Reto Ziegler
- ewerthon
- Juventino
Kłania się umiejętność czytania ze zrozumieniem. On mówi o dwóch słabych sezonach Juventusu. Sam Ziegler w poprzednim sezonie wyróżniał się na tle dołującej Sampy, został nawet wybrany najlepszym piłkarzem meczu, niestety nie potrafię powiedzieć ile razy to było.PABLO pisze:
chyba Twoja
http://www.juvepoland.com/news.php?id=19395 sam mówi, że miał słabe dwa sezony
- Piotrekmmz
- Juventino
Tak to jest, jak ktoś na komunie zamiast jakiejś książki, dostaje komputer :lol:
Zobaczymy co z tego Zieglera wyrośnie. A może De Ceglie będzie grał w pierwszym ? :lol:
Zobaczymy co z tego Zieglera wyrośnie. A może De Ceglie będzie grał w pierwszym ? :lol:
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
De Ceglie będzie podstawowym zawodnikiem ławki rezerwowych. Reto będzie wymiatał i koniec.Piotrekmmz pisze:Tak to jest, jak ktoś na komunie zamiast jakiejś książki, dostaje komputer :lol:

- PABLO
- Juventino
Piotrekmmz pisze:Tak to jest, jak ktoś na komunie zamiast jakiejś książki, dostaje komputer :lol:
mam synka i czytam byle szybko:)
- Wojtek
- Juventino
Reto Ziegler zgodził się na tranfer do Fenerbahe. O ile się nie myle to będzie wypożyczenie. Mam nadzieje że Conte jeszcze za nim zatęskni
Minus dla Conte.

- Pan Mietek
- Juventino
Ja tam nie widzę, żeby się zgodził tylko, że dalej się spekuluje. Jeszcze kilka dni takiego gadania będzie ale ja jestem prawie pewien, że nie odejdzie.<<W@jTEk>> pisze:Reto Ziegler zgodził się na tranfer do Fenerbahe. O ile się nie myle to będzie wypożyczenie. Mam nadzieje że Conte jeszcze za nim zatęskniMinus dla Conte.
- K.
- Juventino
Skoro Grosso wrócił do treningów, to raczej pożegnamy Reto.
http://www.tuttomercatoweb.com/juventus ... tmw=292360
http://www.tuttomercatoweb.com/juventus ... tmw=292360

- pumex
- Juventino
Dokładnie. Grosso cały okres przygotowawczy był praktycznie odsunięty od kadry i nagle wrócił, co oznacza, że Ziegler najpewniej odejdzie.
I bardzo Was proszę, nie psioczcie z tego powodu tylko na Conte. Owszem, preferowanie Cegły to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, wypychanie Zieglera jeszcze większy, ale to Marotta ma siłę decyzyjną. Powinien wiedzieć, że mimo, iż trener nie widzi Reto w zespole, to ten prędzej czy później przydałby się drużynie. Z moich obliczeń wynika, że Kuczer połamie się około 20 września i wtedy dzięki Marottcie będziemy mieli obronę: Grosso-Chiellini-Bonucci-Lichtsteiner.
Ziegler chce zostać, chce walczyć o czym już powiedział, to Marotta zgodzi się na jego sprzedaż i to on głównie bedzie za to odpowiedzialny, nie Conte
I bardzo Was proszę, nie psioczcie z tego powodu tylko na Conte. Owszem, preferowanie Cegły to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, wypychanie Zieglera jeszcze większy, ale to Marotta ma siłę decyzyjną. Powinien wiedzieć, że mimo, iż trener nie widzi Reto w zespole, to ten prędzej czy później przydałby się drużynie. Z moich obliczeń wynika, że Kuczer połamie się około 20 września i wtedy dzięki Marottcie będziemy mieli obronę: Grosso-Chiellini-Bonucci-Lichtsteiner.
Ziegler chce zostać, chce walczyć o czym już powiedział, to Marotta zgodzi się na jego sprzedaż i to on głównie bedzie za to odpowiedzialny, nie Conte

- kosciu88
- Juventino
Jesli Conte i Marrota pozwola na odejscie Ziglera do tego na wypozyczenie to szlag mnie trafi
Opcja DC z Grosso na lewej jest tak zalosna jak kontrakt Amauriego.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pumex
- Juventino
Ooo wypożycznie... jeszcze lepiej. Ani pieniędzy, ani zawodnika :lol: Brawo..kosciu88 pisze:Jesli Conte i Marrota pozwola na odejscie Ziglera do tego na wypozyczenie to szlag mnie trafiOpcja DC z Grosso na lewej jest tak zalosna jak kontrakt Amauriego.

