Serie A (36): JUVENTUS 2-2 Chievo
- Juventino79
- Juventino
Jak 4 mecze do końca?<<W@jTEk>> pisze: taa ale cztery mecze do końca więc max 12 do zdobycia

Szkoda ,że Lazio nie zremisowało, no ale jest lepiej niż mogło być. Trzeba wygrać te 3 mecze i być dobrej myśli ,choć to ostatnio bywa trudne

- Wojtek
- Juventino
Ahh no racja, pomyliłem sięJuventino79 pisze:Jak 4 mecze do końca?<<W@jTEk>> pisze: taa ale cztery mecze do końca więc max 12 do zdobyciaMi wydaje się ,że trzy
![]()
Szkoda ,że Lazio nie zremisowało, no ale jest lepiej niż mogło być. Trzeba wygrać te 3 mecze i być dobrej myśli ,choć to ostatnio bywa trudne

PS.Lazio spokojnie mogło zremisować ten mecz, szkoda karnego Zarate

- mateusz6
- Juventino
Właśnie najtrudniejsze będą właśnie te trzy zwycięstwa.Piotrekmmz pisze:No panowie... Jutro do szkoły na matematyka i ćwiczyć mi tu dodawanie ! :C Czyli tak...
My musimy wygrać z Chievo, Parmą i Napoli.
Udinese albo musi przegrać z Milanem/Chievo, albo oba te mecze zremisować.
Lazio musi zremisować albo z Genoą albo z Lecce
Roma musi zremisować albo z Sampdorią albo z Catanią.
Ehem, "myszyn impasybul"
Te porażki z Lecce, Bologną, remisy z Sampdorią, Fiorentiną, Catanią czy Chievo ehhhh
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Pytanie tylko, czy lepiej aby jutro nie wygrali i aby nie było już żadnych złudzeń czy też będziemy pasjonować się do ostatniej kolejki? Jeśli mają ostatecznie zaprzepaścić te "szanse" w meczu z Napoli, to ja podziękuje i wybieram pierwszą opcję.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ale by było nie? Gdyby przed ostatnią kolejką Juventus był czwarty i spartolił sprawę :oops: A niech się dzieje co chce, mnie już nic nie zdziwi.szczypek pisze:Pytanie tylko, czy lepiej aby jutro nie wygrali i aby nie było już żadnych złudzeń czy też będziemy pasjonować się do ostatniej kolejki? Jeśli mają ostatecznie zaprzepaścić te "szanse" w meczu z Napoli, to ja podziękuje i wybieram pierwszą opcję.
Jednak jutro musimy wygrać dla zasady

FORZA JUVE!!!
- PrzemasJuve
- Juventino
niech wygraja, najlepiej w dobrym stylu. Niech pokaze sie alejandro alejandro alejandro zeby go wykupili no i zebysmy skonczyli lige na jak najlepszym (niekoniecznie juz 4) miejscu
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Marchisio87
- Juventino
Wygramy ten mecz 3-1 bramki strzelą napastnicy i Marchisio...
Chciałbym w tym meczu zobaczyć Hasana na prawej obronie i żeby Pepe z Milosem więcej wrzutek wypracowali bo Matri potrafi strzelać z Makumby!!!
obecnie nie zadowolony z gry skrzydeł mało dośrodkowań ze strony Milosa Krasica i Pepe dlatego od nich zależeć będą kolejne mecze ponieważ Alberto ma trochę słabszą formę i środkiem ciężko szło ostatnio teraz mamy Marchisio a on potrafi grać do przodu FORZA JUVE
JUVENTUS 3 - 1 Chievo
MATRI- ADP - Marchisio
Chciałbym w tym meczu zobaczyć Hasana na prawej obronie i żeby Pepe z Milosem więcej wrzutek wypracowali bo Matri potrafi strzelać z Makumby!!!
obecnie nie zadowolony z gry skrzydeł mało dośrodkowań ze strony Milosa Krasica i Pepe dlatego od nich zależeć będą kolejne mecze ponieważ Alberto ma trochę słabszą formę i środkiem ciężko szło ostatnio teraz mamy Marchisio a on potrafi grać do przodu FORZA JUVE
JUVENTUS 3 - 1 Chievo

----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- mixery
- Juventino
Jak patrzę na ten skład z Gazzety to łooo boże.. skrzydła obrony i pomocy bardzo ofensywne, do tego w środku Aqua co nic nie gra i Marchisio, którego lubię ale mu się ostatnio nie chce..
Ciekawy jestem co Alex myśli?
Myślę że wygrany, bo ten skład ma coś do udowodnienia.
Goli nie typuje bo nie jestem taki fajny
.
Ciekawy jestem co Alex myśli?
Myślę że wygrany, bo ten skład ma coś do udowodnienia.
Goli nie typuje bo nie jestem taki fajny

- kosciu88
- Juventino
Roma i Lazio stracili punkty wiec nie pozostaje nic innego jak wygrac ten mecz. Oby 3 pkt, styl nie wazny 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- white_wolv
- Juventino
Z drugiej strony te fartowne wygrane z Lazio (oba mecze), interem (poprzeczka Eto z 3m na pusta)...my po prostu nie zaslugujemy na ten turniej. Inna sprawa ze tez sie ludze..mateusz6 pisze:Właśnie najtrudniejsze będą właśnie te trzy zwycięstwa.
Te porażki z Lecce, Bologną, remisy z Sampdorią, Fiorentiną, Catanią czy Chievo ehhhh
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Warto również wspomnieć, że w momencie, gdy zrównamy się punktami z Udinese, Lazio, czy Romą, będziemy przed nimi w tabeli. Ze wszystkimi z nich mamy akurat pozytywne wyniki na koncie...
Z Udinese - wyższe zwycięstwo niż porażka.
Z Lazio - dwa zwycięstwa.
Z Romą - zwycięstwo i remis
Niech wygrają z Chievo. Przynajmniej trochę emocji będzie przed nudnym czerwcem...
Z Udinese - wyższe zwycięstwo niż porażka.
Z Lazio - dwa zwycięstwa.
Z Romą - zwycięstwo i remis
Niech wygrają z Chievo. Przynajmniej trochę emocji będzie przed nudnym czerwcem...
- dksstefan
- Juventino
Zacięta końcówka w Serie A o grę w LM lecz Juventus stać na więcej powinni walczyć o 1 miejsce. Całym sercem wieżę, że Juve uda się zająć 4 miejsce aby grę na nowym stadionie w nowym sezonie za czeli wyjściem z grupy w LM!!!
Ps. Jest to w 100% osiągalne dla juve na dzień dzisiejszy!!!
- Qrczak
- Juventino
Wiem ,że każdy z tego forum chciałby widzieć Heppy end w wykonaniu Juve i napewno jest to realne ,a napewno też by to pomogło w kupywaniu klasowych zawodników ,ale najprawdopodobniej nasi kopacze zniszczą nasze marzenia już dzisiaj więc nie ma co zbytnio się napalaćdksstefan pisze:Zacięta końcówka w Serie A o grę w LM lecz Juventus stać na więcej powinni walczyć o 1 miejsce. Całym sercem wieżę, że Juve uda się zająć 4 miejsce aby grę na nowym stadionie w nowym sezonie za czeli wyjściem z grupy w LM!!!