Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!
- kosciu88
- Juventino
Moze zamiast CHIELLINO poprostu CHIELLINI?Kurczi pisze: i pytanie dlaczego zdecydowałeś się na napis ChielliNO bo Iniescie (wydawcą EA) chyba bardziej chodziło o delkiatne dogryzienie naszemu obrońcy, więc przekaz dowcipny, pomysłowy ale raczej negatywny (przynajmniej tak wywnioskowałem z reklamówki). Może w tym przypadku lepiej dać nawet bez napisu (tak głośno myślę :-D )
- Gandalf8
- Juventino
kosciu88 pisze:Moze zamiast CHIELLINO poprostu CHIELLINI?Kurczi pisze: i pytanie dlaczego zdecydowałeś się na napis ChielliNO bo Iniescie (wydawcą EA) chyba bardziej chodziło o delkiatne dogryzienie naszemu obrońcy, więc przekaz dowcipny, pomysłowy ale raczej negatywny (przynajmniej tak wywnioskowałem z reklamówki). Może w tym przypadku lepiej dać nawet bez napisu (tak głośno myślę :-D )
Racja, bo CHIELLINO wywołuje odczucie negatywne, jakby to było skierowane przeciw Kielonowi. Więc też mi się wydaje, że najlepiej dać CHIELLINI.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Pan Mietek
- Juventino
To ja mam propozycję: zamiast ChielliNO, niech będzie KIELON 
A tak poważnie, chyba tak jak mówi kosciu88 będzie najlepiej.

A tak poważnie, chyba tak jak mówi kosciu88 będzie najlepiej.
- Kurczi
- Juventino
Kolor raczej kontekstu nie zmienimat01 pisze:ja bym po prostu to NO dal na czarno
proponowałem "AVE JUVE" czcionką w stylu rzymskim, ale widocznie słabo to wyglądało
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2010, 22:46 przez Kurczi, łącznie zmieniany 1 raz.
- stahoo
- Juventino
NO raczej w reklamie ma oznaczać pocisk Iniesty w stosunku do Kielona. Tak więc jak juz dobrze rozkminiliście- NO jest średnim pomysłem. Ale ja bym napisał CHIELLINI jednym kolorem. Po co kolorować NI? W reklamie miało to sens 

- Gandalf8
- Juventino
faja69 pisze:ok to zmienie jutro, na "CHIELLINI" zostawić też czerwony kolor 2 końcowych liter? CHIELLINI
czy normalnie bez czerwonego koloru?
Nie ma sensu dawać tej końcówki na czerwono - jednym kolorem będzie najlepiej

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
- Filip
A mi się wydaje, że ma sensGandalf8 pisze:faja69 pisze:ok to zmienie jutro, na "CHIELLINI" zostawić też czerwony kolor 2 końcowych liter? CHIELLINI
czy normalnie bez czerwonego koloru?
Nie ma sensu dawać tej końcówki na czerwono - jednym kolorem będzie najlepiej