Serie A (30): JUVENTUS 2-1 Brescia
- karosznurek
- Juventino
Mecz dość nudny. Ładny gol Krasica. Ciekawe czym nas zaskoczy druga połowa. Forza
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Fonczek1947
- Juventino
Patrz chłopie na powtórki. Sorensen mu przeszkodził to piłkę wypuścił. Nie chcę bronić Buffona bo dzisiaj nie jestem taki pewny na jego interwencje ale to nie była jego wina.yanquez pisze:No zdecydowanie inny... Przy dośrodkowaniu wypuścił szmaciarsko piłkę...KondzioJuveFans pisze:gdzie Ty to widziałeś ? chyba inny mecz oglądamyJuveForeverPoznan pisze:masakra. jedna wielka nuda, mi sie chce spac. brama nawet ladna. ale potem tracimy brame, wychodzi ze cala defensywa nawala, nie tylko boki. no i Buffon wypuszczajacy pilke z rak :shock:
ale spoko, nasz geniusz alp dokona 3 zmian i dzieki temu przegramy 1:3
- jakku1
- Juventino
Tak. Wygralismy!
Ale mam kilka uwag.
1. Chiellini od paru tygodni irytuje mnie jak cholera. Nie dosc, ze klepie wszystkich rywali po plecach, jakby byl zywa legenda futbolu, to jeszcze popelnia momentami glupie bledy. To juz nie pierwszy raz, jak "zabral" bramke koledze z druzyny. Gdyby tak nie posepil i troche popatrzyl, to Sorensen mialby gola.
2. Wybijanie pilki na oslep, albo granie na czas w narozniku boiska, to wstyd dla Nas. Nawet gdybyśmy grali naprzeciw MU czy Barcelony, to i tak cos takiego po prostu nie wypada.
A oprocz tego, to bardzo dobra druga polowa Del Piero ; )
Ale mam kilka uwag.
1. Chiellini od paru tygodni irytuje mnie jak cholera. Nie dosc, ze klepie wszystkich rywali po plecach, jakby byl zywa legenda futbolu, to jeszcze popelnia momentami glupie bledy. To juz nie pierwszy raz, jak "zabral" bramke koledze z druzyny. Gdyby tak nie posepil i troche popatrzyl, to Sorensen mialby gola.
2. Wybijanie pilki na oslep, albo granie na czas w narozniku boiska, to wstyd dla Nas. Nawet gdybyśmy grali naprzeciw MU czy Barcelony, to i tak cos takiego po prostu nie wypada.
A oprocz tego, to bardzo dobra druga polowa Del Piero ; )
- Vimes
- Juventino
- PietroBosman
- Juventino
A kto tu mówi o Lidze Mistrzów?Patrząc na postawę zawodników Juve w tym sezonie powinieneś przestać się łudzić.<<W@jTEk>> pisze:Już myślałem że zremisujemy grając w przewadze![]()
Alex klasa sama w sobie genialna bramka!!
Cieszą 3 pkt ale LM i tak nie będzie.
FORZA!
Alex

- karosznurek
- Juventino
Nareszcie trzy punkty. Tak w przewadze nie można grać. Teraz dwa tygodnie przerwy i mecz z Romą. Poza tym genialna bramka Del Piero. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
Mecz w naszym wykonaniu słaby... Podejrzewam, że gdyby nie czerwo dla Brescii, to mecz skończyłby się remisem!
Brak Del Piero = Brak Juventusu!
Btw.
Podobał mi się Krasic dzisiaj. Może podłapie forme? :roll:
Brak Del Piero = Brak Juventusu!
Btw.
Podobał mi się Krasic dzisiaj. Może podłapie forme? :roll:
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- JuveForeverPoznan
- Juventino
nie ma to jak mecz na sopcascie
jak tu nie kochac Alexa?! no jak?!
geniusz i bog w 1 osobie
smutne tylko ze nie ma nastepcy a cala reszta druzyny razem wzieta nie ma jego umiejetnosci i talentu.
cieszy wygrana, ale rozowo wciaz nie jest. na LM wiekszych szans raczej nie mamy, na lawce wciaz geniusz alp, za transfery odpowieda slonce turynu, miernota.
Pepe nawel ladny rajd, tylko co z tego skoro wykonczyc go nie potrafi?!
super ze Milos strzelil, mogl strzelic jeszcze raz po swietnym podaniu Alexa ale niestety nic z tego
no i Toni szkoda ze nie strzelil tej bramy, bylby spokoj do konca meczu. licze ze Milos wraca do formy, bo dzis mi sie podobal

