Serie A (23): Palermo 2-1 JUVENTUS
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ustawka na Sycylii? Ziom zabiją Cię, a szkoda takiego młodego mięsa.alesyfjapiepsze pisze:Mój skład na Palermo:
Na spokojnie. Dobrze, że nie ma już z nami Amauriego. Nie wiem czy dobrze, że jest Matri, daje mu szansę. Strzelił już w tym sezonie trochę bramek także na pewno nie będzie miał takich problemów ze znalezieniem drogi do bramki jak jego poprzednik. No i w nim cała nadzieja na Juventus w tym sezonie, chociaż sam nie wierzę, że sobie poradzi.
Jak mamy przegrać to chociaż nie frajersko*, bo jak wygramy to na pewno fartem.
*frajersko - tak jak z Udinese, gdzie wystarczyło spiąć pośladki i nie dać sobie strzelić bramki, gdzie druga była taką żenadą, że do tej pory nie obejrzałem powtórki.
- Monte Cristo
- Juventino
Od powrotu z Serie B jest taka oto sytuacja, o ktorej nie chcialem wczesniej wspominac zeby nie zapeszac, ale teraz musze:
Odkad jestesmy w Serie A za kazdym razem gdy mysle ze ten pojedynek wygramy, nie ma problemu, pestka, co to za rywal to przeciwnik okazuje sie naszym katem.
Gdy przychodzilo do pojedynkow ktorych sie obawialem to zwykle Juventus zaskakuje.
Ogolnie od tych czterech lat tak jakos jest, gdy sie obawiamy na forum jakiegos meczu to jakos to pojdzie, a gdy jestesmy pewni siebie to nam przeciwnik ucina skrzydla. Mam nadzieje ze bedzie tak i tym razem.
Odkad jestesmy w Serie A za kazdym razem gdy mysle ze ten pojedynek wygramy, nie ma problemu, pestka, co to za rywal to przeciwnik okazuje sie naszym katem.
Gdy przychodzilo do pojedynkow ktorych sie obawialem to zwykle Juventus zaskakuje.
Ogolnie od tych czterech lat tak jakos jest, gdy sie obawiamy na forum jakiegos meczu to jakos to pojdzie, a gdy jestesmy pewni siebie to nam przeciwnik ucina skrzydla. Mam nadzieje ze bedzie tak i tym razem.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Śledzisz forum ostatnio? Przed meczem z Napoli i Udinese nastroje były wybitnie negatywne i wynik sam znasz.Monte Cristo pisze:Ogolnie od tych czterech lat tak jakos jest, gdy sie obawiamy na forum jakiegos meczu to jakos to pojdzie, a gdy jestesmy pewni siebie to nam przeciwnik ucina skrzydla. Mam nadzieje ze bedzie tak i tym razem.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
Smierdzi mi w tym meczu remisem na kilometr. Teoretycznie powinnismy to przegrac biorac pod uwage nasza obecna forme, problemy kadrowe i ciezki, sycylijski teren.
A tego Matriego to ewidentnie przeceniacie. Oczywiscie chcialbym sie mylic.
A tego Matriego to ewidentnie przeceniacie. Oczywiscie chcialbym sie mylic.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
Wydaje mi się, że nie o samego Matriego chodzi. Po prostu patrząc na to, co ostatnio oglądaliśmy w wykonaniu naszych napastników, "wymiana" w składzie Amauriego na Matriego to prawdopodobnie milowy krok w przód. Głównie z tego względu, że teraz z Matrim w ataku może być tylko lepiej, a przynajmniej na to wszyscy liczą...Fenrir pisze:A tego Matriego to ewidentnie przeceniacie. Oczywiscie chcialbym sie mylic.
- thor21
- Juventino
Szkoda Amauriego ,napewno był lepszy niż ten cały Matri.
Amauri góruje nad Matrim siłą,uderzeniem i techniką.A Matri to przeciętniak który strzela fartowe bramki a do tego jest "boiskowym cwaniaczkem i chamem".Matriemu jeden sezon mu wyszedł i już go uznawają za drugiego Inzaghiego.
Amauri jest bardzo dobry i napewno by pomógł Juventusowi w tym trudnym meczu ,dzisiaj.
A tak niestety 3,góra 4-0 dla Palermo.
Amauri góruje nad Matrim siłą,uderzeniem i techniką.A Matri to przeciętniak który strzela fartowe bramki a do tego jest "boiskowym cwaniaczkem i chamem".Matriemu jeden sezon mu wyszedł i już go uznawają za drugiego Inzaghiego.
Amauri jest bardzo dobry i napewno by pomógł Juventusowi w tym trudnym meczu ,dzisiaj.
- marek.siedlce
- Juventino
To jakiś rodzaj ironii, a może sarkazmuthor21 pisze:Szkoda Amauriego ,napewno był lepszy niż ten cały Matri.

FORZA JUVE !!!
- deszczowy
- Juventino
Skąd się biorą takie niegramotne spamboty...? :roll:thor21 pisze:Szkoda Amauriego ,napewno był lepszy niż ten cały Matri.
Kto z was obstawia bramkę Matriego dzisiaj?
- mateo369
- Juventino
nie, to tylko stary dobry thor21. To coś jak Jasio Śmietan z onetu, z tą tylko "drobną" różnicą, że Jasia "bez sęsu" wpisy należy traktować żartobliwie.marek.siedlce pisze:To jakiś rodzaj ironii, a może sarkazmuCzy to tak poważnie
Ja, bo to nasza jedyna nadzieja na zdobycz bramkową, no chyba, że Alexowi wolny wejdziedeszczowy pisze:Kto z was obstawia bramkę Matriego dzisiaj?
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- marek.siedlce
- Juventino
Ja obstawiam, że strzeli, ale sędzia nie uzna bramki :naughty: A potem Del Neri będzie miał o czym gadaćdeszczowy pisze: Kto z was obstawia bramkę Matriego dzisiaj?

Ja proponuję zakład: Kiedy złapie jakiś uraz

Nie bój nic. To nie jedyne takie miejsca w sieci. Aczkolwiek atdhe.net to moja ulubiona :płaczę:rosomak pisze:meczu nie obejzymy
masakra
kto wpadl a taki idiotyczny pomysl zeby blokowac strony typu roji , czy adthe
no to pozamiatane:(
FORZA JUVE !!!
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Może mi ktoś wyjaśnić gdzie mogę obejrzeć ten mecz? Zawsze oglądałem na atdhe.net, nie znam innej darmowej strony. 

- tabo89
- Juventino