Serie A (23): Palermo 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 01 lutego 2011, 23:16

alesyfjapiepsze pisze:Mój skład na Palermo:
Ustawka na Sycylii? Ziom zabiją Cię, a szkoda takiego młodego mięsa.

Na spokojnie. Dobrze, że nie ma już z nami Amauriego. Nie wiem czy dobrze, że jest Matri, daje mu szansę. Strzelił już w tym sezonie trochę bramek także na pewno nie będzie miał takich problemów ze znalezieniem drogi do bramki jak jego poprzednik. No i w nim cała nadzieja na Juventus w tym sezonie, chociaż sam nie wierzę, że sobie poradzi.

Jak mamy przegrać to chociaż nie frajersko*, bo jak wygramy to na pewno fartem.

*frajersko - tak jak z Udinese, gdzie wystarczyło spiąć pośladki i nie dać sobie strzelić bramki, gdzie druga była taką żenadą, że do tej pory nie obejrzałem powtórki.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2011, 23:17

Od powrotu z Serie B jest taka oto sytuacja, o ktorej nie chcialem wczesniej wspominac zeby nie zapeszac, ale teraz musze:

Odkad jestesmy w Serie A za kazdym razem gdy mysle ze ten pojedynek wygramy, nie ma problemu, pestka, co to za rywal to przeciwnik okazuje sie naszym katem.

Gdy przychodzilo do pojedynkow ktorych sie obawialem to zwykle Juventus zaskakuje.

Ogolnie od tych czterech lat tak jakos jest, gdy sie obawiamy na forum jakiegos meczu to jakos to pojdzie, a gdy jestesmy pewni siebie to nam przeciwnik ucina skrzydla. Mam nadzieje ze bedzie tak i tym razem.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 lutego 2011, 23:30

Monte Cristo pisze:Ogolnie od tych czterech lat tak jakos jest, gdy sie obawiamy na forum jakiegos meczu to jakos to pojdzie, a gdy jestesmy pewni siebie to nam przeciwnik ucina skrzydla. Mam nadzieje ze bedzie tak i tym razem.
Śledzisz forum ostatnio? Przed meczem z Napoli i Udinese nastroje były wybitnie negatywne i wynik sam znasz.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 00:05

A od jak dawna jest tak, że do stycznia jakoś to wygląda, a potem jest już tylko gorzej? Kontuzje i brak umiejętności.

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 11:38

Smierdzi mi w tym meczu remisem na kilometr. Teoretycznie powinnismy to przegrac biorac pod uwage nasza obecna forme, problemy kadrowe i ciezki, sycylijski teren.

A tego Matriego to ewidentnie przeceniacie. Oczywiscie chcialbym sie mylic.

Make friends for life or make hardcore enemies!
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 11:49

Fenrir pisze:A tego Matriego to ewidentnie przeceniacie. Oczywiscie chcialbym sie mylic.
Wydaje mi się, że nie o samego Matriego chodzi. Po prostu patrząc na to, co ostatnio oglądaliśmy w wykonaniu naszych napastników, "wymiana" w składzie Amauriego na Matriego to prawdopodobnie milowy krok w przód. Głównie z tego względu, że teraz z Matrim w ataku może być tylko lepiej, a przynajmniej na to wszyscy liczą...

thor21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 12:15

Szkoda Amauriego ,napewno był lepszy niż ten cały Matri.
Amauri góruje nad Matrim siłą,uderzeniem i techniką.A Matri to przeciętniak który strzela fartowe bramki a do tego jest "boiskowym cwaniaczkem i chamem".Matriemu jeden sezon mu wyszedł i już go uznawają za drugiego Inzaghiego.

Amauri jest bardzo dobry i napewno by pomógł Juventusowi w tym trudnym meczu ,dzisiaj.

A tak niestety 3,góra 4-0 dla Palermo.

marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 12:20

thor21 pisze:Szkoda Amauriego ,napewno był lepszy niż ten cały Matri.
Amauri góruje nad Matrim siłą,uderzeniem i techniką.A Matri to przeciętniak który strzela fartowe bramki a do tego jest "boiskowym cwaniaczkem i chamem".Matriemu jeden sezon mu wyszedł i już go uznawają za drugiego Inzaghiego.

Amauri jest bardzo dobry i napewno by pomógł Juventusowi w tym trudnym meczu ,dzisiaj.

To jakiś rodzaj ironii, a może sarkazmu :?: Czy to tak poważnie :?:

FORZA JUVE !!!
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 13:02

thor21 pisze: Amauri góruje nad Matrim siłą,uderzeniem i techniką.A Matri to przeciętniak który strzela bramki
No właśnie. Amauri ma wszystko, oprócz bramek na koncie.

Dawno się tak nie uśmiałem człowieku.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 13:05

thor21 pisze:Szkoda Amauriego ,napewno był lepszy niż ten cały Matri.

Skąd się biorą takie niegramotne spamboty...? :roll:

Kto z was obstawia bramkę Matriego dzisiaj?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 13:18

marek.siedlce pisze:To jakiś rodzaj ironii, a może sarkazmu :?: Czy to tak poważnie :?:
nie, to tylko stary dobry thor21. To coś jak Jasio Śmietan z onetu, z tą tylko "drobną" różnicą, że Jasia "bez sęsu" wpisy należy traktować żartobliwie.
deszczowy pisze:Kto z was obstawia bramkę Matriego dzisiaj?
Ja, bo to nasza jedyna nadzieja na zdobycz bramkową, no chyba, że Alexowi wolny wejdzie :wink:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 13:30

meczu nie obejzymy
masakra

kto wpadl a taki idiotyczny pomysl zeby blokowac strony typu roji , czy adthe

no to pozamiatane:(

marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 13:32

deszczowy pisze: Kto z was obstawia bramkę Matriego dzisiaj?
Ja obstawiam, że strzeli, ale sędzia nie uzna bramki :naughty: A potem Del Neri będzie miał o czym gadać :dance:

Ja proponuję zakład: Kiedy złapie jakiś uraz :?: Moja propozycja - do 15 lutego czy pomiędzy 15 a 28 :?:
rosomak pisze:meczu nie obejzymy
masakra

kto wpadl a taki idiotyczny pomysl zeby blokowac strony typu roji , czy adthe

no to pozamiatane:(
Nie bój nic. To nie jedyne takie miejsca w sieci. Aczkolwiek atdhe.net to moja ulubiona :płaczę:

FORZA JUVE !!!
ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 13:56

Może mi ktoś wyjaśnić gdzie mogę obejrzeć ten mecz? Zawsze oglądałem na atdhe.net, nie znam innej darmowej strony. :angry:

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 14:02

W pierwszym poście znajdziecie przydatne linki, kilka z nich jest faktycznie zablokowane (nie wiem o co z tym biega) ale kilka działa (na przykład te polskie) więc tam jakieś transmisje wieczorem się zapewne pojawią.

Obrazek
Zablokowany