Coppa Italia (1/4): JUVENTUS 0-2 Roma
- jt10
- Juventino
Powiem tak: tego się nie da oglądać. Nie stwarzamy zagrożenia pod bramką Romy, jedyne co im kazał robić Del Neri to wrzucanie piłki w pole karne nawet ze środka pola... Żenua na maksa. Motta - śmiech na sali, Martinez nie gra absolutnie nic, Amauri dużo biega, dziwnie słabo Pepe, Storari się raz mocno pomylił. Na plus? :-D Co najwyżej Alex, ale brakuje mu partnerów bo w taktyce: wrzucamy średnio się odnajduje, co zrozumiałe.
Tęsknię za okresem przed SerieB, wtedy gra Juve cieszyła... Teraz męczy jak diabli.....
Tęsknię za okresem przed SerieB, wtedy gra Juve cieszyła... Teraz męczy jak diabli.....
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dno, dno i jeszcze raz dno. Mecz nudny, nasza gra się nie klei, znowu mi przychodzi oglądać to drewno w ataku, które tylko fauluje. Widać, że Romie zależy bardziej na zwycięstwie, inna sprawa, że nasi dziś choćby się starali to mało z tego wyniknie. Kto ma pokonać Romę ? Motta ? Grygera ? Amauri ?
Zobaczymy co w drugiej połowie będzie.
Zobaczymy co w drugiej połowie będzie.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Myślałem, że Del Neri wyciągnął wnioski po LE, gdzie grali razem i na wiele się to nie zdało.Bartek88 pisze:Po drugie primo, co robi Sissoko na boisku razem z Melo ?!?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Simi
- Qualità Juventino
Niektórzy za ten pierwszy faul dali by czerwień.Push3k pisze:Sędzia to sobie chyba jaja robi. Pozwala na zbyt ostrą grę. Pamiętacie wolny pod koniec? Widziałem dwa faule (wejścia w tył nogi) za które można było dać żółte kartki.
Jak dla mnie ten mecz to jedna wielka kopanina. Walka w środku boiska, zero okazji podbramkowych, i zapewne losy awansu rozwikłają się w dogrywce.
- Corcky
- Juventino
Niestety jak byk widać, że brakuje mu sił. Dziwię się trochę dlaczego widząc bezradność Martineza Pepe nie przeszedł na lewą flankę.KondzioJuveFans pisze: aa i Martinez dzisiaj słabo
Słabo to też wygląda jeśli chodzi o grę prawonożnym piłkarzem na lewej obronie.
Del Piero powinien częściej pokazywać się do gry, bo wtedy coś się dzieje.
Póki co na boisku dużo walki i bardzo ciasno.
Ławkę mamy mocną. To jest nadzieja.

Alessandro Del Piero ole!
- Donnie
- Juventino
Czy ja wiem? Gra jak cały nasz zespół - na stojąco. Ale przynajmniej potrafi przetrzymać piłkę i mądrze podać. Jakoś nie przypominam sobia żadnej jego straty przy wyprowadzaniu piłki z obrony, a często był otoczony przez paru zawodników Romy.KondzioJuveFans pisze: aa i Martinez dzisiaj słabo
- -10-
- Juventino
Del Neri odejść waść i wstydu oszczędź. Jak teraźniejszy Juventus rozpracować? Przykryć skrzydła ot co. I to pokazuje jakim ten trenerzyna jest barszczem, nigdy niczym nie zaskoczy poza tym kogo wystawi na bokach obrony... Z resztą kogo nie wystawiłby i tak przeciwnik wchodzi jak w masło...
Komentatorzy mnie chociaż rozbawiają i powodują, że nie zasnąłem.
Komentatorzy mnie chociaż rozbawiają i powodują, że nie zasnąłem.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2011, 21:44 przez -10-, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sorek21
- Juventino
Kolejny żenujący mecz w naszym wykonaniu.Jak można wyjść na boisko i nie grać w piłkę ? Melo i Momo razem to tragedia.Martinez niewidoczy ale jak jest przy piłce to widać że ma technikę nie gorszą niż Alex.
- rosomak
- Juventino
jak gra melo to gramy ulozona pile:)
mi sie podoba juve
malo akcji ale to mecz w ktorym juve poprostu nie chce stracic bramki i strzelic jedna
taka jest nasza taktyka i sie nie dziwie
pojscie z roma na wymiane ciosow skonczylo by sie tragicznie
sissoko mnie zaskoczyl bo naprawde niezle gral
grygera tez na tej lewej gra o niebo lepiej niz na prawej
jakos jestem dziwnie spokojny
nasz gra w obronie jest bardzo dobra , gramy pewnie a to jest najwazniejsze
podoba mi sie to juve , jak awansujemy do LM to juve ktore teraz budowane jest naprawde dobrze i zostanie wzmocnione porzadnie namieszamy tam troche
mi sie podoba juve
malo akcji ale to mecz w ktorym juve poprostu nie chce stracic bramki i strzelic jedna
taka jest nasza taktyka i sie nie dziwie
pojscie z roma na wymiane ciosow skonczylo by sie tragicznie
sissoko mnie zaskoczyl bo naprawde niezle gral
grygera tez na tej lewej gra o niebo lepiej niz na prawej
jakos jestem dziwnie spokojny
nasz gra w obronie jest bardzo dobra , gramy pewnie a to jest najwazniejsze
podoba mi sie to juve , jak awansujemy do LM to juve ktore teraz budowane jest naprawde dobrze i zostanie wzmocnione porzadnie namieszamy tam troche
- ewerthon
- Juventino
Bonucci podaję piłkę rywalom jak małe dziecko. Martinez się stara, ale z kim ma grać? Z Garbusem i Entem? Ciężko to wygląda. Niech wejdą Iaquinta, Krasić i Aquilani, bo o roztrzygnięciu przed dogrywką nie mamy co marzyć, no chyba, że Roma coś strzeli. Sędzia jest kibicem interu, więc jakiś karny może im sprezentować.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
W którym miejscu? Masa niedokładnych podań, jak na dłoni widać, że to nie jest ułożona piłka.rosomak pisze:jak gra melo to gramy ulozona pile:)
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- rosomak
- Juventino
a i uprzedze ze nie mamy porzadnych skrzydlowych
ktos napisal ze z juve wygrac , wystarczy skrzydla przykryc
na ten moment juventus jest w pierwszej fazy odbudowy i boczni obroncy napewno przyjda
o to bedzie latwiej
ciezej z napastnikiem:(
ktos napisal ze z juve wygrac , wystarczy skrzydla przykryc
na ten moment juventus jest w pierwszej fazy odbudowy i boczni obroncy napewno przyjda
o to bedzie latwiej
ciezej z napastnikiem:(
- LukaszJuve
- Juventino
tragedia, upadek, dno. Brawo Juventus.
Fino alla fine.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
katastrofa.. del neri jest po prostu taki jak ta drużyna - słaby.. nie podobała i nie podoba mi sie jego myśl taktyczna jezeli tak w ogóle można ją nazwać.nie potrafimy skonstruować akcji!! to ma być Juventus?! tragedia!