LE (gr. A) [06]: JUVENTUS 1-1 Manchester City
- Wojtek
- Juventino
No i mamy to co chcieliśmy trzymamy passę bez porażki od 17 (?) meczy...Wiadomo równie dobrze mogliśmy tej bramki nie stracić i zdobyć pierwszwe trzy pkt w tej grupie. Druga połowa nudna, mieliśmy troche okazji ale nie wyszło, chyba mieliśmy nawet więcej strzałów od MC
6 meczów 6 remisów 6 pkt diabelska liczba
to pokazuje jak piekielnie jesteśmy mocni (to nie jest żadna ironia!)
W niedziele trzeba gonie zakończyć rok 2010. FORZA JUVE!

6 meczów 6 remisów 6 pkt diabelska liczba

W niedziele trzeba gonie zakończyć rok 2010. FORZA JUVE!
- Bartek88
- Juventino
A moze tylko czekalem, ze ktos wklei linka z dobra transmisja, bo nie umialem nic na necie znalesc?kameleon512 pisze:Po to żebyś nie spamował postami typu: "Oj Alex poprzeczka" czy "Giannetti strzelił gola, och ach, och"Bartek88 pisze:No wkoncu jakis napastnik z primavery! Moze ktos polecic jakis link gdzie nie zacina :>
MOZE MI KTOS POWIEDZIEC, CO ZA BEZCZELNY MOD BLOKUJE TEMATY PODCZAS MECZU I NA JAKIEJ PODSTAWIE?!?
Niezły mecz, zdziwił mnie Krasic w pierwszym składzie. Młody ogólnie gra słabiutko, ale ładnie to zmieścił.
Ładny szalik mial Melo

Oraz plus dla Traore za ofensywne akcje

- Err0r
- Juventino
Heh, znowu remis. Czemu mnie to nie dziwi?
Ale oczywiście cieszy podtrzymana passa bez porażki 
Świetne zachowanie obrońcy przy straconej bramce
Czego Krasić grał? Wykończą go niedługo...
A Momo tradycyjnie słabiutko.

Świetne zachowanie obrońcy przy straconej bramce

Czego Krasić grał? Wykończą go niedługo...
A Momo tradycyjnie słabiutko.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2010, 21:01 przez Err0r, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
A słowo ciałem się stało.<<W@jTEk>> pisze: 6 meczów 6 remisów 6 pkt diabelska liczbato pokazuje jak piekielnie jesteśmy mocni (to nie jest żadna ironia!)
![]()
Nikt się nie połamał? Wszyscy zdrowi? Jak grał Garbus? To moje pytania.
- Adi666666
- Juventino
potwierdziło się to co pisałem przed meczem wynik 1-1 , mecz bez większych emocji , warta odnotowania bramka 19-letniego napastnika Primavery Gianettiego... odpadamy z LE nie przegrywając żadnego meczu po 6 remisach ... 17 mecz bez porażki seria trwa dalej.... w niedzielę ostatni mecz w tym roku 17 kolejka Serie A Chievo - JUVE fajnie by było pozytywnie zakończyć rok 2010.
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Err0r
- Juventino
Nikt się nie połamał, wszyscy zdrowi, a Garbus według mnie nawet nieźle.deszczowy pisze:A słowo ciałem się stało.<<W@jTEk>> pisze: 6 meczów 6 remisów 6 pkt diabelska liczbato pokazuje jak piekielnie jesteśmy mocni (to nie jest żadna ironia!)
![]()
Nikt się nie połamał? Wszyscy zdrowi? Jak grał Garbus? To moje pytania.
- karosznurek
- Juventino
I znów remis. Całe szczęście, że nie było kontuzji w naszym zespole. Teraz trzeba szykować się na niedzielny mecz z Chievo. Forza Juve
- MCL
- Juventino
Jak ktoś będzie miał jakieś highlighty to chętnie przygarnę linka 

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Juventino79
- Juventino
Całkiem nieźle, mogliśmy to wygrać. Dobrze ,że bez kontuzji. Traore baaaardzo ładnie, Sissoko jak dla mnie cieniutko. Manninger bez szans przy bramce, rozegrał zresztą dobry mecz. Zdenas nieźle, raz nas uratował prawdopodobnie
Chiellini oczywiście bardzo dobrze, szkoda ,że Krasić nie trafił... Ogólnie było dobrze, jak na taki ,a nie inny skład, bo jednak zabrakło kilku podstawowych zawodników 
FORZA JUVE! Teraz czas na Chievo

FORZA JUVE! Teraz czas na Chievo

- Brutalo
- Juventino
By wśród innych lśnić jak diamentKubba pisze:JupiiiiiNie pokonani!
Bilans meczy bez porażki podtrzymany, morale spoko, brak kontuzji.
MUSIMY wygrać z Chievo.
Choć Traore się coś pultasił jak schodził...
Garbus grał jak stary, zły, zdezelowany, zerdzawiony, stęchły... garbus. Czyli jak za starych, złych lat. Moim zdaniem najgorszy w zespole od początku.
- Giovani
- Juventino
A moim zdaniem zagrał całkiem nieźle. Chociaż to może dlatego, że wymagam od niego trochę mniej niż od innychBrutalo pisze:By wśród innych lśnić jak diamentKubba pisze:JupiiiiiNie pokonani!
Bilans meczy bez porażki podtrzymany, morale spoko, brak kontuzji.
MUSIMY wygrać z Chievo.
Choć Traore się coś pultasił jak schodził...
Garbus grał jak stary, zły, zdezelowany, zerdzawiony, stęchły... garbus. Czyli jak za starych, złych lat. Moim zdaniem najgorszy w zespole od początku.

- Brutalo
- Juventino
:doh:Bartek88 pisze: A moze tylko czekalem, ze ktos wklei linka z dobra transmisja, bo nie umialem nic na necie znalesc?
Choć z drugiej strony luz. Wklejać dobrą transmisję za każdym razem na forum ? Ok, ale patrzcie na temat z transmisjami

PS.
http://www.myp2p.eu/
www.rojadirecta.com
http://atdhe.net/index.html
Tu zawsze znajdziesz (znajdziecie) transmisję

- Buri
- Juventino
chyba mecz z 2008 roku jakiś oglądałeś.Brutalo pisze:.
Zdenek zagrał dobrze, udane interwencje i bez żadnej wpadki. 5 minut meczu zobaczy a później głupoty wypisuje ...
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero