziej lubię obecnego 2 ligowca TSV Monachium.
Hiszpania to duża sympatia do Athletic Bilbao Urzaiz, Guerrero Etxeberia to była drużyna grająca pięknie i walecznie ostatnio obowiązki życiowe nie pozwalają tyle śledzić ich poczynań co kiedyś ale zawsze cieszą mnie wygrane klubu o tak wspaniałej tradycji.
Francja to dawny sentyment do FC Nantes niestety jak widać nie przynoszę szczęścia drużynom którym kibicuję. :-D
Portugalia w sumie nikt.
Holandia tak samo
Szkocja też bez sympatii.
- deszczowy
- Juventino
No i się wyjaśniło.... :roll:baron pisze:No to by było tak
Francja to dawny sentyment do FC Nantes niestety jak widać nie przynoszę szczęścia drużynom którym kibicuję. :-D[
(...)
Juve i Lazio w jednym worku? Ciekawe.

- baron
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
No i co z tego że lubię Lazio. Lubię ich za ich mało poprawnych politycznie piłkarzy i kibiców. Ciebie socjaldemokrato czy inny komunisto pewnie to boli.
Mój wpis został zacytowany przez samego maestro tego forum deszczowego aaaaa to będzie piękny dzień.
Mój wpis został zacytowany przez samego maestro tego forum deszczowego aaaaa to będzie piękny dzień.
- deszczowy
- Juventino
Smutne trochę, że są jeszcze w Polsce ludzie, którym imponują faszystowskie przekonania. I nie ma, jak atak personalny za zwykłe zapytanie, co?baron pisze:No i co z tego że lubię Lazio. Lubię ich za ich mało poprawnych politycznie piłkarzy i kibiców. Ciebie socjaldemokrato czy inny komunisto pewnie to boli.
Nie musisz dziękować.baron pisze:Mój wpis został zacytowany przez samego maestro tego forum deszczowego aaaaa to będzie piękny dzień.
- KondzioJuveFans
- Juventino
kibicuje to Juve , ale sympatyzuję z :
Anglia - Manchester United
Francja - Lyon
Hiszpania - Barcelona
Polska - Lech
Bundesliga - Borussia (gra tam Piszczek , Kuba i Lewy )
Anglia - Manchester United
Francja - Lyon
Hiszpania - Barcelona
Polska - Lech
Bundesliga - Borussia (gra tam Piszczek , Kuba i Lewy )
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Juveman1997
- Juventino
Kibicuję Juve, a innym klubom tylko sympatyzuję:
Premier League- Arsenal
Ligue 1- Lyon
Bundesliga- Borussia
Liga BBVA- Atletico M.
Ekstraklasa- Górnik Zabrze
1. Liga Polska- GKS Katowice
Premier League- Arsenal
Ligue 1- Lyon
Bundesliga- Borussia
Liga BBVA- Atletico M.
Ekstraklasa- Górnik Zabrze
1. Liga Polska- GKS Katowice
- -JuveFan-
- Juventino
Premier League - Arsenal Londyn
Primera División - Atletico Madryt
Serie A - JUVENTUS TURYN !
1.Bundesliga - Borussia Dortmund
Ligue 1 - PSG
Eredivisie - Ajax Amsterdam
Premier Liga - Zenit Sankt Petersburg
Süper Lig - Besiktas Stambuł
SuperLiga - FC Porto
Ekstraklasa - Lech Poznań
Primera División - Atletico Madryt
Serie A - JUVENTUS TURYN !
1.Bundesliga - Borussia Dortmund
Ligue 1 - PSG
Eredivisie - Ajax Amsterdam
Premier Liga - Zenit Sankt Petersburg
Süper Lig - Besiktas Stambuł
SuperLiga - FC Porto
Ekstraklasa - Lech Poznań
- jareckijuve
- Juventino
Włochy - oczywiście JUVE!
Francja - PSG
Anglia - Chelsea
Szkocja - Celtic
Hiszpania - Real Madryt

Francja - PSG
Anglia - Chelsea
Szkocja - Celtic
Hiszpania - Real Madryt

Z Juventusem od 2004 roku!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Mimo iż oglądam czołowe ligi właściwie raz w tygodniu, to nie mam jakiegoś ulubionego klubu poza Juve. Od dwóch sezonów natomiast staram się śledzić wyniki drużyny SerieC1 - Pro Vercelli. Był to pierwszy klub oszukany przez "tamtą" drużynę i kilkukrotny mistrz Włoch.