Serie A (13): Genoa 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 12:28

Mój typ - 2:0 dla Juve. :)

Btw, http://www.atdhe.net/28873/watch-genoa-vs-juventus - tutaj nie tnie.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 12:35

www.vipcanals.org -> Tutaj bodajże też znajdziecie link do meczu

kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 13:19

No pierwsza połowa dobra :). Opłaciło się wprowadzenie Milosa. Nie pamiętam teraz dokładnie, ale (chyba) asystował przy pierwszej bramce, a drugą :ball: sam zdobył . Po drugiej połowie oczekuje takiej samej walki, spokoju. Jak będzie 3:0 to będzie super.
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2010, 13:20 przez kaczy19FJ, łącznie zmieniany 1 raz.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 13:20

Dobra pierwsza połowa w naszym wykonaniu, choć bramki dosyć fuksiarskie. ;) Oby dowieźć wynik do końca.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ku mojemu zdziwieniu przeważamy widocznie nad Genoą i prowadzimy już 0:2! Bardzo dobra gra całej drużyny. Najbardziej podoba mi się występ Melo i Aquy... Krasić też fajnie, ale z początku trochę kicha.

Jeszcze jeden! Jeszcze jeden! :D

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Brawo Krasic :D
Powie mi ktos dlaczego na boisku jest Grosso? Del Neri chce naszego dobra i nie chce zmieniac naszych przyzwyczajen ze na boisku jest zawsze jakis jeden pokraka i wystawia go zw. z absencja Amauriego, czy po prostu chcial tak o tylko dac kolejnego napastnika Genoi aby nie bylo za latwo...? :|

KLIK ==>www
MysticAllen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 13:21

Piekny mecz wszystko gra prawie jak w zegarku ciezko wskazac kogos kto odstaje od reszty moze Motta za malo wspiera Krasicia. Taka pilke az chce sie ogladac Genoa momentami jak dzieci we mgle bronia sie w 11 i nawet pilki nie moga powachac, strata? Zaraz doskok, wyprzedzenie, podwojenie krycia super po prostu super...

mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 13:21

Moze i bramki - fuksy, ale o samej grze zlego slowa powiedziec nie mozna. Jestesmy lepsi we wszystkich aspektach

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 13:22

BRAWO! Jest Milos są 3 pkt :D
Pierwsza bramka dużo szczęścia i raczej będzie zaliczony jako samobój, druga Milos w swoim stylu lecz szkoda że ściągnął koszulke i dostał kartke za chwile znowu będzie zawieszony ;(

W drugiej połowie najważniejsze by nie stracić gola bo może być nerwowo, liczę na bramkę Quagli lub dwie

kubafanjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 13:22

Jak na razie po pierwszej połówce bardzo dobrze, Juve gra swoje, z szacunkiem grają piłką, najlepsi jak na razie to Krasic i Melo, Marchisio też miał kilka sytuacji, ładnie walczy tam o piłke po lewej stronie, no ale to nie jest jego pozycja więc wielu wrzutek spodziewać się nie możemy. Aquilani faktycznie trochę w cieniu Melo w tej pierwszej połowie, obrona solidnie, Motta nawet nie najgorzej się podłącza, choć moim zdaniem kolo się nadaje na ławke jak na razie no ale może coś z niego będzie. Mi się podobało jak na razie.

Fan Juve, ta.
kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 13:23

Bartek88 pisze:Brawo Krasic :D
Powie mi ktos dlaczego na boisku jest Grosso? Del Neri chce naszego dobra i nie chce zmieniac naszych przyzwyczajen ze na boisku jest zawsze jakis jeden pokraka i wystawia go zw. z absencja Amauriego, czy po prostu chcial tak o tylko dac kolejnego napastnika Genoi aby nie bylo za latwo...? :|
Pewnie dlatego że pokazał się on lepiej niż Traore. A Traore jeszcze nie dawno po kontuzji, to więc taka zmiana "wymuszona", nawet jeśli od kontuzji 2 tyg minęły. A poza tym nikogo innego nie mógł wstawić. Kogo? Sorensena? Salihamidzica? .

Goofy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 13:25

Naprawdę... nei spodziewałem się, że taki wynik będzie do przerwy...
Bardzo dobrze gra zespół, szanuje piłkę, dobrze rozgrywa...

Do pełni szczęścia poproszę jeszcze bramke/ki , a przede wszystkim czyste konto....

non Ti lascero' mai !
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 13:27

Liczę, że Vicek dzisiaj coś ustrzeli, miałby urodzinowy prezent.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 13:31

Tak grające Juve chce oglądać już zawsze! Widać, że praca Delnerego nie idzie na marne, zespół gra pięknie i potwierdza to także tym spotkaniem. Nie spodziewałem się na pewno, że będziemy aż tak przeważać nad zespołem, z którym zawsze grało nam się ciężko, szczególnie na wyjeździe właśnie. Tymczasem rządzimy i dzielimy na boisku, nie dajemy rywalowi miejsca do rozwinięcia skrzydeł i zasłużenie prowadzimy, choć z pewnością szkoda sytuacji Marchisio, który po podaniu Alberto zdecydował się na strzał zamiast podawać do wychodzącego Vicka, czy też strzału Iaquinty właśnie po CUDOWNYM rajdzie Krasicia. Pierwsza bramka fuksiarska, ale co do drugiej nie ma wątpliwości, że wypracowana w całości przez Milosa. Spodziewałem się raczej podania, tymczasem Serb uderzył tak, że bramkarz nawet przy tak ostrym kącie miał spore problemy ze sparowaniem piłki. Cieszy to, że wygrywamy dzięki wspaniałej grze, nie bójmy się tego powiedzieć, nie wydaje się, aby to Genoa grała źle.

Wielkie brawa w szczególności dla Melo Mohikanina :smile: , Aquilaniego oraz Milosa! Alberto wprowadził do naszej gry jakość, jakiej już dawno w Turynie nie było.

Mam nadzieję, że nasi pokuszą się o kolejne trafienie, aby jeszcze bardziej opanować sytuację na boisku. Wynik tak czy siak fantastyczny. Bravo :!:

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2010, 13:32

kaczy19FJ pisze: Pewnie dlatego że pokazał się on lepiej niż Traore. A Traore jeszcze nie dawno po kontuzji, to więc taka zmiana "wymuszona", nawet jeśli od kontuzji 2 tyg minęły. A poza tym nikogo innego nie mógł wstawić. Kogo? Sorensena? Salihamidzica? .

Juz lepszy Sorensen, przynajmniej nie niszczy nam akcji.
I to juz chyba dobitnie bylo widac, jak przez dluzszy czas utrzymujemy sie przy pilce, podanie do Grosso i pilka u przeciwnika...

KLIK ==>www
Zablokowany