jak tu nie kochac Alexa?! no jak?!
smutne tylko ze nie ma nastepcy a cala reszta druzyny razem wzieta nie ma jego umiejetnosci i talentu.
cieszy wygrana, ale rozowo wciaz nie jest. na LM wiekszych szans raczej nie mamy, na lawce wciaz geniusz alp, za transfery odpowieda slonce turynu, miernota.
Pepe nawel ladny rajd, tylko co z tego skoro wykonczyc go nie potrafi?!
super ze Milos strzelil, mogl strzelic jeszcze raz po swietnym podaniu Alexa ale niestety nic z tego

- ewerthon
- Juventino
Bilans Del Neriego w trzech pierwszych miesiącach roku 2011 (Puchar Włoch i Serie A):
- 5 zwycięstw
- 2 remisy
- 8 porażek
Co myśli Agnelli patrząc na te wyniki?
Dzisiaj zwycięstwo jedynie dzięki podstarzałemu Del Piero, Matri mimo iż nie strzelił gola to również całkiem nieźle zagrał. Krasić znowu to samo, mimo zdobycia bramki.
- 5 zwycięstw
- 2 remisy
- 8 porażek
Co myśli Agnelli patrząc na te wyniki?
Dzisiaj zwycięstwo jedynie dzięki podstarzałemu Del Piero, Matri mimo iż nie strzelił gola to również całkiem nieźle zagrał. Krasić znowu to samo, mimo zdobycia bramki.
- Yalistas
- Juventino
Nie wiem jak wam, ale mi się podobała gra Juventusu w tym spotkaniu mimo tego, że Aquilani wygląda jakby mu się po prostu grać nie chciało. Marchisio jak zawsze mało widoczny.
Wielki plus dla Sorensena - chłopak się stara i dobrze że gra zamiast Zdenka.
Bramka Alexa bardzo ładna, mimo wieku to on ciągnie grę - dobre podania, walka o piłkę... ciekawe kto go zastąpi w przyszłości
Wprowadzeni rezerwowi wyraźnie ożywili grę z przodu (szczególnie Martinez).
Btw w dwóch momentach meczu się śmiałem:
1. W końcówce meczu przy stałych fragmentach Brescii pół Juve się darło się przeraźliwie "LUCA!! LUCA!!" - żeby się cofnął
2. Krasic sam na sam z pustą bramką (dobitka z główki) - fajnie go Kielon popchnął, przez co bramka nie padła
Pewnie bym się nie śmiał z tego, gdybyśmy zremisowali 
Wielki plus dla Sorensena - chłopak się stara i dobrze że gra zamiast Zdenka.
Bramka Alexa bardzo ładna, mimo wieku to on ciągnie grę - dobre podania, walka o piłkę... ciekawe kto go zastąpi w przyszłości

Wprowadzeni rezerwowi wyraźnie ożywili grę z przodu (szczególnie Martinez).
Btw w dwóch momentach meczu się śmiałem:
1. W końcówce meczu przy stałych fragmentach Brescii pół Juve się darło się przeraźliwie "LUCA!! LUCA!!" - żeby się cofnął

2. Krasic sam na sam z pustą bramką (dobitka z główki) - fajnie go Kielon popchnął, przez co bramka nie padła

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Fajnie, że wygraliśmy. Gratulacje dla Del Piero, że coś ustrzelił. Wracamy do gry o LE. 

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.