LE (gr. A) [03]: Salzburg 1-1 JUVENTUS
- deszczowy
- Juventino
http://tv.wp.pl/name,TV-4,stid,18,program.htmlkarpiu pisze:Mam pytanie, nie wie ktoś moze czy jest retransmisja dzisiejszego meczu Juve na tv4 ? przy okazji meczu z City oglądałem skróty i o 1 w nocy puscili mecz z Manchesterem, chodz w programie nic o tym nie bylo dzis jest podobnie, czyli niby tylko skróty. Moze ktoś ma jakies info ? bo nie wiem czy dzbanek kawy parzyć
Lenistwo czuję nawet przez monitor.
- karpiu
- Juventino
deszczowy nie wiem co czujesz przez monitor ...
,ale jak pisałem sprawdzilem program i nic nie ma o retransmisji, tak bylo podobnie w meczu z City( w programie nic a mecz był o 1) wiec pytam czy moze ktoś ma jakies inne info typu ma kogos kto pracuje w polsacie czy w tvnie i moze wyslac smsa z zapytaniem

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- deszczowy
- Juventino
W programie są tylko skróty. Wujka w tiwi nie mam niestetykarpiu pisze:deszczowy nie wiem co czujesz przez monitor ...,ale jak pisałem sprawdzilem program i nic nie ma o retransmisji, tak bylo podobnie w meczu z City( w programie nic a mecz był o 1) wiec pytam czy moze ktoś ma jakies inne info typu ma kogos kto pracuje w polsacie czy w tvnie i moze wyslac smsa z zapytaniem
![]()

- couec
- Juventino
Jeśli macie dekoder Polsatu (obojętnie jaki abonament) to włączacie kanał 54 wciskacie dwa razy przycisk "i" na pilocie i tam macie jak wykupić mecz. Wykupienie tego meczu Juve z Red Bull-ami kosztuje 1zł, ta suma jest dodawana do następnego rachunku. (aktywacji dokonuje się sms)
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
karpiu, mecz z MC był w programie TV, przynajmniej tym, który podał Deszczowy; widocznie uznali, ze pojedynek z Salzburgiem nie bedzie ciekawszy niz serial sensacyjny... :doh:
mają $#^%& kanały sportowe ale uznali, że ciekawiej będzie jeśli zaserwują powtórki piłki ręcznej i boksu :doh: :doh:
mają $#^%& kanały sportowe ale uznali, że ciekawiej będzie jeśli zaserwują powtórki piłki ręcznej i boksu :doh: :doh:
- Kogut W.
- Juventino
Są już składy...
Coś czuję, że bez Krasicia będziemy się z nimi męczyć. Inna sprawa, że na 90% ich zlekceważymy. Dobra, niech to wygrają, nie ma innej opcji.
P.S.
Mecz leci na niekodowanym Ictimai TV.
Oglądałem tam ostatnio z Man City i nie było problemu.
Coś czuję, że bez Krasicia będziemy się z nimi męczyć. Inna sprawa, że na 90% ich zlekceważymy. Dobra, niech to wygrają, nie ma innej opcji.
P.S.
Mecz leci na niekodowanym Ictimai TV.
Oglądałem tam ostatnio z Man City i nie było problemu.
- jakku1
- Juventino
Znane sa juz sklady na dzisiejszy mecz. Jak podaje UEFA.com:
Salzburg: Tremmel - Schwegler, Afolabi, Sekagya, Hinterregger - Zarate, Schiemer, Mendes da Silva, Svento - Pokrivac, Wallner
ławka: Walke, Dudic, Augustinussen, Jantscher, Hierlander, Leitgeb, Boghossian
Juventus: Manninger - Grygera, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Martinez, Sissoko, Marchisio, Pepe - Del Piero, Amauri
ławka: Storari, Motta, Felipe Melo, Krasic, Legrottaglie, Giandonato, Giannetti
Czyli zgodnie z przewidywaniami. Krasic oraz Melo odpoczywaja.
Salzburg: Tremmel - Schwegler, Afolabi, Sekagya, Hinterregger - Zarate, Schiemer, Mendes da Silva, Svento - Pokrivac, Wallner
ławka: Walke, Dudic, Augustinussen, Jantscher, Hierlander, Leitgeb, Boghossian
Juventus: Manninger - Grygera, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Martinez, Sissoko, Marchisio, Pepe - Del Piero, Amauri
ławka: Storari, Motta, Felipe Melo, Krasic, Legrottaglie, Giandonato, Giannetti
Czyli zgodnie z przewidywaniami. Krasic oraz Melo odpoczywaja.
Ostatnio zmieniony 21 października 2010, 20:26 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
- krystian1221
- Juventino
Jest gdzies na n mecz ??:D
- Kogut W.
- Juventino
Najpierw się wchodzi na liveonsat.com, a potem na n.plkrystian1221 pisze:Jest gdzies na n mecz ??:D
I koniec, wielki problem sprawdzić...
Kanał nr 222.
- krystian1221
- Juventino
DziękiKogut W. pisze:Najpierw się wchodzi na liveonsat.com, a potem na n.plkrystian1221 pisze:Jest gdzies na n mecz ??:D
I koniec, wielki problem sprawdzić...
Kanał nr 222.

- KamilDeath
- Juventino
patrząc na wyjściową jedenastkę to w sumie piłkarze na skrzydłach powinni dać z siebie wszystko, jeśli chcą się dorwać do pierwszego składu, więc widzę motywację przynajmniej na skrzydłach, obrona standard więc wcale do meczu nie podchodzi lekceważąco, stawiałem nawet na Motte z prawej, stawiam 0:1, 0:2
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....