- Lypsky
- Juventino
Conte to trenerski dyletant i coraz więcej na to wskazuje. Szkoda, że rozstaniemy się z Reto bo w grudniu Conte już nie będzie.
Marotta będzie idiotą jeśli pozwoli na coś takiego.
Marotta będzie idiotą jeśli pozwoli na coś takiego.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- @D@$
- Juventino
Szczerze, to w pierwszym skąłdzi widziałbym prędzej Grosso niż De Ceglie. Co innego jakby został Ziegler (co by było najrozsądniejsze), wtedy na rezerwę styka Paolo, a z Fabio trzeba było się pożegnać.zoff pisze:Brak mi słów. Śmieje się z Conte, ale to jest śmiech przez łzy. Proszę państwa my aspirujemy o miejsca na pudle z Grosso w składzie? To się nie uda.
Przyznam że ciągle nie rozumiem, na ile Szwajcar strzela focha, a na ile Cponte chce go wywalić. Bo jeśli Reto się obraził, że nie zagrał w dwóch sparingach, to chyba cos z nim nie tak, z drugiej strony jeśli Antonio powiedział, odejdź, bo nie pograsz, to zmienia postać rzeczy.
Najgorsze w tym wszystkim jest położenie Marotty, bo wyjdzie na to, że nie sprowadził nikogo (suma sumarum) na lewą obronę, ale też ciężko go winić. Niezły 25-latni zawodnik i to za darmo a tu nagle takie jaja.
Grosso wraca do treningów, niby to może być znak, ale z drugiej strony i tak już nie odejdzie, więc chyba aż to dziwne nie jest.
Generalnie dziwna sprawa, ale mamy sporo liczniejszą kadrę niż rok temu, mimo braku pucharów. Rok temu było praktycznie po dwóch graczy na jedną pozycję + Grosso i Hasan, teraz jest 7 napastników i 5 skrzydłowych, 3 lewych obrońców.
- Lypsky
- Juventino
Synek, przestań doszukiwać się drugiego dna. Ziegler jasno powiedział, że chce zostać i przekonać do siebie trenera, jednoznacznie oznajmił, iż Conte go nie chce. Nie przechodziłby do klubu (mając sporo propozycji) tylko po to by po kilku meczach na ławce, żądać transferu.@D@$ pisze: Przyznam że ciągle nie rozumiem, na ile Szwajcar strzela focha, a na ile Cponte chce go wywalić.
Gdyby miał jaja, powiedziałby, że Ziegler zostaje, nawet na ławie. Jakoś rok temu sprzedał Diego wbrew trenerowi, który wystawiał Brazylijczyka w każdym meczu.@D@$ pisze: Najgorsze w tym wszystkim jest położenie Marotty, bo wyjdzie na to, że nie sprowadził nikogo (suma sumarum) na lewą obronę, ale też ciężko go winić. Niezły 25-latni zawodnik i to za darmo a tu nagle takie jaja.
Conte jest głupi, ale Marotta jest jeszcze głupszy bo godzi się na tą błazenadę.
Sprowadzamy dobrego lewego obrońcę ZA DARMO tylko po to by po dwóch miesiącach WYPOŻYCZYĆ go i zostać z dwoma beznadziejnymi zawodnikami. Takie rzeczy tylko u nas i to przestaje być śmieszne.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pumex
- Juventino
Dokładnie Lypsky :* muuuułaLypsky pisze:Gdyby miał jaja, powiedziałby, że Ziegler zostaje, nawet na ławie. Jakoś rok temu sprzedał Diego wbrew trenerowi, który wystawiał Brazylijczyka w każdym meczu.@D@$ pisze:Najgorsze w tym wszystkim jest położenie Marotty, bo wyjdzie na to, że nie sprowadził nikogo (suma sumarum) na lewą obronę, ale też ciężko go winić. Niezły 25-latni zawodnik i to za darmo a tu nagle takie jaja.
Conte jest głupi, ale Marotta jest jeszcze głupszy bo godzi się na tą błazenadę.
Nie wierzę, że Conte tak znienawidził Zieglera, że nie pozwoli mu usiąść nawet na ławce. To Marotta wpadł na pomysł zrobienia "użytku" ze Szwajcara i za to należy mu się ostry łomot. Macie swojego dyrektora psia mać