Serie A (31): Roma 0-2 JUVENTUS
- gucio_juve
- Juventino
No to tak:
po 1 primo.
Czy ktoś również ma takie wrażenie, że bramka jest o niebo lepiej obstawiona jeśli stoi na niej Stolari, a nie Buffon? Myślę, że tym meczem nasz bramkarz pokazuje, kto powinien mieć obecnie status golkipera Nr 1!
po 2 primo.
Krasić mógłby zacząć pisać książkę pt. "Jak nie przeszedłem 8 zawodników Romy z głową opuszczoną do dołu." Ewidentnie brakuje kogoś Matriemu w ataku. Pepe i Krasić może i są widoczni, ale raczej nie mają pomysłu na to, co zrobić z piłką jeśli ją dostaną.
po 3 primo, ulitmo.
Grosso, Stolari i Melo są dzisiaj w bardzo dobrej formie. Myślę, że na boisku pozostawiłbym jeszcze Matriego, Barzagliego. Reszta panów jest absolutnie do zmiany i przechodzi obok meczu.
po 1 primo.
Czy ktoś również ma takie wrażenie, że bramka jest o niebo lepiej obstawiona jeśli stoi na niej Stolari, a nie Buffon? Myślę, że tym meczem nasz bramkarz pokazuje, kto powinien mieć obecnie status golkipera Nr 1!
po 2 primo.
Krasić mógłby zacząć pisać książkę pt. "Jak nie przeszedłem 8 zawodników Romy z głową opuszczoną do dołu." Ewidentnie brakuje kogoś Matriemu w ataku. Pepe i Krasić może i są widoczni, ale raczej nie mają pomysłu na to, co zrobić z piłką jeśli ją dostaną.
po 3 primo, ulitmo.
Grosso, Stolari i Melo są dzisiaj w bardzo dobrej formie. Myślę, że na boisku pozostawiłbym jeszcze Matriego, Barzagliego. Reszta panów jest absolutnie do zmiany i przechodzi obok meczu.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
koncepcja gry ta sama, długa i bez sensu piła do przodu, tyle że dziś trochę celniej. Egoizm Krasicia jeszcze widziałem i profesjonalizm Storariego. Czekamy na drugą odsłonę, choć podtrzymuję mój typ 0:1 w plecy .
- JuveForeverPoznan
- Juventino
jak zobaczylem sklad to mialem ochote wylaczyc tv. Marchisio kapitanem
to tylko pokazuje jakim szrotem dysponujemy.
niestety bez Alexa nie istniejemy w ataku, jak skonczy kariere to bedzie tylko jeszcze wiekszy placz i zgrzytanie zebow.
Krasic coraz bardziej zaczyna mi dzialac na nerwy swoimi podaniami, a raczej ich brakiem. dzieki bogu mamy Storariego, moj bohater tego meczu po 1 polowie
jak nie przegramy tego meczu to bedzie cud

niestety bez Alexa nie istniejemy w ataku, jak skonczy kariere to bedzie tylko jeszcze wiekszy placz i zgrzytanie zebow.
Krasic coraz bardziej zaczyna mi dzialac na nerwy swoimi podaniami, a raczej ich brakiem. dzieki bogu mamy Storariego, moj bohater tego meczu po 1 polowie
jak nie przegramy tego meczu to bedzie cud

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Co to za ustawienie w ogóle? najpierw 20minut 4-5-1 potem 4-4-2 z Krasiciem w ataku... No już co jak co, ale do 4-3-3 nic tu nie było podobne. Uratowanie remisu będzie cudem.
Storari zasługuje na uznanie... Świetny mecz naszego golkipera
Storari zasługuje na uznanie... Świetny mecz naszego golkipera

- bendzamin
- Redaktor
Masakry nie ma, ale najwieksza w tym zasluga Storariego. Dzisiaj wyciagnal przynajmniej 3 pilki, ktore byly praktycznie nie do wyciagniecia. Mecz ogolnie bardzo ciekawy i interesujacy, wieelka szkoda, ze Matri nie rozwiazal lepiej tej kontry w samej koncowce, bo gol do szatni bardzo by sie przydal. Z naszych szans trzeba wymienic tez strzal Pepe z lewej nogi, ktory przeszedl niedaleko okienka i glowke Grosso.
Irytujace sa kiwki Bonucciego pod naszym polem karnym, powinien za to zebrac porzadny opieprz zanim stracimy przez to jakas kluczowa bramke. W drugiej polowie chcialbym zobaczyc przez jakis czas druga wieze - Toniego, moze to da nam jakas bramke.
Irytujace sa kiwki Bonucciego pod naszym polem karnym, powinien za to zebrac porzadny opieprz zanim stracimy przez to jakas kluczowa bramke. W drugiej polowie chcialbym zobaczyc przez jakis czas druga wieze - Toniego, moze to da nam jakas bramke.
- karosznurek
- Juventino
Mecz bardzo ciekawy. Storari bardzo dobry mecz jak na razie. Czekam z niecierpliwością na druga połowę. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Corcky
- Juventino
Nieco więcej rozsądku i trafnych decyzji przy wyprowadzaniu kontrataku i mogłoby być pięknie. Roma naprawdę nie jest taka straszna. Spinać poślady i zgarnąć z Rzymu 3 pkt.
Storari
Interwencja po strzale Tottiego genialna. Na plus jak dla mnie też Marchisio. Dużo odbiorów i kilka ciekawych podań.
. Krasic w roli cofniętego napastnika.
PS. Marchisio kapitanem
Storari

W sumie racja. Nawet bez Alexa, Del Neri forsuje 4-4-2. NałogowiecCo to za ustawienie w ogóle? najpierw 20minut 4-5-1 potem 4-4-2 z Krasiciem w ataku... No już co jak co, ale do 4-3-3 nic tu nie było podobne. Uratowanie remisu będzie cudem.

PS. Marchisio kapitanem
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2011, 21:36 przez Corcky, łącznie zmieniany 2 razy.

Alessandro Del Piero ole!
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Z wielką niechęcią, bo uwielbiam Buffona, ale Storari obecnie broni lepiej. Dzisiaj gra zawody sezonu chyba. BTW: kto u nas ma opaskę kapitana dzisiaj?gucio_juve pisze:po 1 primo.
A, przypomniał mi się 'drybling' Bonucciego, po którym myślałem, że będzie siku kupa na maksa, ale sfaulowali go...
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2011, 21:34 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Loremaster
- Juventino
Nie wiem w jaki sposób Matri <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, dostał trochę za mocne podanie... i mógł to strzelić albo nie, ale w żaden sposób nie była to klarowna, czysta sytuacja żeby można mówić że ktoś coś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.mixery pisze:Ale Matri skopał w ostatniej minucie pierwsze połowy :evil: . Środek obrony to kpiiina. Matri sobie nie radzi jako samotny napadzior, a Aquilaniego w ogóle nie widać...
Storari świetna obrona! Marchisio box-to-box niczym Gerrard, Melo i Grosso również na + .
Jak lubię Krasicia to dzisiaj mnie denerwuje :doh: .
Jeszcze trochę szczęścia w drugiej połowie i będzie git.
- Fonczek1947
- Juventino
Gdyby bronił buffon, byłoby już pewnie 2:0. Storari bronił i broni najlepiej w Juve. Taka jest właśnie prawda, każdy uwielbia Gigiego, lecz trzeba się pogodzić z tym, że były milanista powinien bronić jako pierwszy bramkarz...
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Del Neri jest kompletnie bezsensowny w swoich poczynaniach, o ile oni w ogole COŚ na treningach robia. A jego najwiekszy i firmowy trick taktyczny, to zmiana stron skrzydlowymi
Nie wypowiadam sie na temat konkretnych kopaczy, bo nie jestem do konca skupiny na meczu, ale jako młotków najbardziej nalezy wyroznic Bonucciego (przypominam: kosztowal 15,5mln.), Aquilaniego (przypominam: jego wykup, to 16mln.) i Pepe (przypominam: jego wykup, to od 5 - 7mln.).
Storati na ta chwile MUSI byc golkiperem number 1.
Pa.

Nie wypowiadam sie na temat konkretnych kopaczy, bo nie jestem do konca skupiny na meczu, ale jako młotków najbardziej nalezy wyroznic Bonucciego (przypominam: kosztowal 15,5mln.), Aquilaniego (przypominam: jego wykup, to 16mln.) i Pepe (przypominam: jego wykup, to od 5 - 7mln.).
Storati na ta chwile MUSI byc golkiperem number 1.
Pa.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Fidelito
- Juventino
Milos Krasic... jeździec bez głowy. Jeśli nie pojawi się u nas jakiś ogarnięty trener, który popracowałby nad tym zawodnikiem, to nic z niego nie będzie.
Głowa w dół i sru do przodu, a jeśli już zdecyduje się na podanie to i tak jest to zagranie nie w tempo(za późno oczywiście).
Pepe, Motta - umiejętności techniczne tych zawodników są koszmarne.
Brawo dla Storariiego, świetne interwencje, dobrze Melo.
Głowa w dół i sru do przodu, a jeśli już zdecyduje się na podanie to i tak jest to zagranie nie w tempo(za późno oczywiście).
Pepe, Motta - umiejętności techniczne tych zawodników są koszmarne.
Brawo dla Storariiego, świetne interwencje, dobrze Melo.